Şimdi Ara

36500 e sıfır astra classic 3 essentia alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elophidae Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
20
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç classic 3 essentia. Sıfır için 36500 fiyat verdiler. Alınırmı bu fiyata. Artı eksi en fazla bin TL oynayarak başka tavsiyeniz neler olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır tabii neden alınmasın.o fiyata daha iyi bi araba yok.ben aldım memnunum.benimde konum vardı bu şekilde aldım ve iyi kide almışım.

• Biz otomatiğini aldık. Verdiğimiz paraya göre gayet başarılı...
  • astra classic eskidi onu alıcağınıza seat toledo,skoda rapid veya kia rio bakın derim fiyatları aşağı yukarı aynı
  • Megane 3 te olabilir bence 2. Yüksek modeli. Ila 0 km olacaksa güzel tercih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene aldı kuzenim 32500 e gayet memnun.Ben de kullandım o paraya o kalitede 0 km araç yok.
  • O paraya o kalitede 0 araç yok tamam da yüzü çok eskidi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim otomatik vitesini aldı bir kaç ay önce gayet memnun. Fiyatına göre çok güzel araba, bence pişman olmazsınız. Bir test sürüşüne çıkarsanız daha iyi olur sizin için. Tek dezavantajı yakıt tüketimi bence.
    Bol trafikte 8.9 lt/100km yakıyor. Ama benzinli her araç o trafikte o kadar yakar. Eğer benzinli almayı düşünüyorsanız bu fiyatları kaçırmayın bence.
  • Alınmaz, ikinci el güzel bir araç alınır. Sıfır takıntısı varsa gırtlak Cruze alınır, binilir..

• Yüzü eskidi eskimesine fakat 36 bin liraya ikinci el emin olamadığı bir araca bineceğine sıfır alır rahat bir şekilde biner. Ben alın derim.

• Cevaplar olumlu. Sanırım alacağım. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene içinde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum 2.el olarak 30 bin civarı ilk tercihim astra clasic ..35 bin civarına civic arasındayım.. astrada lpg uyumsuzluğu var ileride lpgye geçersem sıkıntı olur mu onun hesabındayım.
  • Alınmaz bomboş araç, soyup soğana çevirmişler arabayı, bir de fırsat diye şark kurnazlığı yapıyorlar.
  • Chevrolet Cruze HB lere de bakın.37500 TL idi yanılmıyorsam.

• Alinir ben aldım 1.3 dizel 2012 tam bir f/p aracı dizin alacağınız benzinli model birde lpg koyunca 5 sene sıkıntısız binersiniz bencecalin

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

Chevrolet Cruze HB lere de bakın.37500 TL idi yanılmıyorsam.

O araç da "BAZ" donanım olduğu için pek fark oluşturmuyor. Ve Türkiye de pek bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Arkadaşlar araç classic 3 essentia. Sıfır için 36500 fiyat verdiler. Alınırmı bu fiyata. Artı eksi en fazla bin TL oynayarak başka tavsiyeniz neler olur?

Bu aracın oluru; 1.6 i 16V (115 HP) Easytronic HB Essentia (Konfor paketli)

Konfor paketi olmayınca, araç pek yavan...
    Esaytronic olmayınca, ESP, TC vs olmuyor.
  • Şuan ki piyasada bu fiyata alabilceğin mükemmel bi araba diyebilirim.
  • Bence'de alınır 2. ele güvenilmiyor.
  • Kasanın neredeyse 10. yılı şu an.Ben olsam aynı yakıt tüketiminde olan tipi de göreceli daha güzel olan Cruze alırım.Lpg de sıkıntı değil al hemen taktır 50-60.000 kmde sübapları serviste 1000 sanayide 600 liraya çelik olanlarla değiştir 300.000kmye kadar devam et.O lpg sıkıntısı efsanesi çürüyeli çok oldu hocam Cruze forumuna bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.