hahaha ayrıntıyı gören olmuş |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (24. sayfa)
-
-
hocam şuan pandemi nedeniyle çoğumuz evdeyiz fakat şöyle bir senaryo düşün gündüz evde kimse yok, işten 6 da geliyorsun senden önce süpürsün isteyebilirsin
pandemi öncesi kullanan arkadaşlarım haftaiçi hergün planlı süpürme yaptırıyordu. robotu ve gürültüsünü duymuyorsun... pandemi de kullanışsız sürekli evdeyiz yada evde birileri mevcut...
ayrıca şuan hepimizin heycanı olduğu için küçük bebek gibi "bokunu bile yerim ben onun" diye bakıp fazlasıyla rahatsızlıkları yada rahatlığı göz ardı ediyoruz...
-
İşte onu zaten uygulama üzerinden yapabilirsiniz, ben işteyim şu anda, tam ev süpürme komutu verdim, süpürüyor, şu anda şarja gitti.
Evdeyken wifi üzerinden komut veriyoruzda, dışarıda iken 4.5g üzerinden nasıl bağlantı sağlıyoruz onu anlamadım valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icingdeath -- 30 Kasım 2020; 15:24:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mali_bu16ilgili firmanın kendi internet sitesinde isimsel durum aynı hocam;
360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge
360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge
Aralarındaki farkları çok yazdık çizdik şuan görünen sadece renk farkı... Renk farkı için neden ''pro'' ibaresi kullanılır sorgulanası(360 markası için)
joystick modunun oyuncak olarak kullanılması dışında mantığıda var (bende oyuncak gibi oynuyorum yalan yok )
canınızı sıkmayın bence en azından özellikler anlamında aynı robot süprgeye sahip oldunuz.
İyi günlerde kullanın.
teşekkürler
salonda çalıştırdım bakalım en son işçiler çalışmıştı kirli epey
max moda aldım epey gürültülü demekki epey iyi emiş gücü var
çalışıyor şu anda kerata :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: icingdeathİşte onu zaten uygulama üzerinden yapabilirsiniz, ben işteyim şu anda, tam ev süpürme komutu verdim, süpürüyor, şu anda şarja gitti.
Evdeyken wifi üzerinden komut veriyoruzda, dışarıda iken 4.5g üzerinden nasıl bağlantı sağlıyoruz onu anlamadım valla
programın kendi sunucuları var gözüküyor
bu yüzden aslında uzak sunucu ile robota bağlantı kuruyor
robotun wifi ağına bağlı olması gereksiniminin de sebebi bu
şu anda mesela mobil internet ile deniyorum sorunsuz çalışıyor
-
360 s7 için iki tane sorum var çözemedim
1-haritalandırma yaptı ancak aynadan dolayı sanırım bana ekstra bir oda çıkardı var olmayan. Ben bu odayı haritamdan nasıl silebilirim?
2-banyo kısmının haritasını çıkartamadım. Banyo girişinde 2 cmden yüksek mermer var. Manuel olarak elimde banyoya koydum bu seferde şarj istasyonunum yerini soruyor. Banyoyu nasıl haritama dahil edebilirim?
Güçlü ve Max gücü gerekli, ihtiyaç olmayan(belli bir yere dökülen pislik ya da kuru çay, pirinç vs gibi) durumlar dışında sürekli kullanmanız önerilmez bilginiz olsun.
Bunun yerine standart mod + x2 olarak mümkün olduğunca sık yaptırtın temizliği; üç günde bir gibi, ben 2 günde bir temizlik yaptırıp pazar günleri genelde vakum + mop yaptırtıyorum.
İyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mali_bu16Güçlü ve Max gücü gerekli, ihtiyaç olmayan(belli bir yere dökülen pislik ya da kuru çay, pirinç vs gibi) durumlar dışında sürekli kullanmanız önerilmez bilginiz olsun.
Bunun yerine standart mod + x2 olarak mümkün olduğunca sık yaptırtın temizliği; üç günde bir gibi, ben 2 günde bir temizlik yaptırıp pazar günleri genelde vakum + mop yaptırtıyorum.
İyi forumlar.
neden tavsiye edilmiyor acaba?
bu arada epey hızlı şarj gidiyor diyebilirim max modda
20 dakikada %20 gitti
-
Max mod aracınızla son sürat, tapa gaz turbo nos ne varsa açmanız gibi :) haliyle enerji sarfiyatı de MAX :)
Genelde ve 360 S serilerinde meşhur Nidec fan motoru kullanılıyor ve bu motor yapısı gereği 1800Pa dan fazla emiş modlarında sargıları fazla ısınıp, zamanla olmak kaydı ile erken deformasyona neden oluyor. Sorun yaşarsınız denmiyor, ihtimalen örnekleri(başka markalarda) mevcut.
Ayrıca ''Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]''
da bir çok kez, yazıldıu çizildi; önemli olan emiş gücünden ziyade, ana fırçanın halıyı döverek halıya işlemiş kiri,tozu, pisliği kabartmasıdır. Bu kabaran kir,toz vs ler kabardıktan sonra vakumlanması çokta zor bir işlem değildir.
-
Merhaba
1- aynalar LDS sensöründe sonsuzluk algısı yaratır bu sebepten o çıkarmış olduğu sanal alanı, ayna dibine denk gelecek şekilde sınır dışı alan yapmanız gerek. Ana ekranda sağ altta kutu içinde X var onu tuşlayıp, haritada beliren kırmızı fonlu kutuyu ihityacınıza göre şekillendirip harita üzerinde çıkan sanal alana yerleştirip kaydetmeniz yeterli.
2- 2cm aşılabilir bir engel, robotun kendisine fırsat verdiniz mi o eşik için? Bu işlemi ilk harita çıkardıktan sonra mı yaptınız? harita çıkarırken mi?
-
Ben haritalandırma sorununu daha önce kaydettiğim haritadan devam ettirerek çözmüştüm, sık sık harita kaydetmekte fayda var. Sizin sorunuza gelirsek bir arkadaş oda ekleme yaparak çözmüştü sanki, tam hatırlayamadım.
Bilgi;
Robotu uzaktan erişim ile yani; robotun bağlı olduğu ağ dışında bir ağa bağlanarak ve robot çevrim içi olmak şartıyla her türlü yönetebiliyorsunuz. Bir mod hariç....
''joystick'' için aynı ağa(ev) bağlı olmanız gerekiyor.
-
-
Hocam 2 cm den yüksek çıkamıyor
Bende joystic için aynı ağa gerek olmuyor yaa :) cihaz s5 max diyelim de karısiklık olmasın.
Niye yapmışlar acaba görmeden robotu sürmeyin diye mi :))
Cevap yorumunuzun içinde hocam :) her özellik iyi olacak diye bir kural yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Kasım 2020; 17:21:46 > -
Bunda bir sorun yok, zaten 2cm kadar iddiası var bu ve buna benzer bir çok robotta durum aynı. Altı var üstü yok diye biliyorum ama ? @Hepsirobot
-
360 s7'de odayı 2 defa veya 3 defa süpürü bulamadım seçeneklerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: SECourses360 s7'de odayı 2 defa veya 3 defa süpürü bulamadım seçeneklerde
Umarım resimler yeterli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 30 Kasım 2020; 17:48:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
x3 yok hocam
X2 için oda belirtin/Sıralı temizlik/Temizlik planında karşınıza çıkan oda oda diyalog kutularındaki temizlik sayısını x2 yapmanız gerek. Seçmiş olduğunuz oda/odaları önce eninie, daha sonra boyuna pitikareli olacak şekilde iki kez süpürmüş olacak.
Saygılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X