Bildirim
37'' LCD ALICAM HANGİ MARKA HANGİ MODEL ÖNERİRSİNİZ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
forumdaki yazılardan anladığım kadarıyla ekim sonu gibi panasonic 37 inç 100 hz lcd tvler piyasaya girecekmiş.biraz bekle istersen -
TEŞEKKÜR EDERİM AMA O KADAR VAKTİM YOK 10 EKİMDE DÜĞÜNÜM VAR ALMAM GEREKİYOR ARTIK. ŞU ANKİLERDEN TAVSİYELERİNİ BEKLERİM -
ben de 37r81b aldım gayet memnunum.
bütçeni biraz zorlayıp sen de r serisi bir samsung al bence...
r serisinde s serisine ek olarak movie plus özelliği var kontrast oranı da 8000:1
bir de 3 hdmı var. -
quote:
Orjinalden alıntı: burunea
ben de 37r81b aldım gayet memnunum.
bütçeni biraz zorlayıp sen de r serisi bir samsung al bence...
r serisinde s serisine ek olarak movie plus özelliği var kontrast oranı da 8000:1
bir de 3 hdmı var.
+1
bende çok memnunum r81 gerçekten iyi tv -
Kardes parana göre sana tavsiye edecegim iki model var sırası ile :
1-http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29481
2-http://www.teknomix.com.tr/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&gurunid=1067
Ben olsam bunlardan ilk tercihimi secerdim.Ama samsung s serisi de muhtesem bi tv ve bence r serisinden farkı yok..Ama eger brz daa cıkabilrsen ilk tavsiyem philips pfl 7332 olur...
-
Toshiba 37WL68PG
Samsung 37R81B
LG 37LC2R
Philips 37PFL5322
sırasıyla tavsiye edebileceğim modeller. -
buradaki en önemli husuu tabiiki senin bütçen...ancak daha sonra markalar ve modeller gelir bende düğün dolayısıyla yaklaşık 3 ay önce (6 aylık bir araştırmadan sonra) samsung LE32R32B rome serisinden bir lcd tv aldım.çokta memnunum ama zevkler ve renkler olayından dolayı sen beğenmeye bilirsin...
neyse lafı çok dolandırmayayım yaptığım araştırmaları seninle paylaşayım
1. "çözünürlük" gerçi hepsinde standart (1366x768)
2. "kontrast (2000:1 gibi) " burada büyük farklılıklar meydana geliyor.ancak tvlerin üzerinde yazan değerler çoğunlukla dinamik kontrast oluyor (ışıklar kapalıyken bütün duvarları siyaha boyalı içeriye iğne deliği kadar ışık bile girmezken dama tahtasına benzer bir görüntü ekrana yansıtıldığında yapılan ölçümler sonucu Siyahın Beyaza veya beyazın siyaha oranı yani zıtlık,keskinlik) o zaman evde kullanırken ne kadar işe yarar bu oranlar...
3. "tepki süresi" bu değerde ekrana gelin karelerin ne kadar gecikmeyle ekrenda gösterildiğini belirtir. genellikle 8ms olur bu değer ama SAMSUNG da (belki diğerlerindede olabilir) oyun modu denilen bir özellik sayesinde yazılımsal olarak 2ms,ye çekilmiş bu süre.
4. "parlaklık" tam olarak emin değilim ama m2 ye düşen ışık miktarı olması lazım
5. ve son olarak HD olayı mutlaka olması gereken bir özellik...
fikrimi sorarsan da SAMSUNG derim çünkü en basit olarak panellerini kendileri üretiyorlar ve yeni nesil panelleri de kendi cihazlarında kullanıyorlar.evinde 5 kalitede yemek yapan birisi gidip en lezzetlisini de komşusuna vermez taabiki...
umarım yardımcı olmuşumdur sana...
yanlış veya eksik birşeyler kalmamıştır olursa da bilen arkadaşlar tamamlasın lütfen...
-
ha birde unutmadan Samsung tercihimde Anadolu Elektronik gibi bir firmanın etkiside çok büyük. Samsung Türkiye distribitörü olmasının yanında sorumluluklarının bilincinde gayet ilgili bir firma...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X