< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 21 Aralık 2020; 16:35:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi (4. sayfa)
-
-
Hayır hayır dediğğm makine bu değil bu p attığımın bir alt modeli hemen modeline bakıyorum şimdi -
-
Mediamarktan alacaktım(3199 TL) baktım birsürü şikayet var 3700 TL ye Bosch bayisinden aldım.
-
Peki hocam bi araştırayım bunu -
Şikayet her model ve markada var şans işi :) -
Yani ben öneririm fiyat özellik sağlamlık bakımından yinede siz bilirsiniz :) -
Yanlış anlaşıldı galiba. Ben Bosch Wag142 olanı aldım. Mediamarktta ucuzdu ama şikayetleri görünce bayisinden aldığımı belirtmek istemiştim. -
Şuan sıcak bir fırsat var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mümkünse asla internetten satın almayın böyle büyük ürünleri, talimat alan kargocuların özellikle bazı markaların ve alışveriş sitelerinin ürünlerine zarar verdikleri oluyor. Bayi satışa arzuluysa, nakit veya tek çekim ödeme yapıyorsanız güzel fiyatlar sunabiliyorlar, tekrar söyleyelim yerli üretimlerden uzak durun... -
Bsh,siemens gibi markaları gözünüzde çok büyütmeyin eski kaliteleri yok körük,rulman ve yay sesi kronik istenilen fiyatları haketmiyor.
Mediamarketten mağazadan 3190 tl ye aldık BOSCH WGA142X0TR.
siemens
WM12T780TR
sensoFresh
Aldık sımdılık bi sorun yok n11 den 11.11 de almıstık.4000 tl idi.Biraz sesli gibi ama yıkaması olsun sensofresh ozellıgı guzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: modifix06
Mediamarketten mağazadan 3190 tl ye aldık BOSCH WGA142X0TR.memnun musunuz? 10kg electrolux mu alsam diyorum hala karar veremedim..
-
yaklaşık 10 yıkamadır kullanıyoruz simdilik memnunuz sıkma islemine gectiginde sesini duyuyoruz sadece onun disinda ses duyulmuyor makinadan -
quote:
Orijinalden alıntı: talhagezermemnun musunuz? 10kg electrolux mu alsam diyorum hala karar veremedim..
Alıntıları GösterElectroluxun hangi modeli ?
Alman üretimi Bosch alacaksam ,Electroluxten vazgeçerim
Yerli üretimden mümkün olduğunca kaçarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: HirotaroElectroluxun hangi modeli ?
Alman üretimi Bosch alacaksam ,Electroluxten vazgeçerim
Yerli üretimden mümkün olduğunca kaçarım
Alıntıları GösterEW6F3146EB almayı düşünüyoruz. Tavsiye üzerine ama sesli diye yorumlar var. Bu fiyat bandında alman üretimi bosch varmı
11 Eylülde 2990'a almıştım... Vay be... Bu arada makina çok iyi. Yıkama performansı vs. Pamuklu programı uzun yaklaşık 3,5 saat ama yorgan programında 1,5 saatte çıkartıyor mis gibi. 4 kg diyor ama 5-7kg arasıyken bile atıyoruz. Sıkıntı çıkmadı.
-
Bu ve benzer üretim makineler sıkıntı çıkarmıyor ve mükemmel yıkıyorlar ama motorun hafif zorlandığını ve yorganı içeriye tam sığdırmazsanız kapağın zorlandığını hissedebilirsiniz, yorganın veya battaniyenin makinede yıkanabildiğini bile birçok kişi bilmiyor...quote:
Orijinalden alıntı: R5011 Eylülde 2990'a almıştım... Vay be... Bu arada makina çok iyi. Yıkama performansı vs. Pamuklu programı uzun yaklaşık 3,5 saat ama yorgan programında 1,5 saatte çıkartıyor mis gibi. 4 kg diyor ama 5-7kg arasıyken bile atıyoruz. Sıkıntı çıkmadı.
Çok memnunuz kelimeler yetmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X