Şimdi Ara

37 yaşına kadar sevişmeyen adam: Gençliğime baktığımda pişmanlık duyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
8.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ortalama bir insan bekaretini 20 yaşından önce yitirse de bu herkes için geçerli değil. Bugün 60 yaşında bir dul olan Joseph, yaşadıklarını öfke ve utanç kaynağı olarak görüyor. Joseph hikayesini BBC Radio 5'e anlattı.

30'lu yaşlarımın sonlarına kadar bakirdim. Bunun ne kadar sıra dışı bir şey olduğunu bilmiyordum ama her zaman utanç duyuyor, damgalanmış gibi hissediyordum.

Çok utangaç ve kaygılı bir insan olsam da izole değildim. Her zaman arkadaşlarım vardı fakat bunları hiçbir zaman özel bir ilişkiye dönüştüremedim.

Okulda çevremde kızlar ve kadınlar vardı fakat muhtemelen çok normal olan o hamleyi hiçbir zaman yapmadım.

Üniversiteye geldiğimde ise artık beklentilerim netti: Bir ilişki yaşamamak benim için beklenilen bir şeydi. Bu büyük ölçüde, öz güvenimin düşük olmasından ve insanların beni çekici bulmayacağı düşüncesinden kaynaklanıyordu.

Ergenliğimi ve 20'li yaşlarımın başını kimseyle çıkmadan geçirdim. Bu yüzden özgüven inşa etmemi sağlayacak "İnsanlar beni sever, şöyle sevgililerim oldu" hikayem yoktu. Bu çekici olmadığınız inancını kalıcılaştıran bir şey.

15-20 yıl boyunca ailem dışında kimse bana dokunmadı
    Arkadaşlarımla bu konu hakkında hiç konuşmadım, onlar da hiç sormadılar. Dürüst olmak gerekirse, sorsalardı muhtemelen çok savunmacı davranırdım çünkü bundan utanıyordum.

Toplum sizi seks yapmadığınız için yargılamayabilir. Ama normalin dışına çıktığınızda toplum sizi bir tür sapkın olarak görebilir.

Kadınlar konusunda "başarılı" olmanın kültürel bir yatırım olarak görüldüğünü hissediyorum. Popüler şarkılar ve filmleri, gençlik filmlerini düşünürseniz, bunların çoğu ilk ilişkiler hakkındadır ve erkek olmak hakkında kültürel bir "şey" vardır. Frankie Valli'nin Oh What A Night (Oh ne geceydi) şarkısını düşünürseniz, orada kadının oğlanı alıp onu bir adama dönüştürmesinden bahsediyorum.

Bütün bunlar bende bir utanç hissi yaratıyordu.

Arkadaşlarımın çoğunun sevgilileri vardı. Onlar bir ilişkiye başlayıp sonraki yıllarda da evlenirken ben onları yedek kulübesinden izliyordum.

Bu da benim öz güvenimi her geçen gün daha da paslandırıyordu.

Yalnız ve depresyondaydım ama o zamanlar bunun farkında değildim. Bu hem bir cinsel ilişki, hem de kimseyle bir yakınlık yaşamamaktandı.
    BBC News Türkçe
    37 yaşına kadar sevişmeyen adam: Gençliğime baktığımda pişmanlık duyuyorum
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-44082418

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 8 Mart 2020; 16:42:48 >

• hacım ben de 22 sine kadar sevişmedim
    kendime söz vermiştim üni bitinceye kadar sevişmeyi yassakladım işimi kerhanede göryodum

22 sinden sonra freni boşalan kaymon gibi önüme gelenle seviştim sevişmek tek amacımdı
    şincik geriye bakıyom da keşkem sevişmeme yassağını 35 yaşına çekseydim deyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanana
  • hissetmedigim seyin pismanligini da yasamiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hacım ben de 22 sine kadar sevişmedim
    kendime söz vermiştim üni bitinceye kadar sevişmeyi yassakladım işimi kerhanede göryodum

22 sinden sonra freni boşalan kaymon gibi önüme gelenle seviştim sevişmek tek amacımdı
    şincik geriye bakıyom da keşkem sevişmeme yassağını 35 yaşına çekseydim deyom
    Neden peki? Ne zararı oldu?
  • gelecekteki bne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayattaki tek mutluluk buymuş gibi davranmak mantıksız.Karşı cinsle ilişki tabii ki önemli ama bunun yokluğu kişiyi ezik veya aşağılık yapmaz.Tercih meselesidir,şans olmamıştır,kafana göre biri yoktur,aseksüelsindir vs. kimseyi ilgilendirmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 37 yaşına kadar sevişmeyen adamdan daha mutsuz biri varsa,
    o da sırf ara sıra sevişebilmek için bir kadının zulmüne katlanan kişidir.

41 yaşındayım ve boşanmış biriyim. Geçmişe baktığımda keşke kadınlara hiç bulaşmasaymışım diyorum.
  • ben böyle bir pişmanlık yaşamıyorum gerek de yok
  • Çok güzel anlatmış. Duygularını çok net dile getirmiş.

