Şimdi Ara

3700 TL hangi sistem tercih edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 kasa arasında kaldım fiyatları aynı

1.sistemin parçalarının çok kaliteli olduğu söyleniyor . G2 Sistemi
    https://www.itopya.com/da-g2-r5-2500x-asus-rx570-strix-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

2.sistem kağıt üzerinde oldukça başarılı duruyor ama gelen parçaların kalitesiz olduğu belirtilmekte

Her iki sistemde de hdd yok o kısım önemli değil onu halledicem

itopya ile ilgili çok fazla şikayet duydum o yüzden kararsız kaldım sizce hangi sistemi almalıyım ?

• Da g2 sistemi bence güzel şu an imkan bulsam alırdım fakat 3680 tl ye yükselmiş fiyat. Dolar 5.19 a düştü ama elektronik hala yükseliyo sebebini anlayamadım gitti..
  • rx 570 4 gb ile rx 580 8 gb tartışılmaz bile oyun konusunda. ama işlemcide de çekirdek farkı var bariz. bence 2. sisteme 260 tl ekleyerek ryzen 2600e yükseltin 3900 gibi bir şey yapıyor. artı olarak da güç kaynağı 68 tl ye 600w yapılabiliyor. 4bine gayet güzel bi sistem kurmuş olursunuz. kendi takacağınız hdd ve belki birkaç yıl sonra eklenecek 8 gb ram ile tadından yenmez derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 5 Şubat 2019; 16:5:3 >
  • saolun arkadaşlar (G2) rx570 4 gb versiyonu sipariş verdim içindeki malzemelerin daha kaliteli olduğu söylendi o yüzden öyle bir karar verdim . Oyun testlerini kontrol ettim arada 10-15 fps fark oluyor çok önemli değil 2 sene rahat işimi görecek bir kasa olduğunu düşünüyorum . Black friday kampanyasından uyguna ekran kartı alır sistemi yükseltirim şimdilik bütçem bunlara yetiyor .
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    DA G2 sipariş ettim tşkr ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.