Arkadaşlar merhabalar.Forumu elimden geldiğince takip ediyorum fakat şu sıralar kuzenime tv alacağımız için sizlere danışmak istedim.
LCD tv almayı düşünüyoruz,genelde digiturk veya normal uydu yayını izlenecek,fakat kuzenimde hdmi çıkışlı laptop olduğu için arada MKV,AVI uzantılı dosyaları ve DVD'leri güzel bir görüntü performansıyla izleyebileceğimiz bir TV lazım.Maksimum 2500 lira vermeyi düşünüyoruz,40-42"lik bir panel gerekiyor fakat çok iyi özelliklere sahip olan 37"lik panel de düşünebiliriz.
İlk önce üretim ve teknoloji kalitesi açısından markada karar kılmak istiyoruz.Mesela forumda okuduğum bazı yazılarda SONY LCD'lerde ölü piksel sorunlarından bahsedilmiş,aradığımız TV başımızı ağrıtmasın bir de akıcı ve net görüntü versin yeter,zaten full HD olarak pek kullanılacak imkan olmadığı için dijital yayında, MKV ve DVD'de performansı yüksek bir panel arıyoruz.
Sizlerin sorularını ve yorumlarını bekliyorum,buradan fikir alışverişine devam ederiz.
Çok teşekkürler.
Not: Servis kalitesi ve üretim kalitesi açısında Sony-Samsung-Toshiba-Lg-Philips gibi markaların değerlendirmelerini yapabilirseniz mutlu olurum :)
Sony 40W4000 işini fazlasıyla görür diyorum. Saygılar
SONY W4000 HIGH-END Seridir<<<<Beklentileri Çok İİ Karşılıyo Panelin Siyah Performansı Panel kapalı Olmasına Rağmnen Anlaşılıyor..Ve Mükemmel Bi Monitör...
Teşekkürler ama 40W4000 bizim limitin üzerinde baya,3000 lira neredeyse.Tabi ucuza satan yerler varsa bunu da paylaşırsanız seviniriz arkadaşlar.
Sony Center'larda 2500. Fazla uzağa gitmenize gerek yok.
40w4000 iyi bir model. bunun yanına birde alternatif samsung 40a656 ekle ve bir incele istersen
quote:
Orjinalden alıntı: tru_ozan
Sony Center'larda 2500. Fazla uzağa gitmenize gerek yok.
Tamamdır,ben bu arada W4500 ile karıştırmışım.Sony'ler ile ilgili bir sorum var.40V4000-4500 ile 40W4000-4500 arasında çok önemli farklar var mıdır?
Zaten %70 SD yayın(digiturk-lig tv),%30 DVD-DIVX izlenilecek çok uçuk özellikleri olan LCD paneller işimize yaramıyor.Fakat SD yayın adam akıllı olsun onu istiyoruz.
Bu arada Samsung'u da araştıracağım.
Son olarak şu paneli gördüm,tavsiye edebilecek olan var mıdır?
W4500 fiyatını karşılamıyor kanımca. Senin aradığın özelliklere göre en uygunlar: 1) Sony W4000 2) Samsung A656 3) Sony V4000 3'üde seni çok memnun eder...
arkadaşım özellikle sd yayından bahsetmişsin ve lig tv diyorsun hata yapma plazma al panasonic 42px80 tam sana göre
valla bugün sordum bi mağazada sahibi aradı serivisi ve sonra bana aktardıklarını yazıyorum buraya. 1 piksel olursa hiç bi işlem yapılmıyormuş ama 3 4 tane olursa deişiriz tv yi dediler. bir de sony center da bi görevliye sordum. 5 ölü piksele kadar hiç bişi yapılmıyor dedi. sonrasında işlem yapılıyomuş yani 5 taneye kadar sabretceksn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme