Merhaba arkadaşlar, 3660 telefona camcoder pro programını yükledim baya uzun bir süre video çekimi yaptım ( sesli ) 4 MB biraz fazla yer kapladı daha sonra bunu BT ile bilgisayara aktarmak istediğimde bana yetersiz alan diye bir hata verdi. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
alan yetersizse ondan olabilir:)
şaka bi yana tel hafızasını biraz boşalt mmc ye at atabildiklerini tekrar dene.
baba 4mb bt ile yollamak uzun surer en guzeli mmc kart okuyucu kullanmak yada mmc desteklyen kamera,mp3 player da olur.
bt den yollarken telefon hafızasını kullanıyor 3660 da da 3 mb den büyük bi şey yollayamazsın geçmiş olsun
Citti mi? çünkü çektiğim dosya 4 Mblıktı ve 5 MB boş alanım vardı. Yavaş mavaş önemli değil gönderdikten sonra herşekilde bekleriz. Peki bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar? Yani mmc card readerlar ne kadar piyasasını bilen var mı?
abi tel. hafizasini bosaltmakla ilgisi yok lutfen soyle yorumlarda bulunmayin yaaaaa. ala alaaa bilmeden yazmayin rica ediyorum... 3650 3660 tel. hafizasi zaten 4 mb... :D senin cektiin vidyo cok buyuk boyutta dostum... 3 mb lik olsa yollardi ama 3.8lik vidyoyu bile yollayamassin cunku tum hafiza bosh olmali o zamanda... bu biras zor :D
e365 sen akıllanmamışın hala anlaşılan.nedemek böle şeyler yazmayın.yardım etmeye çalışırken aklımıza geleni yazıyoruz.adamın telefonuna bi zararmı verdik.neyse beni bilen bilir.sende şöle bişi yazsaydın o zaman yardım etmek istiyosan.
baran arkadaşım bir yol daha geldi aklıma.tel hafızasına yollamıyosa mmc hafızasını seç gelen mesajları kayıt etmek için.
menü/options/settings/other/memory in use a gel memory card ı işaretle.hafıza kartına gelsin msjlar.
BENIDE BILEN BILIR
klona saol senden önce onu mahalledeki arkadaşlar söyledi bu benim telefona *#7370# yaptıktan sonra artık 4MB dan daha büyük dosyaları da aktarabilir hale geldim. Artık gayet güzel gönderiyor alıyor hiç bir sorun yok saolasın..
rica ederim.ben tarihlere bakmamışım yeni bi sorun daha çıktı sandım:)neyse arkadaşlara duyurulur demekki yüklenebiliyormuş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme