Şimdi Ara

3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
8.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eylül 2020’de 2900 TL’ye aileme almıştım. Fiyatı amma artmış. 11.11’de yine 2900 TL’lere alınabiliyordu. Ailem memnun makineden. 10 kg yıkama kapasitesi için almıştım özellikle. Gayet iş görüyor ama 3700 TL biraz pahalı geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG washer kullanıcısına yanıt
    Hocam CGA252X0TR modeli ile bu paylaştığınızın kg dışında farkı nedir hangisini tavsiye edersiniz.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -alfa- -- 30 Ocak 2021; 20:23:27 >
  • -alfa- - kullanıcısına yanıt
    Cga olan yeni ve güncel bir modeldir ama benim attığım model ekran özellik ve kullanışlık olarak daha iyi. Leke seçimi 3 durulama ekleme ful dokunmatik renkli ekran birsürü program ama eğer ben fonkiyon program pek anlamam işim olmaz derseniz cga olanı öneririm ama fonksiyon özellik arıyosanız benim attığım daha iyi :)
    Hocam aradıgım iki özellik var renkleri soldurmadan temiz yıkaması ve sessiz olması :)
    Ozaman bence cga olan modeli almanız daha iyi anladığım kadarıyla fonksiyon özellik aramıyosunuz bence cga alın derim ve bu arada cga tasarım ödülü de aldı tipide güzel ozaman o sizin için daha iyi sanırım 🙃
    Renkleri soldurmadan yıkama fonksiyonu olsa.. ozaman fonksiyonel olsun derdim.. evet tasarım iyi :) teşekkürler hocam:)
    Malesef öle bir fonksiyon hiçbir makinede yok ama yeni tambur deseni ve palet sayesinde zaten çamaşırlar zarar görmeden yıkanır 🙃
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.