Şimdi Ara

37 yaşına kadar sevişmeyen adam: Gençliğime baktığımda pişmanlık duyuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
8.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Hocam bunlar komplo teorileri mi gerçekler mi? Çünkü biliyorsunuz ne zaman bir yahudi suçlansa komplo teorisi olmakla suçlanır o , yahudileri suçlayan kişi

Alıntıları Göster
    o atistigim sosyalist liberal icin birkac dakikaligina da olsa kizin ortulu londrada pubda cektigim fotoyu paylastim. dedigim gibi ifsa etmeye gerek yok. ne de olsa Allah goruyor. ozel bir pozdu.
  • Bence ilgi çekip fark edilmek için böyle bir senaryo uydurmuş bu kadar kalabalık dünyada mümkün değil. İstemesen bile yapıyorsun illa oluyor hayatın doğal akışına aykırı bu adamın anlattıkları.

PR çalışması bence.
  • Patlat gitsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isveçte mi yaşıyorsun kardeş hiç mi duymadın karısızlıktan çıldırıp katliam yapanları

beta uprising
  • Artırmak ister miydim bilmiyorum ama bu arkadaşla yarışa girme ihtimali var gibi. Önemli olan 250gr değil hayatınızı iyisiyle kötüsüyle paylaşabileceğiniz, birbirinize destek olabileceğiniz birini bulabilmek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Mayıs 2020; 14:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Artırmak ister miydim bilmiyorum ama bu arkadaşla yarışa girme ihtimali var gibi. Önemli olan 250gr değil hayatınızı iyisiyle kötüsüyle paylaşabileceğiniz, birbirinize destek olabileceğiniz birini bulabilmek bence.
    o iş biraz sıkıntı hocam. karılar güçsüz erkek istemiyor. yukarı taşısın istiyorlar, destek olmak deil
  • Doğrudur. Onları statü olarak ya da yaşam kalitesi olarak en azından bir basamak yukarı çıkaracak biri ile yakınlaşmaya giriyorlar. En azından aynı seviyede olduğunuzu düşündüğünüz biri ile yakınlık kurmaya çalışmakta yarar var. Atıyorum gidip lise mezunu birinin üniversite mezunu birine yazması pek mantıklı olmayacaktır. İnsanların kendilerini zor idare ettiği bu dönemde gidip sevgili yapmaya çalışmak dahi lüks hala gelebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Doğrudur. Onları statü olarak ya da yaşam kalitesi olarak en azından bir basamak yukarı çıkaracak biri ile yakınlaşmaya giriyorlar. En azından aynı seviyede olduğunuzu düşündüğünüz biri ile yakınlık kurmaya çalışmakta yarar var. Atıyorum gidip lise mezunu birinin üniversite mezunu birine yazması pek mantıklı olmayacaktır. İnsanların kendilerini zor idare ettiği bu dönemde gidip sevgili yapmaya çalışmak dahi lüks hala gelebiliyor.
    savcı olursun sandım ama okulla alakan yokmuş denilerek terk edildim
  • up

• Ben de üniye geçtim yaş 21. Daha sevgilimiz olmadı bakalım olacak mı. Sevgili işleri çok uğraştırıcı. Para önemsiz diyen var önemli diyen var. Benim gözlemlerim ünideki kızlar beni gezdirsin yedirsin içirsin kafasında.

• Hayat boş pompala coş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• 16 yaşında milli olmuştum bunu okuyunca kendimi garip hissettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yusuf07704 Y kullanıcısına yanıt
    16 ne güzel. Benim de hedef 20de olmak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B32D98247

Bu mesaj silindi.

25im

16 yaşımda paralı yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B32D98247

Bu mesaj silindi.

Eskorta gitmemiş ama  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.