Şimdi Ara

3600 TL ACER 27' 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
8
Favori
20.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACER ED273UP UM.HE3EE.P05 27" 165Hz 1ms Curved Monitör

3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör
    3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitörtrendyol.com
    ACER ED273UP UM.HE3EE.P05 27" 1ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/pd/acer/ed273up-um-he3ee-p11-27-1ms-curved-oyuncu-monitoru-p-463326160

3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• AMAZON: merhabalar efendim, nasılsınız iyi misiniz, umarım iyisinizdir, sizi mağdur etmemek için satın alma esnasında başlıkta hangi özellikler yazıyorsa o model yani 2560*1440 çözünürlüklü model size kargolanacaktır.

TRENDYOL: kardeş başlıkta sistemsel bir hata oluşmuş bu yüzden full hd model kargolanacaktır.

Atladiginiz nokta alıcıya bilgi verilmeden ürünun farkli şekilde yollanmasi. Belki bilmiyor adam farki da ya hediye olarak aldı başkasına, alan kisi bilmiyor vs. Ne demek hiçbir sey yokmuş gibi farkli ürün yollamak. Iptal eder 50 100 tl cek tanımlarsin okey. Milletin kartini bir sure bloke etmissin en basitinden. Ama ürünü sen normal gibi yollarsan kusura bakmasinlar insanlar art niyet arar ve haklıdır. Benim ürün az sonra gelecek bakariz.

Monitörü alanlardan değilim, sırf meraktan takip ediyorum ama burada sürekli alanlara laf sokanlardan ben bezdim, alanları düşünemiyorum bile.

1. 4500 liraya aynı özellikte monitör bulunuyor zaten, sanki %20 indirim değil de %90 indirim yapılmış gibi sürekli "zaten siz satıcı hatası kolluyorsunuz" deniyor, gayet olabilir bir fiyat bu bariz bir hata değil, alanlara dolandırıcı muamelesi yapmayı bırakın.
    2. Trendyol ürünü satıştan kaldırıp para iadesi yapsaydı hiçbir sıkıntı olmazdı, adamlar utanmadan alt monitörle değiştiriyor, üstüne millete kargo yapıyor, bilmeyen adam alsa açsa sıkıntı yaşayacak, hala "ne var ya fiyat hatası olmuş niye yükleniyorsunuz" diyenler var.

Millet ilgi çekmeye mi çalışıyor valla anlayamadım, ürünü alanlar sonuna kadar hakkını arasın.

İlk olarak 3600 TL'ye bu monitör öyle düşündüğünüz gibi ütopik bir indirim değil, üstelik acer markası için! Şu bir ay içerisinde çok daha iyi F/P monitörlere denk geldim/aldım. Kimsenin yüzüne bakmadığı tek bir incelemesi dahi bulunmayan, satış oranı yerlerde olan bu ürünü bu fiyata indirip stok tüketmeleri gayet normal görünen bir şey. Benzer bir indirimi yine HB'de de yapmışlar eskiden.

Yanlış giriş muhtemel burada sorun yok. (Aslında buda bir sorun, geçen nutella satıcısının mağduriyeti vardı, siparişleri iptal ederse 65K ceza ödemek zorunda olduğunu kendisi tek tek insanlara belirtip iptal istemişti)

Fakat ilan düzeltimi sonunda müşteriyi bilgilendirmemeleri aslın sorun. Dolandırıcılık dediğimizde bu ince çizgide zaten. Üstelik insanlar ısrarla MH'ye soruyor tutarsız robotik cevaplar alıyor. Ki ben sormak zorunda değilim. Cahil bir tüketici olsam hiç bir şeyden habersiz 2K monitör geldi diye keyifle kullanırdım. Türkiye yasaları maalesef bu konuda esnek, zamanında yurtdışı ebay ve amazonda satış yapmış biri olarak ne kadar katı kuraları olduğunu biliyorum. Bir çok sattığım üründe iade dahi istemeden, müşterinin parasını iade etmek zorunda kalıyordum.

Yıllardır diyorum. Bu trendyol cacık diye. Hiçbir zaman müşteri tarafında olduğunu görmedim. Kendisi de aynı zamanda 0,49 TL kulaklık vs gibi kampanyalarından aldığım birçok ürünü fiyat hatası diye iptal ettiler. THH'de her zaman trendyol'u haklı buluyor ve itirazları reddediyor. Büyük ihtimalle para yiyorlar onlar da. Bu arada TY mh de yalancı ve dolanbaz. Birisi fiyat hatası birisi stok birisi de birden fazla alım haksızlık vs diyor.

