Bildirim
376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (74. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eyvallah çok teşekkür ederim :) halen mesai yaptığım için uzun uzun okuyamamıştım :) -
61. Piyade Alayı Karargah ve Karargah Hizmet Bölüğü / MAGOSA
CELP 2
Usta birliği buraya çıkan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevk belgesini hazırlarken ki muvazzaf subaylık ne demekti? Yedek subay istemiştim kısa dönem er çıktı.Yedek subaylıkla aynı şey değildi herhalde?
Muvazzaf dışardan sınav ile alınıyor diye biliyorum
Yoklamada yedek subaylık istediğini belirtirsin şansa çıkar yada çıkmaz çıkmazsa kısa dönem er olarak yapılıyor zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar herkese hayirli olsun, yedek subay cikar ihtimaliyle goz muayenesi olmadim. Kismet degilmis. Gozler; 6.00 6.75 miyop 1.25 1.25 astigmat, goz tembelligi ve gece korlugu mevcut birlige teslim olunca hastaneye sevk ederler mi acaba ?
Benimde denizli çıktı beyler. 535 6858658 Wp'den yazın.. -
Anladım, zaten açıklandı benim kısa dönem er çıktı.Sülüs alırken ki ekranı demistim
Arkadaşın iki kolu da boydan boya dövmeli.ben çıkmaz diyodum ama yedek subay çıkmış.demek ki asteğmenlikte dövme vs sıkıntı olmuyor
Orada eleyebilirler belki. Eğer doktor kontrolü falan varsa. -
Girne orduevi çıkan var mı ?
15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. KH. VE KH.TK. / MERKEZ / SAMSUN
YEDEK SUBAY ÖĞRETMEN
var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernshn -- 13 Temmuz 2019; 18:50:38 > -
Evet
+1quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A6475FBD
373 kd olarak Allah yardımcınız olsun
Abime sordum şimdi bizim karakoldaki astegmenin de kolunda dovme vardi dedi.anladigim kadariyla bu yedek subaylik isi kriterlerden once şansa bakıyor
Arkadaşlar yds puanı işe yaradı mı sizce yedek subaylık kazanma konusunda? Kasımda gidicem de çalışıyım diyorum yds ye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Ben bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum ısparta eğirdir dağ komando kurs yedek subaylar kaç ay eğitim alacaklar bunu bilenler cevap verebilir mi. Şimdiden teşekkürler. -
Bende varım. Grup kuralım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X