ben almadım ama merakla konuuy takip ediyorum |
3600 TL ACER 27' 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör (4. sayfa)
-
-
Burada gayet açık 2k model olduğu. Buna göre 2k modeli göndermeleri lazım.
Ama bakalım trendyol, amazon kadar ciddiye alıyor mu bu işi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün WQHD değil, FHD. Ürün çözünürlüğü 1920 x 1080
-
2k yı görünce bi yükselmiştim ama iyiki bulaşmamışız iade miade uğraşılmaz trendyol satıcısıyla
-
https://www.lg.com/tr/ultra-genis-monitorler/lg-38WK95C-W
Kavisli monitörler genelde VA panel olduğu için yanlış bir algı oluşabiliyor bu konuda hocam.
Benim denk geldiğim 5-10 tane kavisli IPS ekran vardır.
-
-
Ürünün üzerine tıklayınca içerik değişiyor. Keşke gönderselet doğrusunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mh sordum 2k gelir dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçta benim satın aldığım ürün o değil. Kodu belli, modeli belli. Bakalım inşallah 2k gelir...
"Trendyol müşteri memnuniyeti"
-
Bundan sonra trendyoldan kendi adıma ürün almayacağım.
Amazonda bir tane sorun yaşamadım .
Gece sepete atmıştım, sabah sepette tükenip kendi tekrar güncellemiş. Sabah satın aldıktan sonra fark ettim ki bilgileri güncellemişler, sözleşmede de 1080p olan model bilgileri yazıyor. iptal ettim. Umarım alanlara qhd gönderilir ama pek güvenmiyorum trendyola
İptal etmeyip "farklı ürün geldi" üstünden gidilirse ufak bir özür çeki veriyorlar:) Tecrübeyle sabittir.
-
gece sepete atıp kimselere söylemezseniz böyle olur işte Hani forumdaşlık hani pokemon kardeşliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 2 Ocak 2023; 16:40:4 > -
Ben de buradan gördüm hocam daha 1-2 mesaj atılmıştı.
Uzun süredir monitör fiyatlarını takip etmiyordum, uygun mu değil mi çok algılayamamıştım açıkçası. O yüzden beklemede kalmıştım.
Üsluptan bağımsız olarak Amazon'un böyle yapmasına bir şey diyemem kendi tercihidir , alkışlanacak bir durum yok çünkü şımarık hep haklı bir tüketici modeli oluşturdu . Trendyol haksız diyemem , oturduğu yerden 2 link tıklayarak 10 saniyelik zaman kaybı mağduriyet oluşturmaz, insanlık hali yanlışlık olur, bilgisizlik olur, kimse ölmedi, parasını tastamam eksiksiz ve anında iade ediyorsa promlem de yok mesele kapanır..
-
Öyle şey olmaz...bir ürün alırsınız yanında bu ürüne uyumlu bir kaç ürün siparişi de verirsiniz( iade etmekle uğraşırsınız) ve ya bu aldığınız üründe son günü gelmiş bir kart kampanyası kullanırsınız (bu kazanç güme gider) ve ya bir kaç sitede benzer fiyatta ki kampanya yı kaçırmış da olabilirsiniz vs. Her türlü mağduriyeti firma gidermelidir. Para iadesi yapması bir lütuf değildir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 2 Ocak 2023; 17:15:37 >
6 taksitle alırsak sanırım tas tamam için anca 6 ay beklemek gerekebilir. Anında limiti sıfırlamıyorlar. Sıfırlayanlar var mı bilmem ama benim taksit iptallerinde banka hep paranın üstüne yattı aylarca.
-
Ben itirazımı şu örnekle açıklıyayım daha isabetli olur. Öyle şey olur mu olmaz mı herkes kendi karar versin. Farketmeden , dalgınlıkla parasını yere düşürün kişiye yerden alıp geri verirsin değil mi, insanlığın, ahlakın gereği budur. Kurnazca bir fırsatçılıkla para benim hakkım, ben buldum, düşürmeseydi diyemezsin. Burda da aynı durum geçerli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X