Şimdi Ara

3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
8.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-wga142x0tr-a-30-enerji-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-9kg-1200-devir-%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi-beyaz-1206180.html

Diğer mağazalara göre 200-250 tl daha aşağıda ihtiyacı olanlar değerlendirebilir Enpara'ya 12 taksit yapıyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 150 tl indirimle 2939 liraya gelir.
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    150 indirim nasıl alıyoruz onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

150 tl indirimle 2939 liraya gelir.

hangi kamoanya hocam

• Alman üretimi bosch değil ise muadili profiloyu alın geçin bosch diye ekstradan para vermeyin

• Harika makine. 10 yıl motor garantisi ve sessiz ihtiyaci ola yapiştırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Alman üretimi bosch değil ise muadili profiloyu alın geçin bosch diye ekstradan para vermeyin

Kasa Türkiye motor alman. Profilo ile aynı degil.
  • biri 150 indirimi söylese iyi olacak. ağaç olduk burada

• Hocam ben direk aldım ama araştırdığım da böyle bir indirim göremedim belki bankalarin kendi icinde kampanyaları olabilir ama ben enpara ile aldim 12 ay taksit yapıyor onada onu biliyorum birtek

• clup üyeliğini başlatın, 24 saat sonra 50 tl indirim veriyor. Doğum gününe de 50 tl indirim veriyor. Doğum gününü de bugün yapın. Ama iki indirim kuponu beraber kullanılabilir mi bilmiyorum.

• Kaynak nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Kaynak nedir?

Eski boschcuyum yeterlimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Eski boschcuyum yeterlimi ?

Alıntıları Göster

Makinelerin yıllık tüketim değerleri programların tüketim değerleri su elektirik desibeline kadar aynı. Üstelik zamanında yine burada çerkezköy fabrikada çalışan birinden duydum ben bu ifadeyi? Eski boschçuyum ne demek bayiniz mi vardı?

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Hangi makinadan bahsediyorsunuz?

• Riven Mı kullanıcısına yanıt

Zamanında cmk1000tr için araştırmıştım mesela muadili boschla her şeyi aynıydı. Belli bir model için değil genel konuşuyorum. Benim demek istediğim zaten marka hariç birebir aynı demiyorum. Atıyorum deterjan çekmecesi farklı birinin ki daha kaliteli diğerininki daha dandik gibi, cart curt aksesuarlar farklı ama makineyi esas oluşturan motor pompa kazan sensör vs vs aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Aralık 2020; 17:57:48 >
  • Ben 12 sene önce tüm beyaz eşyamı boschtan aldım, almanya üretimi. Geçen çamaşır makinesinin kartı bozuldu 1000tl fiyat çektiler. Kurutma makinesini arçelik aldım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Ben 12 sene önce tüm beyaz eşyamı boschtan aldım, almanya üretimi. Geçen çamaşır makinesinin kartı bozuldu 1000tl fiyat çektiler. Kurutma makinesini arçelik aldım. :)

kart tamirini araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Ben 12 sene önce tüm beyaz eşyamı boschtan aldım, almanya üretimi. Geçen çamaşır makinesinin kartı bozuldu 1000tl fiyat çektiler. Kurutma makinesini arçelik aldım. :)

samsung-siemens-bosch yurtdışı markaları çok pis servis fiyatları var.. sayelerinde yedek parçacıyla kanka oldum.. 5 sene sonra illaki bozuluyor hepsi birşeyleri

• Arçelik varken yabancıya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

samsung-siemens-bosch yurtdışı markaları çok pis servis fiyatları var.. sayelerinde yedek parçacıyla kanka oldum.. 5 sene sonra illaki bozuluyor hepsi birşeyleri

Alıntıları Göster

O yüzden ucuz yollu SEG alıp geçcen 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.