Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alayı Komutanlığı Karargâhı ve Karargah Destek Takımı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimde ankara polatlı topcu haberleşelim numaranı atabilirmisin
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplarin için teşekkürler..birde şunu sorucam tankçı,topçu vs yedek subay eğitimimizi birliğimizdekilerle birlikte alıp mı kura çekicez..yoksa bunlarin bi önemi olmayıp yedek subaylar birlikte mi eğitim alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elhubakabra E kullanıcısına yanıt
    olmadı whatshaptan grup oluşturalım numaranı verirmisin veya varsa benide eklermisin
  • Çanakkale 116 jandarma yedek subay

• TFK213 T kullanıcısına yanıt
    Tankçı, topçu kısmına çok takılmayınız, benim de Asal sınıflandırmada topçu diye yazıyordu şimdi istihkamdayım. Arkadaşım 3 sene önce kısa dönem ulaştırma er diye Ispartaya gitti personelde yazıcı onbaşıydı.
    Meslek kurası ve takım komutanı yedek subay eğitimleri ayrı birliklerde oluyor(1 ay-2.5 ay süre farkı var). Kurada genel sıralama meslek grubuna bakılmaksızın yapılacaktır. Genel sıralamada %10a girenler kendine sunulan seçeneklerden yer seçecek. Diğerleri ise grup grup (meslek grubu) (sıralamadaki yerine göre teker teker) çağırılıp kura çekecek.
    Yedek subaylık tecrübelerim diye konu var orada Polatlı ve Kütahya anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 14 Temmuz 2019; 15:14:50 >
  • burax9494 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kayseri zincideredeyim ben de whatsapp grubumuz var 3 kişiyiz :D haberleşelim.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hocam genel sıralama meslek grubuna bakılmaksızın derken biz takım komutanlari arasin değil mi yoksa meslek kurasi çıkanlar 1.5 ay daha az eğitim alıcaklar bizden..bir de merak ettiğim subayliğa başladığımız zaman mı maaşımız başlıycak eğitim sırasında ufak harçlıklar alıyoruz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: daywalker148

Benim de aynı yer.
    Acemi de usta da Manisa gelmiş...
    Sevk tarihiniz ney hocam. Ben de suan manisada askerim. Alt devreler ne zaman gelecek ogrenmeye calisiyorum
  • TFK213 T kullanıcısına yanıt
    Ben sizi meslekçi olarak hatırladım kusura bakmayın.
    Sizin eğitim daha kapsamlı olacak. Gece eğitimleri falan da var ve atışlar da puanlamaya dahil. Ve sizde çarşı izni de olacak. Genel sıralamanıza göre %10a girenler yer seçecek geri kalanlar sırayla kura çeker.

Biz 373 TL almıştık acemi birliğinde, siz de farklı olabilir. Acemilikten 10 gün sonra yarım maaşımız yattı. Ayrıca acemi usta birliği arasındaki mesafeye göre yol ve taşınma parası da aldık. Usta birliğine geçtikten 1 hafta içinde de tam maaş yattı. Sonrası her ayın 15inde maaş memur usulu.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=136620465

• Beyler ağustos ayında tecil bozdursam ne zaman gidiyorum kasım da mı 2020 de mi
  • Sevk ederler ama raporla gitmen daha iyi tabii. Bazen hastaneye giden uzun süre dönmüyor, onun detayını pek bilmiyorum.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Benimde bilecik jandarma 6 ay

• HURANiS H kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun

• yigit9292 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de varım yedek subaylık

• ozakin70 kullanıcısına yanıt
    Gruptayım kardeşim

• chtsydn kullanıcısına yanıt
    benim de aynı yer kardeşim çanakkale 116 yedek subay. irtibatta olalım istersen
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.