Şimdi Ara

37.000 tl 38.000 tl fiyata hangi aracı tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben foruma bugün üye oldum ve sizin değerli bilgilerinizden faydalanmak
    istiyorum ben engelli bir vatandaşım çalışma kaybı oranım %92 ve abim benim raporum
    üzerinden bir otomobil almak istiyor aracın satış fiyatı 37000 tl olsa engelli birine 27000 falan oluyor ötv si düşünce şimdi benim kafamda iki marka var honda cıvıc sedan 1.6 premium benzinli ikinci araç ise
    YENİ C4 SX 1.6i 16V ve C4 SEDAN SX 1.6İ ama sizin değerli yorumlarınızı ve görüşlerinizi dikkate alacagım
    yalnız önereceğiniz aracın satış fiyatı 38000 tl olsun lütfen çünkü bütçemize uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bawercan -- 29 Ocak 2009; 12:31:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bawercan

iyi günler arkadaşlar ben foruma bugün üye oldum ve sizin değerli bilgilerinizden faydalanmak
    istiyorum ben engelli bir vatandaşım çalışma kaybı oranım %92 ve abim benim raporum
    üzerinden bir otomobil almak istiyor aracın satış fiyatı 37000 tl olsa engelli birine 27000 falan oluyor ötv si düşünce şimdi benim kafamda iki marka var honda cıvıc sedan 1.6 premium benzinli ikinci araç ise
    YENİ C4 SX 1.6i 16V ve C4 SEDAN SX 1.6İ ama sizin değerli yorumlarınızı ve görüşlerinizi dikkate alacagım
    yalnız önereceğiniz aracın satış fiyatı 38000 tl olsun lütfen çünkü bütçemize uygun

Dostum Öncelikle Basıkltaki Fiyatı Değiştirmeni Tavsiye ederim ...

baslık 37 milyar değil 3.7 milyar olarak algılanmıs olabilir...

Sana Tavsiyede Bulunmadan Önce NAsıl 1 Arac İstiyorsun ..

Hb mi Sedan mı Yoksa Sw mu Yoksa C4 tipi Mpv tazımı

Sonra Dizel mi İStiyorsun Benzinli mi?

Size Tanıan Ötv İndirimi Her MArkada VAr Sanırım Böyle Oldugu İçin MArka Kısıtlamasıda Yok Değil mi?...

• bence 37000 ytl ve 38000 arasında bir vw jetta alabilirsin orta düzeyde yakıyor rahat konforlu süratli ve en önemliside tasarımı gerçekten güzel siyah yada gümüş alabilirsin
  • bencede deişsen iyi olur şahsen ben yanlış anladım hatta bis yada tosba dicektim
  • şahsen ben c4 ve civic arasında civic i tercih ederdim. tasarım motor ve donanım olarak iyi olduğunu düşünüyorum.
  • valla ben de bi kuş önerecektim başlığı görünce o niyetle girdim. bence civic tercih etmelisin.
  • kuş ?

quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

valla ben de bi kuş önerecektim başlığı görünce o niyetle girdim. bence civic tercih etmelisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

kuş ?

quote:

valla ben de bi kuş önerecektim başlığı görünce o niyetle girdim. bence civic tercih etmelisin.

tofaş şahin doğan kartalı kastediyor.
  • İkisi arasında Civic.
  • İkisi arasında Honda elbette. Ama bence wolmswagen grubu arabalarıda düşünmelisin.
  • yahu bende anladım da latife çok hoşuma gitti o yüzden öle yazdım.
    düşünsene (bazı fiatçı arkadaşlar kızacak ya hani çok iyi mühendiler çalışıyormuş tofaş fabrikasında) sen koca fabrika kur 4 çeşit ayrı araç üret millet hepsine sadce "kuş" desin.

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

kuş ?

quote:

tofaş şahin doğan kartalı kastediyor.

• honda maküldür
  • opel astra sedan fiyatıda düşmüş bu aralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.