< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 8 Mart 2020; 16:42:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 8 Mart 2020; 16:42:48 > |
37 yaşına kadar sevişmeyen adamdan daha mutsuz biri varsa,
o da sırf ara sıra sevişebilmek için bir kadının zulmüne katlanan kişidir. 41 yaşındayım ve boşanmış biriyim. Geçmişe baktığımda keşke kadınlara hiç bulaşmasaymışım diyorum. |
Hayattaki tek mutluluk buymuş gibi davranmak mantıksız.Karşı cinsle ilişki tabii ki önemli ama bunun yokluğu kişiyi ezik veya aşağılık yapmaz.Tercih meselesidir,şans olmamıştır,kafana göre biri yoktur,aseksüelsindir vs. kimseyi ilgilendirmez
|
gelecekteki bne
|
topluma diz çökmüş adama saygı duymam
toplumun geneli cahildir o halde toplumsal normlara uyum cehalettir kudurmaya devam etsin |
Parayla sex yapmak gurur kirici özgüvensiz insanlarin yapacaği bir durum
|
17 yaşında hedef 20 idi. 20 oldum hedefi 23e çektim. Şimdi 23 yaşındayım hedef 25. Bu şekilde mezara kadar bakir kalıcam heralde bu tiple.
|
yanana
|
Çok güzel anlatmış. Duygularını çok net dile getirmiş.
Batı ülkelerinde bu tür sorunlar bizde ki kadar olmuyor. Ama bu sorunu yaşayan da hayatını sonradan güzel toparlıyor sanırım. Eskiden böyle konulara uzun uzun yazardım. Ama şimdi içimden sadece bu ifadeyi yazmak geliyor : |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 12 Mart 2020; 3:54:39 > |