|
3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi (2. sayfa)
-
-
10 kilolukla neden bu kadar fark var, 3500 tl 10 kg olanı -
elektronik şans işi. bekoda 9 senedir tık yok ama kg yetmediği için 10 kg alacam -
Bu makineyi 1 aydır takip ediyorum 3000 gördüm ama daha aşağı alanlar olduğu için elim varmıyor satın almaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinim35 -- 19 Aralık 2020; 23:34:35 > -
Profilo bosch siemens hepsi aynı fabrikadan cıkıyor. -
makine güzel ama mediamarkt ten uzak durun, 1 ay oldu göndermedikleri ürünün iade ücretini alamadık henüz, tonla şikayet var aşırı ilgisizler -
bonus 75+20 TL bonus veriyor elektronik alışverişine, aslında mediamarkt için 100 TL indirim vardı ama onu vermedi.Yarın arayıp soracağım, fiziksel alışveriş yazmıyor çünkü şartlarda.
-
Motor ayni degee ayni. Profilo ile ayni degil. Siemens ile ayni bosch.quote:
Orijinalden alıntı: UssuzMakinelerin yıllık tüketim değerleri programların tüketim değerleri su elektirik desibeline kadar aynı. Üstelik zamanında yine burada çerkezköy fabrikada çalışan birinden duydum ben bu ifadeyi? Eski boschçuyum ne demek bayiniz mi vardı?
Bu urunun eski koduda wat24480 dir. Kolay gelsin. -
Audide vw ayni neden audi pahali ? 😀quote:
Orijinalden alıntı: kingodisco09
Profilo bosch siemens hepsi aynı fabrikadan cıkıyor. -
hocam bunların aynı uretım bandında oldugunun fotografını gordum. makinelere bakarsan sadece aralarındakı farkın klogram ve devırlerınde oldugunu gorebılırsın. mesela bosch markalarda kg fazlaysa devır azdır .profilolarda devir fazlaysa kg azdır. profilo bosch un turkıye pazarındakı satısını artırmak ıcın gırdıg markasıdır. profilp marka elektrik supurlgelerın ıcınden bosch marka toz torbalarının cıktııgna gozumle sahıt oldum. tabı sen ınanmak ıstedıgne ınanırsın. audı wv olayında aynı banttan cıkmıyorlar fabrıklar aynı. bantlar farklı
-
Hocam uzunca yazmissin saygi duyuyorum lakin olay dediginiz gibi degil haberiniz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: kingodisco09hocam bunların aynı uretım bandında oldugunun fotografını gordum. makinelere bakarsan sadece aralarındakı farkın klogram ve devırlerınde oldugunu gorebılırsın. mesela bosch markalarda kg fazlaysa devır azdır .profilolarda devir fazlaysa kg azdır. profilo bosch un turkıye pazarındakı satısını artırmak ıcın gırdıg markasıdır. profilp marka elektrik supurlgelerın ıcınden bosch marka toz torbalarının cıktııgna gozumle sahıt oldum. tabı sen ınanmak ıstedıgne ınanırsın. audı wv olayında aynı banttan cıkmıyorlar fabrıklar aynı. bantlar farklı
-
https://www.profilo.com/urun-listesi/ankastre/aspiratorler-davlumbazlar/DVE6G520
sence bunlar farklı urun mu hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 20 Aralık 2020; 2:39:52 >
-
Hocam ben size makineden bahsediyorum neyse uzatmicam.quote:
Orijinalden alıntı: kingodisco09https://www.profilo.com/urun-listesi/ankastre/aspiratorler-davlumbazlar/DVE6G520
sence bunlar farklı urun mu hocam
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 20 Aralık 2020; 2:51:19 >
-
Çamaşır makinesi ile araba bir değil bu bir ikincisi de Bosch Siemens Profilo bide gaggenau denen marka aynı fabrikadan çıkma fiyat meseleside marka logo için. Arçelik beko gibi düşünün:) -
Çamaşır makineleride aynı Bosch wat24480 tr modeli ile profilo cmg120dtr modeli enerji etiketlerind kadar karşılaştırın bakalım fark varmı. Aldığı sular yıkama adımları birebir aynı iki makineyi de kullandım. Sende Bosch ta hasas durulama ek fonksiyonu profiloda kırışık azaltma var. Araştırınca belli oluyo zaten:) -
Bence bukadar uğraşmamıza gerek yok anlamak istemeyen hiç bir türlü anlamaz kim neye inanmak istiyosa ona inansın derim biz sadece fikrimizi sunduk anlayana atık :) -
Dıştan aynı su pompası devirdaimi aynı degil olaylara çok kısa ve dısardan bakıyorsunuz. Neyse bu konuyu anlatmaktan yoruldum. Siz haklısınızquote:
Orijinalden alıntı: LG washer
Çamaşır makineleride aynı Bosch wat24480 tr modeli ile profilo cmg120dtr modeli enerji etiketlerind kadar karşılaştırın bakalım fark varmı. Aldığı sular yıkama adımları birebir aynı iki makineyi de kullandım. Sende Bosch ta hasas durulama ek fonksiyonu profiloda kırışık azaltma var. Araştırınca belli oluyo zaten:) -
Max renk farkı vardır siz iki makineninde pamuklu programda nasıl yıkadığına ara sıkmaları kaç devir yaptıpığı kaç dakika sensing yaptığını ne kadar ve neye göre su kullandığını sıkmada köpük oluşunca ne olduğunu ve kaç durulama eklediğini biliyor musunuz ? İşte ben biliyorum ve bu iki makinede aynı kazanlarına kadar panel veya bi kaç fonskiyonları farklı olabilir ama aynı. Zaten alman üretimleri aynı demiyorum ama dediğim modellere bakın bi. -
Vestel makineler hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X