Şimdi Ara

3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
8.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11'in 11.11 kampanyasında aldım. Nakit olarak 2970e geldi. Kart kampanyası puan vs. ile beraber 2650-2700 civarı bir rakama gelmiş oldu bana. Memnunum şimdilik ancak bana yıkama süreleri uzun geldi eski makineye göre tabi eski makine 1997'den kalma idi, ona göre kıyaslayacak olursam sessizliği ve titreşimi çok iyi.

Bu arada akakçeden falan başka sitelerde daha uygun çıkıyor fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 21 Aralık 2020; 16:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETAB Y kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır dediğğm makine bu değil bu p attığımın bir alt modeli hemen modeline bakıyorum şimdi
  • Mr. Elektronic M kullanıcısına yanıt
    Bakın dediğim makine bu ekranında fotoğrafını attım full dokunmatik ve birsürü özellik var hatta seçitğiniz programda nekadar su ve elektrik harcamış oda görünüyor 3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi 3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi 3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi

• Mediamarktan alacaktım(3199 TL) baktım birsürü şikayet var 3700 TL ye Bosch bayisinden aldım.

• LG washer kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bi araştırayım bunu
  • lord66 kullanıcısına yanıt
    Şikayet her model ve markada var şans işi :)
  • -alfa- - kullanıcısına yanıt
    Yani ben öneririm fiyat özellik sağlamlık bakımından yinede siz bilirsiniz :)
  • LG washer kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldı galiba. Ben Bosch Wag142 olanı aldım. Mediamarktta ucuzdu ama şikayetleri görünce bayisinden aldığımı belirtmek istemiştim.
  • Şuan sıcak bir fırsat var mı acaba

• Mümkünse asla internetten satın almayın böyle büyük ürünleri, talimat alan kargocuların özellikle bazı markaların ve alışveriş sitelerinin ürünlerine zarar verdikleri oluyor. Bayi satışa arzuluysa, nakit veya tek çekim ödeme yapıyorsanız güzel fiyatlar sunabiliyorlar, tekrar söyleyelim yerli üretimlerden uzak durun...
  • Bsh,siemens gibi markaları gözünüzde çok büyütmeyin eski kaliteleri yok körük,rulman ve yay sesi kronik istenilen fiyatları haketmiyor.

• Mediamarketten mağazadan 3190 tl ye aldık BOSCH WGA142X0TR.

• siemens

Çamaşır Makinesi

9 kg

1200 dev./dak.

WM12T780TR

sensoFresh

Aldık sımdılık bi sorun yok n11 den 11.11 de almıstık.4000 tl idi.Biraz sesli gibi ama yıkaması olsun sensofresh ozellıgı guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Mediamarketten mağazadan 3190 tl ye aldık BOSCH WGA142X0TR.

memnun musunuz? 10kg electrolux mu alsam diyorum hala karar veremedim..

• talhagezer kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 10 yıkamadır kullanıyoruz simdilik memnunuz sıkma islemine gectiginde sesini duyuyoruz sadece onun disinda ses duyulmuyor makinadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

memnun musunuz? 10kg electrolux mu alsam diyorum hala karar veremedim..

Alıntıları Göster

Electroluxun hangi modeli ?

Alman üretimi Bosch alacaksam ,Electroluxten vazgeçerim

Yerli üretimden mümkün olduğunca kaçarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Electroluxun hangi modeli ?

Alman üretimi Bosch alacaksam ,Electroluxten vazgeçerim

Yerli üretimden mümkün olduğunca kaçarım

Alıntıları Göster

EW6F3146EB almayı düşünüyoruz. Tavsiye üzerine ama sesli diye yorumlar var. Bu fiyat bandında alman üretimi bosch varmı

• 11 Eylülde 2990'a almıştım... Vay be... Bu arada makina çok iyi. Yıkama performansı vs. Pamuklu programı uzun yaklaşık 3,5 saat ama yorgan programında 1,5 saatte çıkartıyor mis gibi. 4 kg diyor ama 5-7kg arasıyken bile atıyoruz. Sıkıntı çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: R50

11 Eylülde 2990'a almıştım... Vay be... Bu arada makina çok iyi. Yıkama performansı vs. Pamuklu programı uzun yaklaşık 3,5 saat ama yorgan programında 1,5 saatte çıkartıyor mis gibi. 4 kg diyor ama 5-7kg arasıyken bile atıyoruz. Sıkıntı çıkmadı.

Bu ve benzer üretim makineler sıkıntı çıkarmıyor ve mükemmel yıkıyorlar ama motorun hafif zorlandığını ve yorganı içeriye tam sığdırmazsanız kapağın zorlandığını hissedebilirsiniz, yorganın veya battaniyenin makinede yıkanabildiğini bile birçok kişi bilmiyor...

Çok memnunuz kelimeler yetmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.