|
37 yaşına kadar sevişmeyen adam: Gençliğime baktığımda pişmanlık duyuyorum (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E9B2F559
Alıntıları Göstereskortlar daha pahalı ben mekana gitmiştim
-
17 yaşında hedef 20 idi. 20 oldum hedefi 23e çektim. Şimdi 23 yaşındayım hedef 25. Bu şekilde mezara kadar bakir kalıcam heralde bu tiple.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolueskortlar daha pahalı ben mekana gitmiştim
Alıntıları Göster -
Ingilterede haber oluyor heralde de, bu konuda 30 a 25 e kadar yapmayan cok civata adam var.
Sosyal ozurluluktur arkadaslar hic oyleydi soyleydi ben istemedim yea, cekemem kari dirdiri yea, yok dogru insani bekliyorum ozel olmali yeaaa ayagi yapmayin.
Dini sebeplerle yapmayani ayri tutarim saygi duyarim o bir tercihtir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Ingilterede haber oluyor heralde de, bu konuda 30 a 25 e kadar yapmayan cok civata adam var.
Sosyal ozurluluktur arkadaslar hic oyleydi soyleydi ben istemedim yea, cekemem kari dirdiri yea, yok dogru insani bekliyorum ozel olmali yeaaa ayagi yapmayin.
kız denen yaratıklar beni abazanlığa mahkum etti benim suçum yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Ingilterede haber oluyor heralde de, bu konuda 30 a 25 e kadar yapmayan cok civata adam var.
Hocam burda tipim kötü o yüzden yapamıyorum diyenler var ya sizce tipin etkisi ne kadar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E9B2F559Hocam burda tipim kötü o yüzden yapamıyorum diyenler var ya sizce tipin etkisi ne kadar?
Alıntıları Göster%99
eğer bmw'm olsaydı beni reddeden karılar yan koltukta yerlerini almışlardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolukız denen yaratıklar beni abazanlığa mahkum etti benim suçum yok
Alıntıları GösterSen yine birileriyle takiliyorsun ediyorsun yasanmisliklarin var bakma sen fena degilsin burda hic mesajlasamayan adamlar var. Tipin iyi seni kizlar begenir aslinda senin tarzin erkekler kizlara cekici geliyor biraz kendine guven be kardesim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E9B2F559Hocam burda tipim kötü o yüzden yapamıyorum diyenler var ya sizce tipin etkisi ne kadar?
Alıntıları GösterKatilmiyorum, yani kimse mankenlerle olun demiyor ayrica tipsiz derken ne kadar tipsiz? Yuzu deforme fln degil cogu insan ortalama bir tipe sahip illa Hz. Yusuf kadar yakisikli olmaya gerek yok. Lisede degisleniz bu kadar tipe bakilmaz zaten. Kadinlari her yonden etkileyebilmek sohbet bilgi karizma vs lazim.
-
quote:
sen müslümandın zinayı bıraktın mı günahı çok büyük
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Katilmiyorum, yani kimse mankenlerle olun demiyor ayrica tipsiz derken ne kadar tipsiz? Yuzu deforme fln degil cogu insan ortalama bir tipe sahip illa Hz. Yusuf kadar yakisikli olmaya gerek yok. Lisede degisleniz bu kadar tipe bakilmaz zaten. Kadinlari her yonden etkileyebilmek sohbet bilgi karizma vs lazim.
Alıntıları GösterSen nasıl müslümansın
quote:
Orijinalden alıntı: MirageDaggerSen nasıl müslümansın
Alıntıları GösterSen Allah misin? Insanlarin gunahini sevabini sorguluyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: izayoisen müslümandın zinayı bıraktın mı günahı çok büyük
Alıntıları GösterValla hic birakamayacagim kusura bakmayin Romanyada yasiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
37 yaşına kadar sevişmeyen adamdan daha mutsuz biri varsa,
o da sırf ara sıra sevişebilmek için bir kadının zulmüne katlanan kişidir.
41 yaşındayım ve boşanmış biriyim. Geçmişe baktığımda keşke kadınlara hiç bulaşmasaymışım diyorum.“Akıllı insanlar başkalarının tecrübelerinden yararlanır, inatçı insanlar her şeyi kendileri denemek ister.”
Evlenmeyin bu devirde başınıza dert almak istemiyorsanız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 21 Haziran 2021; 19:8:53 > -
Arkadaşım süpriz olsun diye 20 yaşındayken beni götürmüştü.. Parasını o ödedi ama zevk almadım çünkü kızı daha tanımıyorum bile fazla bir şey yapmadım ve sohbet ettim :D O gün itibari ile 5 yıl falan olmuştur daha gitmedim çünkü gerçekten hissetmediğim, kokusunu tanımadığım biriyle olmak bana mantıksız geliyor.. Bir akrabam benim yaşlarımda; bulunduğum ülkeye gelmişti, bütün kazandığı parasını bu tür mekanlarda harcıyordu patronundan ön ödeme bile alarak gittiği oluyordu.. 1 Yıl çalıştı birikimi 0₺ olarak ülkeye döndü.. Bir defa bile gurur kırıcı olduğunu düşündüğünü sanmıyorum hocam :D
-
22 Yaşındayım hala bakirim ve bu üzerimde baskı yapıyor. Bi ortama girince arkadaşlar anlatmaya başlıyor geçen hatunu getirdim bizim eve... diye gidiyor. Kendimde eksiklik hissediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnergyHill
Parayla sex yapmak gurur kirici özgüvensiz insanlarin yapacaği bir durum
Alıntıları GösterWoody allanin bir lafi var
the most expensive sex is free sex
"Parasiz" olarak dusundugun ve yaptigin sex senden her zaman cok cok daha fazla goturen birsey. Ha duygusal getirisi ayri
Parayla hic yapmadim ama iyi fiyata iyi hatunlar bulsam surekli parayla yapardim. Tanisip yapamadigimdan degil, cok kadinla beraber oldum ama ugrastirdigina deymiyor o kadar diyim.
Taktiklere calis, bakimli ol, ortam kur, kizla tanis, etkile, dateye cikart, mesajla konus, telefonda konus, tekrar disari cikart, hesabi ode, taksiyi ode, sonra bir dunya daha mesajlas, sonra tekrar disari cikart ickileri ode, sonra eve git 1 saat tak bitti. Zaten kiz cok guzel degilse ikinciyi yapmak canin bile istemiyor.
Bunlarin hepsini yapacagina paraya odaklan, hayvan gibi para kas, her gun farkli kiz cagir eve. Benim zihniyetim buna donmeye basladi. Bunun kirici ve ozguvensizlikle de gram alakasi yok. Sen zengin herifler kizlari kelime oyunuyla populeriteyle boyle insatadan dmden yuruyerek mi eve getirdiklerini dusunuyorsun yoksa? Adam parasi neyse veriyor veya hediyesi neyse aliyor takiliyor, kiz da mutlu adam da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X