Bildirim
3700X sisteme anakart, kasa ve monitör önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5600 XT rtx 2060 ayarinda bir ekran karti (super degil), 2k duzgun oynayamazsiniz bu kartla, 2k monitor almayin.
Anakart tomahawk dusunebilirsiniz.
İslemci sogutucusu oyun oynarken yeterli, islemciyi zorlayacak baska isler yaparsaniz yetersiz.
Paraniz varsa PSU ayri ve kaliteli alin, kasa bos olsun. PSU bozulmasi = tum bilgisayarin calismamasi, hatta yaninda diger parcalari da yakmasi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
5600 XT rtx 2060 ayarinda bir ekran karti (super degil), 2k duzgun oynayamazsiniz bu kartla, 2k monitor almayin.
Anakart tomahawk dusunebilirsiniz.
İslemci sogutucusu oyun oynarken yeterli, islemciyi zorlayacak baska isler yaparsaniz yetersiz.
Paraniz varsa PSU ayri ve kaliteli alin, kasa bos olsun. PSU bozulmasi = tum bilgisayarin calismamasi, hatta yaninda diger parcalari da yakmasi.
2K nın oyun dışında bir artısı yok mudur? Şahsen öyle çok oyun oynadığım yok, bu bilgisayarı da %20 oyun %80 iş için düşünebilirsiniz.
Tomahawk ın wifi olan modeli yok sanırım, özellikle wifi model istiyorum.
İşlemciyi çok çok zorlayacak bir iş yapmam, yapacak olursam daha sonra değiştiririm. Dediğiniz gibi şimdilik yeterli.
PSU ayrı yazmıştım, model mi yetersiz sizce? 600W Bronze sertifikalı.
-
Anakart secimi cokta kotu degil, illa Tomahawk olmak zorunda degil. Wifi ariyorsaniz hazirda mevcut bir anakart almak daha dogru bence de.
Cok oyun oynamayacaksaniz 2k tercih edebilirsiniz monitoru. Sadece VA Panel almayin, IPS panel bir monitor bakin.
PSU olarakta o kadar para harciyosunuz duzgun kaliteli bir urun almaniz daha dogru olur. 100 lira daha verip gold sertifikali kaliteli bir urun alabilirsiniz.www.dfsbilgisayar.comHigh Power 600W 80+ Gold (Performance GD) - 64.91 USD + KDVhttps://www.dfsbilgisayar.com/high-power-600w-80-gold-performance-gd-
-
Doğru söylüyorsunuz aslında, ofiste ips kullanıyorum ve çok memnunum. Monitör şu da olabilir o zaman. https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2758-2kp-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-gaming-monitor/quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
Anakart secimi cokta kotu degil, illa Tomahawk olmak zorunda degil. Wifi ariyorsaniz hazirda mevcut bir anakart almak daha dogru bence de.
Cok oyun oynamayacaksaniz 2k tercih edebilirsiniz monitoru. Sadece VA Panel almayin, IPS panel bir monitor bakin.
PSU olarakta o kadar para harciyosunuz duzgun kaliteli bir urun almaniz daha dogru olur. 100 lira daha verip gold sertifikali kaliteli bir urun alabilirsiniz.
https://www.dfsbilgisayar.com/high-power-600w-80-gold-performance-gd-
PSU için önerinizi dikkate alacağım, risk almaya gerek yok gold bakalım. 600-650 bu sisteme zaten yetecektir.
-
Dediğiniz gibiyse 2k uygundur, çalışmak için çok daha iyi 2k, ekrana çok daha fazla şey sığıyor. Ben yazılımcıyım, 1080P de çalışamıyorum 2k'ya alıştığım içinquote:
Orijinalden alıntı: by_yeg
Cevap için teşekkür ederim.
2K nın oyun dışında bir artısı yok mudur? Şahsen öyle çok oyun oynadığım yok, bu bilgisayarı da %20 oyun %80 iş için düşünebilirsiniz.
Tomahawk ın wifi olan modeli yok sanırım, özellikle wifi model istiyorum.
İşlemciyi çok çok zorlayacak bir iş yapmam, yapacak olursam daha sonra değiştiririm. Dediğiniz gibi şimdilik yeterli.
PSU ayrı yazmıştım, model mi yetersiz sizce? 600W Bronze sertifikalı.
Alıntıları Göster
Wifi için anakart almak çok mantıklı değil özel bir indirim olmadığı sürece (hazır sistemin parçası gibi), 60 liraya bir tp link alırsınız, tırnak kadar usb, herhangi bir usb portuna takıp varlığını unutursunuz.
Şimdiden uyarayım ama, 2k monitör alıp oyunları 1080P de açmaya çalışmayın, 1440 1080'in tam katı olmadığı için baya bulanık olur görüntü, ya 1440 ya 720'de oynamanız lazım, önerim 1440P yapıp grafik ayarlarını kısmak. Youtube'da vs bu sorun yok, otomatik hallediyor downscaling işlerini.
PSU yanlış görmüşüm, yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 14 Temmuz 2020; 12:3:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Dediğiniz gibiyse 2k uygundur, çalışmak için çok daha iyi 2k, ekrana çok daha fazla şey sığıyor. Ben yazılımcıyım, 1080P de çalışamıyorum 2k'ya alıştığım için
Wifi için anakart almak çok mantıklı değil özel bir indirim olmadığı sürece (hazır sistemin parçası gibi), 60 liraya bir tp link alırsınız, tırnak kadar usb, herhangi bir usb portuna takıp varlığını unutursunuz.
Şimdiden uyarayım ama, 2k monitör alıp oyunları 1080P de açmaya çalışmayın, 1440 1080'in tam katı olmadığı için baya bulanık olur görüntü, ya 1440 ya 720'de oynamanız lazım, önerim 1440P yapıp grafik ayarlarını kısmak. Youtube'da vs bu sorun yok, otomatik hallediyor downscaling işlerini.
PSU yanlış görmüşüm, yeterlidir.
Alıntıları Göster
önerilerinizi dikkate alacağım.
-
Alternatif anakart tavsitesi wifi şart ise mortar wifi
Psu olarak high power 600w gold tercih edin sizin listedeki model güç olarak yeterli olmakla birlikte sessizlik olarak pek verimli değildir. -
Bu parcaları aldııgnızda Turkiye icin kargo parası ve vergi oduyor musunuz?
Mesela Amazon da yazıyor parca 200 dolar ama Turkiye ye kargo 100dolar gibi? -
Normalde amazondan Türkiye'ye direk gönderim olan ürünlerde kargo ve gümrük vergisi dahil fiyatları görebiliyorsunuz ama TR fiyatıyla aynı veya daha pahalıya geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: huso
Bu parcaları aldııgnızda Turkiye icin kargo parası ve vergi oduyor musunuz?
Mesela Amazon da yazıyor parca 200 dolar ama Turkiye ye kargo 100dolar gibi?
Benim arkadaşım getiriyor, o yüzden kargo veya gümrük yok. -
-
-
Anakart tarafında bütçeyi zorlama imkanın varsa X570 Tomahawk Wifi tavsiye ederim. www.vatanbilgisayar.comMSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI Amd X570 Soket AM4 DDR4 4600(OC) MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x570-tomahawk-wifi-amd-x570-soket-am4-ddr4-4600-oc-mhz-m-2-anakart.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X