Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ne ballı adamsın öyle
  • 39. Mekanize Piyade Tümeni - Girne'ye düşenler aşağıdaki konuya bakabilir:https://forum.donanimhaber.com/39-mekanize-piyade-tumeni-girne--133906495

Kıbrıs'taki diğer yerler hakkında da bildiklerimi paylaşabilirim.

372 KD
  • burockpeker B kullanıcısına yanıt
    Aynı yere gidiyoruz hocam :)
  • Eğitim Birliği: EGE DENİZ BÖLGE K. İZMİR DENİZ ER EĞİTİM MERKEZİ K. / İZMİR MERKEZ / İZMİR
    Statü: YEDEK SUBAY

Kuvvet: DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sınıf: DENİZ
    Evrak Alma Başlangıç 18/07/2019
    Branşı: 133
  • Selamlar..diploma için aslı veya tıpkıçekimi diyor..tıpkıçekimi nasil oluyor ben memleketteyim diploma istde kaldı...noter imzali flan mı olmasi gerekiyor.
    Bir de ptt kartı beklememize gerek var mi kimliğimiz ile parayi çekebiliyor muyuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sortenner kullanıcısına yanıt
    evet hocam herkes denizci ve yedek subaysan çok iyi rahat diyor bakalım nasıl olacak :)
  • TFK213 T kullanıcısına yanıt
    YÖK Mezun bilgi sisteminden edevlet çıktısı alınız. Diploma fotokopisi kabul görmüyor. Ve sadece lisans mezuniyet lazım varsa yüksek lisans, doktora istenmiyor.
    Hatta artık not defteri mi olur tuşlu telefon mu olur edevlet şifrenizi ve tcnizi bir yere not ediniz.

Ekleme: kimlikle parayı ptt şubeden çekebilirsiniz. Ama sivilde banka veya kredi kartınız yoksa ptt kartı alıp gidebilirsiniz. Birlik içinde içecek otomatları hariç nakit geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 13 Temmuz 2019; 21:37:36 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben ön lisans mezunuyum. Kasım için başvurmaya düşünüyorum, 6 ay yapmak için. Merak ettiğim konu şu: Sizin Ağustos celbi ama 18 Temmuz teslim olma tarihi yazıyor. Kasım için başvurursam 1 Kasım' dan daha mı erken teslim olurum? Bir de izin 6 güne düştü diyorlar, doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intwine İ kullanıcısına yanıt
    Gelecek yıl bu sistem olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Gelecek yıl bu sistem olacak.
    Kasım' da kısa dönem gidemez miyim hocam ön lisans mezunu olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hocam bilginiz varsa pmden konuşabilir miyiz rahatsızlık vermezsem ?

• Cisalpine kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hocam.
  • Sağol kardeşim ingilizcem fena değil ama demin çıkmış yds sorularına baktım 20 anca gelir zaten 3 ayımız var kpss çalışıyım kısa dönem çıkarsa çalışamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 İNCİ KOMD.TUG. KH. VE KH.BL. / MERKEZ / DENİZLİ çıkanlar numaralarını özelden verebilirler gruba eklerim.
  • Eğitim Birliği: HV.SVN.OKL.ÖĞR. VE KURS BL. / MERKEZ / KONYA
    Celp Grubu: 1

Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: YEDEK SUBAY
    Sınıf: HAVA SAVUNMA

Burası çıkan var mı? Bu mesleki mi oluyor ve bu sonuç ne anlama geliyor iyi bir yer mi çıkmış kötü bir yer mi? eğitim vs nasıl bilgisi olan var mı? :) Bir de sevk belgesini şubeden alırsak daha sonrasında lazım olursa e devletten de alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmtylmz -- 14 Temmuz 2019; 1:33:59 >
  • TFK213 T kullanıcısına yanıt
    Benimde ayni iletisime gecelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcancakar

Özelden numaranı yaz kardeşim aynı senle bizim
    Öyle maalesef. Bilecik hakkında soru sormak isteyen olursa cevap verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.