Batı ülkelerinde bu tür sorunlar bizde ki kadar olmuyor. Ama bu sorunu yaşayan da hayatını sonradan güzel toparlıyor sanırım.

Eskiden böyle konulara uzun uzun yazardım.

Ama şimdi içimden sadece bu ifadeyi yazmak geliyor :

• topluma diz çökmüş adama saygı duymam

toplumun geneli cahildir o halde toplumsal normlara uyum cehalettir

kudurmaya devam etsin
  • Tam olarak eksiksiz hayatımı anlatmış lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

37 yaşına kadar sevişmeyen adamdan daha mutsuz biri varsa,

41 yaşındayım ve boşanmış biriyim. Geçmişe baktığımda keşke kadınlara hiç bulaşmasaymışım diyorum.
    hocam kadınlar zulum ediyolar bize hangi kadınla tanışırsam tanışayım böyle az tavsiye versene
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

37 yaşına kadar sevişmeyen adamdan daha mutsuz biri varsa,

Bu konuyu keşke kitaplaştırsanız hocam.. Size bol bol soru sormak isterdim fakat hangisinden başlayacağımı, daha doğrusu doğru soruyu sorabilir miyim bilmiyorum. Bu konuyu sayfalarca yazsanız okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Bu konuyu keşke kitaplaştırsanız hocam.. Size bol bol soru sormak isterdim fakat hangisinden başlayacağımı, daha doğrusu doğru soruyu sorabilir miyim bilmiyorum. Bu konuyu sayfalarca yazsanız okurum.

Alıntıları Göster
    Daiomon hocam yakışıklıyım boyum uzun gen özelliklerim iyi maşallah ama sürekli ret yiyorum napmam lazım

• Toplumsal konu değildir bu sex.Kişisel ve özele indirgenmesi gereken bir alan.Kişiye göre değişmesiyle beraber hey hat keyfime göre.Lisede ki arkadaşım ilk cinsel deneyimini 13 yaşında yaşamış.Lisede gözümüzün önünde tüm motorları götürüyordu.Ama bakın ne varsa götürüyordu.Şimdi 24 yaşında; durmuş,bir sakinlik,bir ihtiyarlık havası var.
    Aksine daha yeni başlayan insanlarda var.😎😎😎

• Eskorta gidin bulamıyorsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

Eskorta gidin bulamıyorsanız.
    Parayla sex yapmak gurur kirici özgüvensiz insanlarin yapacaği bir durum

• 5.5 yildir iliskisi olan biri olarak soyleyebilirim ki keske onceden bu tarz konularda biraz daha atilgan olsaydim.

daha once iki sevgilim oldu, ileriye tasiyamadim. gerci biri ilk gunden razi gibiydi ama uzak mesafeydi ve o zaman garibandim otel ayarlayamiyordum orasi ayri

bir arkadasimla sarhosken ayni otel odasinda kaldik, hatta otelin sahibi ayri oda istememize ragmen ayni odayi verdi ama dokunmayi denemedim bile. (gerci bunun ana nedeni o aksam bana soyledigi bir seydi ama demese bile denemezdim sanirim) gerci surekli kendisinin evindeydik, icerdik sicardik hic sansimi zorlamadim. halbuki gogusleri cok hosuma giderdi

bir kere bile olsa bir japon veya koreli ile birlikte olmak isterdim o da olmadi.

bir kere bile olsa FFM denemek isterdim ama o da olmadi.

acikcasi bunlar icimde birer ukte olarak kalacak ama yapacak bir sey yok bu saatten sonra

• sol liberal sistemde buyumus bir beyaz!

tvlerde izledigi ( MTV mesela ) kadinsi beyaz erkek motiflerinden ve maskuler zenci erkek algisindan dolayi kendinden tiksinen bir beyaz erkek nesil yaratti, yahudi medyasi batida.

oysa beyaz karilari her aksam 3 er 4 er goturen az zenci gormedim. sifr bu yuzden 4 sene kaldigim londra da 1 tane bile ingiliz kari ile yatmadim! ruslar can dir ... migdesiz olmaya gerek yok. afrikadan ne getirdigi belli olmayan adamlarla yatip kalkan ingiliz ve fransiz karilari ile mi yaticam? he bir tane fransiz kari ile 3 gece takildim ama sirf feminist takiliyor diye tartismistik ... 3 seansa kadini normal ayarlarina dondurdum! feminist takilan kadin ya ruhsal cikmazda dir kazik yemistir ya da erkek gormemistir henuz.

nudist feminist takilan kari, bir kac defa sonunda londra sokaklarinda basi kapali gezdirdim. imana getirecektim de vakit harcamak istemedim.

yani kestane rengi saciniz varsa ve beyaz tenli iseniz sansiniz cok yuksek avrupada. nedense kadinlar hep italyan saniyordu. hollandali ve rus kiz bana bulgar demisti (atalarim balkan kokenli). lakin Turk idim ve yaklasmislardi.

yani bu bakirin sucu, yahudi medyasinin onun irkini ezmesi! o yuzden libearl sol`a gicigim. soroson kopekleri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 12 Mart 2020; 3:54:39 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.