Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: systembolaget

Eğitim Birliği
    EGE OR. KH.DES.GR.KH. VE KH.BL. / NARLIDERE / İZMİR
    Celp Grubu
    1
    Esas Birliği
    EGE OR. ILIKSU YEREL EĞT. MRK. K.LIĞI / MENTEŞ / İZMİR

yedek subaylığı zaten istememiştim, buralar çıkmış artık buradan başka gidecek varsa haberleşelim :)
    Hocam merhaba, Aynı yerdeyiz acemide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Eğitim Birliği: EGE OR. KH.DES.GR.KH. VE KH.BL. / NARLIDERE / İZMİR

Esas birliği:
    EGE OR. FOÇA ÖZ. EĞT. MRK. K.LIĞI / FOÇA / İZMİR

Aynı yerlerde askerlik yapacak arkadaşlar varsa tanışabiliriz, whatsapp grubu kurabiliriz. Herkese hayırlı olsun. şimdiden hayırlı tezkereler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kac sorum olacak,
    Bu meslek kurası cikanlarda da dereceye girme durumu varmidir? Eger var ise ne tur dersler egitimler vs aliniyor bilginiz varsa aydinlatirsaniz sevinirim.

• intwine İ kullanıcısına yanıt
    Zatan uzun dönem kalmamış ki. Gelecek yıl uygulanacak olan şey her ay celp döneminin olması. Yeni askerlik sistemi zaten yürürlüğe girmiş, yani kasım ayında 6 ay er olarak gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Zatan uzun dönem kalmamış ki. Gelecek yıl uygulanacak olan şey her ay celp döneminin olması. Yeni askerlik sistemi zaten yürürlüğe girmiş, yani kasım ayında 6 ay er olarak gidebilirsiniz.
    anladım hocam, teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafamda oturmayan şeyler var arkadaşlar bunlara cevap verirseniz sevinirim. ben b grubuyum ve eylülde gidiyorum. 4 eylül evrak başlangıcı ve 5 eykül evrak bitiş yazıyor. bu sülüs mü? eğer sülüs ise bunu aldıktan sonra kaç günde acemi birliğe gitmem gerekiyor? esas birliğim kıbrıs. internette baktığımda kıbrıs için yurt dışı askerlik diyorlar. böyle bişey varsa bana ne yararı olur? kıbrısta türkiyedeki hatlar çeker mi(benim hat vodafone)?
  • Samsun sahra sıhhiye kısa dönem er.

koca başlık altında sadece ben mi var ula :D

• quote:

Orijinalden alıntı: recrkmy

Selamın aleyküm Polatlı eğitim merkezi yedek subay topçu var mıdır :)
    Bana da Polatlı eğitim merkezi yedek subay topçu çıktı.
  • avcq kullanıcısına yanıt
    benimde aynı seninle kardeş. whatsapp veya herhangi bir grup oluşturdunuz mu? bir kaç kişiyiz sanırım gördüğüm kadarı ile burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediatic_

Arkadaşlar iletişim fakültesi mezunu olup yedek subaylık için başvurup çıkan var mı?
    Arkadaşlar var mıdır ?

• Eğitim Birliği: HV.SVN.OKL.ÖĞR. VE KURS BL. / MERKEZ / KONYA

Celp Grubu: 1

Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Statü: YEDEK SUBAY

Sınıf: HAVA SAVUNMA

Burası çıkan var mı? Eğer varsa haberleşmek amacıyla whatsapp grubuna katılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmtylmz -- 15 Temmuz 2019; 13:34:51 >

• salamancareyiz S kullanıcısına yanıt
    Sülüs belgesi e devlet üzerinden alacağınız sevk belgesi orada yazar hangi tarihlerde katılacağınız. Eylülde gitmeniz sizin için daha iyi Kıbrıs'ın en sıcak olduğu dönemden kurtulacaksınız ama sıcak ekim-kasım ayına kadar devam eder ama yaz gibi olmaz. Evet Kıbrıs yurt dışı uçakla gidecekseniz dış hatlardan gideceksiniz ilerde yurt dışında askerlik yapmanın bir faydası olur mu bilemem. TR hattınız orada kullanabilirsiniz ama bu mantıklı olmaz çünkü sahip olduğunuz paketleri kullanamaz tıpkı yurt dışını aramış gibi olursunuz. Tavsiyem oradan bir hat almanız olacaktır.
  • Askere gittiğinde mevcut hastalıklarını elinde rapor ile birlikte belirt. Seni hastaneye sevk ederler. Hastalığın derecesine göre çürük alırsın veya spordan muaf ederler ki spordan muaf olmadan garanti bence. En küçük rahatsızlıkta bile spordan muaf alıyor adamlar.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Sağol cevabın için ama şuan yedek subaylik yapan arkadaşım diploma fotokopisinin yeterli olduğunu söyledi..kantinlerde nakit geçmemesi olayı ilginçmiş bilmiyordum

• ernshn kullanıcısına yanıt
    Vaaay 371 kd olarak acemiliği burada yapmıştım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TFK213 T kullanıcısına yanıt
    Ben de fotokopi götürdüm. Sonra edevlet çıktısı için Tugay içinde başka bir yere kadar yürüdük. İyi ki edevlet şifremi almışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit9292

Samsun sahra sıhhiye kısa dönem er.

koca başlık altında sadece ben mi var ula :D
    Grup var başkan numara yaz ekleyelim.
    Samsun Sahra Sıhhıye
  • muziktekalite M kullanıcısına yanıt
    WhatsApp.com
    SAMSUN SIHHIYE 376. DÖNEM
    https://chat.whatsapp.com/invite/Lw3XBBayjvgEgpiU9iIvVG

Samsun Sahra Sıhhıye Grubu

• muziktekalite M kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj olarak gönderdim numaramı eklersen gruba sevinirm kardeşim

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.