Şimdi Ara

37 yaşına kadar sevişmeyen adam: Gençliğime baktığımda pişmanlık duyuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
8.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

Neden peki? Ne zararı oldu?

Alıntıları Göster
    en azindan 35'inden sonra hayatina bir degisiklik girerdi ve mutluluk kaynagi olurdu tek duze gececegine gunleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

37 yaşına kadar sevişmeyen adamdan daha mutsuz biri varsa,
    o da sırf ara sıra sevişebilmek için bir kadının zulmüne katlanan kişidir.

41 yaşındayım ve boşanmış biriyim. Geçmişe baktığımda keşke kadınlara hiç bulaşmasaymışım diyorum.
    Eger bir gun hikayenizi tecrubelerinizi paylasirsaniz bende okumak isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç yapamamak çok mu özgüven kazandırıcı

+ les gibi kizlarla yapacağıma para verip eskorta giderim. Çok güzel bir Türk kızı genelde öyle gecelik düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 12 Mart 2020; 10:36:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte buna yakılır

• Yabancıların bu seks düşkünlüğü nedir ya. İçlerine girince ne kadar pislik insanlar olduğunu anlıyorsunuz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 9 Mayıs 2020; 17:58:55 >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Hacı abi sen homo değil miydin tüm bm üyesi milletlerle sevişecek kadar eşcinsel erkek nasıl buldun

• Oğlum nasıl sevişemiyorsunuz hayret ediyorum. Hiç bir şey yapamıyorsanız gidin paralı asker bulun. Sırf sevişmek için 200 - 300 bin bayılıp evlenmeye ne gerek var
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Niye?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    Olayın seks yapmamaktan ziyade seks yapamamakla ilgili, hatta ve hatta seks yapamamaya neden olan özgüvensizlik ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Burada anlatılan şey penisin vajinaya girmesinden ibaret değil yani.

Şahsen ilk seviştiğim zaman hayatımda çok şey değişmemişti, ama ilk sevgilim olduğu zaman düşünce tarzım, hayata bakış açım, davranışlarım vs baya değişmişti ve burada olay fiziksel değildi. Bunun üzerinden neredeyse 10 sene geçti ve hala ilk sevgilimin şimdiki kişiliğimi oluşturmamda önemli yeri olduğunu düşünüyorum.

Başta emin olamıyordum acaba yaşım ilerlediği için mi kişiliğim gelişti ve özgüvenim arttı diye, ama 25+ olup da benim 15 yaşındaki halim gibi olan tipleri görünce daha iyi anlıyorum ki bu yaşanması gereken bir deneyim.

Evrimsel sebepleri de var bunun. Beyin insanı yalnızken kötü hissettirmeye programlı, çünkü özellikle geçmişte izole yaşayabilen canlılar değiliz, hep sürüler halindeyiz, sürüden ayrılanlar ölürken ayrılmayanlar hayatta kaldığı için de böyle bir evrimsel sürecimiz var. Sevgili/seks olayı da önceki söylediğimin üreme içgüdüsüyle olan birleşimi. Yalnızlığın insan vücudunda yarattığı stresin gittikçe artarak ölümü çağrıştığını gösteren araştırmalar var, hatta bu yüzden yalnız hisseden insanlar intiharların önemli bir kısmını oluşturuyor.

Tabi senin ne demek istediğini anlıyorum, bence de seks o kadar önemli değil, ama zaten istese de ulaşamayan insanlar bu objektifliğe ulaşamıyor ve kendini yıpratıyor, bu da normal bir şey.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 18-23 arası hiç ilişkim olmadı. 23te olanı da cinsellik olsun diye acele etmedim. Arkadaşım bile yoktu. 1.5 ay sürdü sevişmeden bitti. Sizce o durumda cinselliği ön plana koymamam normal miymiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Hayattaki tek mutluluk buymuş gibi davranmak mantıksız.Karşı cinsle ilişki tabii ki önemli ama bunun yokluğu kişiyi ezik veya aşağılık yapmaz.Tercih meselesidir,şans olmamıştır,kafana göre biri yoktur,aseksüelsindir vs. kimseyi ilgilendirmez
    Hayat nedir acaba? Herkesin kendini geliştirdiğini , kariyer yaptığını falan mı sanıyorsun ? Bu dünya yemek ve s*ks üzerine kurulu başka hiç bir şey yok.
  • up
  • Doğru kişi ve uygun ortam ile zaman yakalandığında hiç deneyim yaşamamış sağlıklı bir erkeğin bunu reddetmesi pek mümkün değil. Fakat iş en başta kişinin kendisinde bitiyor. Uğraşmadan maalesef ortamınız bile olsa kızlar gelip sizin kucağınıza atlamaz. Tabii uzun boylu, yakışıklı ve düzgün bir fiziğiniz varsa ihtimaliniz artar. Özellikle birde Türkiye'de doğru taktiklerle peşinde koşmadan ilişki yaşamanız çok zor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 9 Mayıs 2020; 17:48:35 >
  • Ya sanki çok elzem birşey.Takıldığınız konuya bakın.Sevişmeyi ver ne olmuş yani? Dünyanın sonumu? O kadar basit şeylere önem veriyorsunuz ki yapılacak nice güzel işler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun ortam ve uygun kişi olmadıkça olmuyor evet doğru ama olunca da tecrübesiz olduğun için ilişkiyi yürütemiyorsun kaçıyor kız kendimden biliyorum. 5 yıldır hiçbir kızla konuşmadım buluşmadım sayılır ama ona rağmen tavladım fakat 1.5 ay dayandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

Hiç yapamamak çok mu özgüven kazandırıcı

+ les gibi kizlarla yapacağıma para verip eskorta giderim. Çok güzel bir Türk kızı genelde öyle gecelik düşmüyor
    Tipin iyiyse de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

sol liberal sistemde buyumus bir beyaz!

tvlerde izledigi ( MTV mesela ) kadinsi beyaz erkek motiflerinden ve maskuler zenci erkek algisindan dolayi kendinden tiksinen bir beyaz erkek nesil yaratti, yahudi medyasi batida.

oysa beyaz karilari her aksam 3 er 4 er goturen az zenci gormedim. sifr bu yuzden 4 sene kaldigim londra da 1 tane bile ingiliz kari ile yatmadim! ruslar can dir ... migdesiz olmaya gerek yok. afrikadan ne getirdigi belli olmayan adamlarla yatip kalkan ingiliz ve fransiz karilari ile mi yaticam? he bir tane fransiz kari ile 3 gece takildim ama sirf feminist takiliyor diye tartismistik ... 3 seansa kadini normal ayarlarina dondurdum! feminist takilan kadin ya ruhsal cikmazda dir kazik yemistir ya da erkek gormemistir henuz.

nudist feminist takilan kari, bir kac defa sonunda londra sokaklarinda basi kapali gezdirdim. imana getirecektim de vakit harcamak istemedim.

yani kestane rengi saciniz varsa ve beyaz tenli iseniz sansiniz cok yuksek avrupada. nedense kadinlar hep italyan saniyordu. hollandali ve rus kiz bana bulgar demisti (atalarim balkan kokenli). lakin Turk idim ve yaklasmislardi.

yani bu bakirin sucu, yahudi medyasinin onun irkini ezmesi! o yuzden libearl sol`a gicigim. soroson kopekleri ...
    Hocam bunlar komplo teorileri mi gerçekler mi? Çünkü biliyorsunuz ne zaman bir yahudi suçlansa komplo teorisi olmakla suçlanır o , yahudileri suçlayan kişi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.