Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.248
Cevap
343
Favori
534.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Online oyun oynadığım için internete bağlantısı ping yapıyor bu sebeple kapatmak istiyorum
  • nagehan54 N kullanıcısına yanıt

Estafurullah, o nasıl söz

Ben de e-maille başaramayıp, cep telefonum ile bağlanmıştım 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt

Yazılım ile çözümü varken ilk haritalama hariç ayna kapatmaya, banta ne gerek var ki360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü sınır dışı alan yapın miss...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:23:49 >
  • Önce basit reset amaçlı Modem kapat aç deneyin.

Ama şu 1,2 haftadır sunucular baya yoğun sanırım, özellikle bu gün uygulama içinde benide çok zorladı, bir kaç s7 kullanıcısı iletişime geçti benimle yaşadıkları sorun onlarda da aynı, size özel bir durum değil bence360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Güzel günlerde kullanın, içiniz rahat olsun diğer konu ile iglili.360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Ali abinin de dikkat çektiği gibi, bazen sunucu kaynaklı sorunlar yaşanıyor ve biz son kullanıcılar bu durumdan olumsuz etkileniyoruz. Şöyle ki robota app üzerinden verdiğimiz komutları algılamama, geç algılama ya da normal dışında tepkiler vermesi gibi durumlarda biz kullanıcıların bu sorunun kendilerine özel bir sorun olup olmadığını anlamasının önemli olduğunu ve zaman kazandırdığını düşünerek;

App ve robot güncellemelerinizi kontrol edin

Robotta sapıtma gibi durumlarda, app üzerinden robotu yeniden başlatın

Sorun devam ediyorsa, robotu power tuşundan kapatıp açın

Bazı sorunların cep telefonu kapatılıp açıldığında da düzeldiğini gördüm

İnternet bağlantınızın çalışıp çalışmadığını diğer cihazlarda deneyin(tablet,pc,tv vs.)

Sorun halen devam ediyorsa, modem/sinyal yükselticinizi kapat aç yapın (1-5 dk fişi çekik kalsın)

Bunlar çare olmazsa foruma göz atın, aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar yorum atmış mı, atılmamışsa ilk yorum atan siz olun

360 firmasına illaki sorunu e-mail atanımız çıkar, firmanın geri dönüş yapıp yapmayacağını hep birlikte tecrübe ederiz. Geçtiğimiz haftalarda sunucu kaynaklı bazı SN lu Roborock kullanıcıları 1 günlüğüne cihazlarını kullanamadılar, ancak firma atılan e-maillerin her birine hızlı ve açıklayıcı geri dönüş yaptığı için, bir kez daha taktir topladı gerçekten 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

@Hepsirobot @oqi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:35:41 >

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Moral oldu sağolun sizi de tekrar rahatsız etmek istemedim cebelleştim durdum ama bizimki hala Türkçeyi tutturamadı😀
  • Türkçe dil desteği için mail bombaladık firmaya @oqi önderliğinde...

Bugün kurulum için izlediğim bir video da son güncelleme ile tamamen türkçe dil desteği de gelmiş durumda dediği için zorladım türkçe konuşmaya ama inat etti konuşmadı😁
  • Ali Bey i de rahatsız etmeyeyim dedim hiç olmazsa bu konuda.o yüzden buraya yazdım ama herkes zaten buradaymış😊

Güzel tespitler360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

asıl tank takılı iken cihazın ağırlık dengesi çok değişmiyor fakat doluyken arkaya kayıyor ve bu minik tekerlek hem salınımı hem dengeyi hem hareketi stabilize ediyor gibi...

Amacı bu zaten hocam, su tankı ağırlık yaparak mop bezinin yere azda olsa basınç yaparak silme etkisini arttırmak amaçlanır genel olarak robotlarda. Hee tabi ki tasarım ve paketleme mühendisliği gerekliliği olarak fiziken mop ve igili donanımları kuyruk ve alt kısıma konumlanır 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Ben s7 ler özelinde sert cırt cırt lardan dolayı mop görevi dışında 2n1 mop apararının kullanılmaması özellikle halı yoğunluğu çok olan mekanlarda takılmaması taraftarıyım. Tabii ki sadece kişisel fikir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oqi

360 S7 Kutu açılış videomuz yayında ;

@Hepsirobot @mavishow @mali_bu16

Siz değerli bilgili dostlarımın hatta üstadımın yanında videoda sürçü lisan ettiysek affola...

👏👏👏 eline sağlık, devamını bekliyoruz inşallah 😜😜

Sıvı varsa risk vardır hocam... her firmanın kitapçığında standart güvenlik uyarıları bunlar. Doğal damlama sistemi gereği herhangi bir elektronik, mekanik bir kesici vs yok! Bu yüzden içinden sızdırmaz ped çıkmalı dedim.

S9 da elektronik kontrol olduğu ve görev bitince su akışı kesiliyor, app uyarı veriyor; lütfen mop aparatı ve bezini çıkarıp yıkayınız diye. Aynı güvenlik uyarıları s9'un el kitapçığında da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:48:9 >
  • Amazon için bazı durumlar dışında elini hep sıkıyoruz hocam 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  Aman zamanl değişip, bize benzemesinlerde360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:49:23 >
  • ChaosFİre C kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Cihaz uykudayken uploada bir yükü olacağını düşünmüyorum ama @Hepsirobot Ali hocamın yorumunuda merak ettim açıkçası.

Aşırı aç-kapa pil optimizasyonuna zarar verip, erken pil değişimine neden olabilir, tercih sizin360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:51:30 >

Mobil uygulama içeriği TR destekliyor, sesler çin ve ingilzice destekliyor.

Video linki verebilir misiniz?

hocam şöyle gerek oldu. resimdeki yatak odası tarafında turuncu çizdiğim yer ayna. hol ile arada kalan kısmı saçma sapan dolduruyor ve hol ile aynı odayı yazılımda bir türlü ayıramadım.

bahsettiğim çözümle çözebildim. şimdi doldursa da sıkıntı olmuyor. 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

Yani baya bilgilisiniz ama yinede fikrimi yazmak isterim;

Gelişmiş işlevler/Bölme odası/Yeniden bölümleme seçerek aynı haritayı farklı şekillerde, varyasyonlarda bölümleme yapıyor. Bu denemeyi yedek bir harita üzerinde denemenizi öneririrm.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 2 Aralık 2020; 9:52:20 >

O turuncu ile işaretlediğiniz ayna ve devamındaki kutuyu Sınır dışı alan olarak ayarlasanız?

eyvallah hocam elim yatkındır diyelim yazılımcı olunca az çok bi mantık yaratıyorum

bahsettiklerinin hiç biri yemedi kesit çiziyorum diğer duvara kadar saçma sapan uzatıyor hassasiyet o kadar iyi değil. ancak o yöntemle ayrıştırmayı çözdüm.

hatta dar alan olduğu için resimdeki kapıları da tam bölemedi o yüzden birde kapıları kapatıp holde çalıştırdım harita net oturdu. duvarların kapıların yakın olduğu yerlerde kafası karışıyor ilk haritalamadan sonra sorunlu yerleri çözmek gerekti.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.