Lafın özü TY tamamen bitmiştir benim için. Siz de bence almayın. HB amazon varken ne diye 100 TL üzeri kargo bedava kullanayım. Dieğrlerinde barem çok düşük zaten. Ayrıca birçok banka ve sanal kart HB n11 gibi sitelerle kupon vs ortaklığı varken demem o ki TY bitmiştir.

Öyle şey olmaz...bir ürün alırsınız yanında bu ürüne uyumlu bir kaç ürün siparişi de verirsiniz( iade etmekle uğraşırsınız) ve ya bu aldığınız üründe son günü gelmiş bir kart kampanyası kullanırsınız (bu kazanç güme gider) ve ya bir kaç sitede benzer fiyatta ki kampanya yı kaçırmış da olabilirsiniz vs. Her türlü mağduriyeti firma gidermelidir. Para iadesi yapması bir lütuf değildir!
  • Ucuz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık bakalım, sıkıntı çıkmaz umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black Friday döneminde bile düşmedi adam akıllı bir 2K monitör. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.

• Ps5 ve media tüketmek için uygun mudur ? Tv alacaktım çalışma odası için ama fiyatı çok iyi görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kıyakmış

• Paylaşım için teşekkürler

2x 2 watt aporle
    Va panel
    2 hdmi
    1 dp var
    Üretici sitesi ;

acer türkiye
    ED273UP - Teknik Özellikler | LCD Monitörler | Acer Türkiye
    https://www.acer.com/tr-tr/monitors/gaming/nitro-ed3/pdp/UM.HE3EE.P05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 1 Ocak 2023; 23:49:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka hiçbir yerde satılmıyor, fiyat baya iyi ama. trendyol'da bol bol fiyat hatası / iptal oluyor ihtiyacı olan şansını denesin

• Fiyat bence de iyi, ihtiyacım olsa kaçırmazdım.

• Ben de aldım bir adet .
    2k için fiyat iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Va olması sizce ?

• xbirsayidir X kullanıcısına yanıt

kavisli ips gördünmü hiç ?

2k 165'i bu fiyata satıyorlarken panel manel mi takacağız daha 3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör 

• 2 tane aldım, bakalım gönderecekler mi.

IPS Glow sorunu varken şahsen VA paneli tercih ederim.

• https://www.komplettbedrift.no/product/1191580#

Ekran Boyutu: 27"

Maksimum Çözünürlük: (WQHD)2560 x 1440@165 Hz

En Boy Oranı: 16:9

Kontrast Oranı: 4,000:1

Yanıt Süresi: 1 ms

Parlaklık: 250 cd/m²

Arka Işık: LED

Görüş Açıları: 178° Yatay 178° Dikey

Hoparlörler: 2 x 2 W

Bağlantı Noktaları ve Bağlayıcılar: HDMI®, 1x DisplayPort, Kulaklık

Güç: 29 W (Power On)

Renkler: Siyah

VESA Uyumlu: (Var) 75 x 75mm

Ağırlık (Yaklaşık): 3,30 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 2 Ocak 2023; 0:36:32 >

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    İlginç bir model. Hakkında tek bir inceleme yok. Acer bile kendi sitesinde teknik özelliklerine yeterince yer vermemiş. Yeni bir model de değil anladığım kadarıyla. Media Markt Almanya'da 250 Euro'ya satılıyor. Yani yaklaşık 5 bin lira. Bence çok önceden stoklanan mallar bunlar. Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu fiyata kaçmaz.

Ekleme: Bu monitörün Full HD versiyonunu da var sonu UP ile bitmeyen.
    Trendyol'da yer alan bir bilgi dikkatimi çekti.
    Çözünürlük Standardı: Full HD Ultra Wide

Ekleme2: Başlıkta iki adet kod var. ACER ED273UP UM.HE3EE.P05 27" 1ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü UM.HE3EE.P11
    UM.HE3EE.P05 1440p monitörün UM.HE3EE.P11 ise 1080p.
    acer türkiye
    ED273P - Teknik Özellikler | LCD Monitörler | Acer Türkiye
    https://www.acer.com/tr-tr/monitors/gaming/nitro-ed3/pdp/UM.HE3EE.P11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 2 Ocak 2023; 1:6:37 >

• Yıl sonu stok sayımı yapıpda kenarda köşede kalanları satıyolarmış gibi geliyor ama fiyat düşük 2k ya göre

• Bencede depoda kalan mallar, epeyde stok girmişler sanırım

Trendyol arada çok iyi fiyatlara ürün satıyor gerçekten, kendi satıcı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletli -- 2 Ocak 2023; 0:53:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.