Şimdi Ara

367 dolar ücretli medikal tıbbi cihazın vergisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    UV Phototherapy Lamp 311nm Narrow Band UVB Light Vitiligo Treatment Psoriasis Phototherapy Device KN 4006B Oxygen Therapy Products Physical Therapy Equipment Sales From Bighomecare, $367.03| DHgate.Com
    https://www.dhgate.com/product/uv-phototherapy-311nm-narrow-band-uvb-lamps/260459501.html?skuid=277955412551979012#simitem-1-5
    |null:9001:r0853309075
    cihaz bu arkadaşlar, medikal elektronik bir cihaz. Türkiye de olmadığı için mecbur dhgate sitesinden alıyorum ancak gümrük vergisi işlerine dair zerre bilgim yok. Bu ürün gümrükten geçer mi? vergisi varsa nereye ödeniyor? ne kadar vergisi olduğunu nasıl hesaplıyoruz? Başka sitelerde gezerken ce belgesi varsa vergisi yok diye bir yazı okudum ama emin olamadım. Umarım vergisi yoktur :)

• tnt ile gönderim yapıyormuş; dhgate e bir mail atıp sorabilirsin vergi durumunu; en kötü %20 vergi çıkar tnt alır zaten senden. Ayrıca fatura vs kullanılmayacak ise dhggate e fiyatı daha düşük göster diyebilirsin. gerçi bazen denetime girince fiyatı bulup ne ise onu alıyorlar ama şansına kalmış.

ben olsam pakete el feneri yazın, ustune 15 dolar yazıp yollayın derdim. şans bu.
  • çıkar tabi artık herşeye vergi çıkıyor. 900 tl ye tablet alan birini tanıyorum. 520 tl vergi ödedi ekstra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.