Şimdi Ara

3660 ile video çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3660 telefona camcoder pro programını yükledim baya uzun bir süre video çekimi yaptım ( sesli ) 4 MB biraz fazla yer kapladı daha sonra bunu BT ile bilgisayara aktarmak istediğimde bana yetersiz alan diye bir hata verdi. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• alan yetersizse ondan olabilir:)
  • şaka bi yana tel hafızasını biraz boşalt mmc ye at atabildiklerini tekrar dene.
  • baba 4mb bt ile yollamak uzun surer en guzeli mmc kart okuyucu kullanmak yada mmc desteklyen kamera,mp3 player da olur.
  • bt den yollarken telefon hafızasını kullanıyor 3660 da da 3 mb den büyük bi ÅŸey yollayamazsın geçmiÅŸ olsun
  • Citti mi? çünkü çektiğim dosya 4 Mblıktı ve 5 MB boş alanım vardı. Yavaş mavaş önemli değil gönderdikten sonra herşekilde bekleriz.
    Peki bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar? Yani mmc card readerlar ne kadar piyasasını bilen var mı?
  • abi tel. hafizasini bosaltmakla ilgisi yok lutfen soyle yorumlarda bulunmayin yaaaaa. ala alaaa bilmeden yazmayin rica ediyorum... 3650 3660 tel. hafizasi zaten 4 mb... :D senin cektiin vidyo cok buyuk boyutta dostum... 3 mb lik olsa yollardi ama 3.8lik vidyoyu bile yollayamassin cunku tum hafiza bosh olmali o zamanda... bu biras zor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e365 sen akıllanmamışın hala anlaşılan.nedemek böle şeyler yazmayın.yardım etmeye çalışırken aklımıza geleni yazıyoruz.adamın telefonuna bi zararmı verdik.neyse beni bilen bilir.sende şöle bişi yazsaydın o zaman yardım etmek istiyosan.

baran arkadaşım bir yol daha geldi aklıma.tel hafızasına yollamıyosa mmc hafızasını seç gelen mesajları kayıt etmek için.

menü/options/settings/other/memory in use a gel memory card ı işaretle.hafıza kartına gelsin msjlar.
  • BENIDE BILEN BILIR
  • klona saol senden önce onu mahalledeki arkadaşlar söyledi bu benim telefona *#7370# yaptıktan sonra artık 4MB dan daha büyük dosyaları da aktarabilir hale geldim. Artık gayet güzel gönderiyor alıyor hiç bir sorun yok saolasın..
  • rica ederim.ben tarihlere bakmamışım yeni bi sorun daha çıktı sandım:)neyse arkadaşlara duyurulur demekki yüklenebiliyormuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.