Şimdi Ara

3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
8.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ne konuda yardımcı olalım :)
  • 3039 liraya 12 taksit aldık. karlı mı oldu bilemedim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

3039 liraya 12 taksit aldık. karlı mı oldu bilemedim. :)

Eylülden bu yana takipteydim bu modeli.

Profilo ile arasında kalmıştım. Geçen efsane cuma indiriminde 2900 e kadar düştü. Bunun 1000 devirli olanını puanla filan 2700 e getirdim.gayet güzel makine güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

valla hocam bende aldım yazılan yorumları okudum bende biraz kararsız kaldım gibi ama alanların geneli memnun ve çok fazla alan var bu ürünü trendyol hepsiburada gibi sitelerde en çok yorum alan ve satılan ürün haliyle sıkıntı durumunda en çok yedek parçaya sahip olacak ürün diye düşünüyorum.

• Profilo cmg120dtr ile bosch wat24480trnin iç aksamı tamamen aynı araştırırsanız görürsünüz pompa motor kapağının renk varkı üretim partından kaynaklanıyor sesleri tamamen aynı :)

• LG washer kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde bu tarz ürünlerde Almanya daha iyi diye biliyorum.. lakin bazı yorumlarda bazı arkadaşlar markaya bakma hepsi aynı sayılır diyorlar.. 4bin verip siemens mi almak doğru olur yoksa 2.5 3 bine vestel mi almak daha iyi olur.. mesela;

4600tl

www.vestel.com.tr
    Vestel CMI 128122 WIFI Çamaşır Makinesi
    https://www.vestel.com.tr/vestel-cmi-128122-wifi-camasir-makinesi
    3800tl veya bir alt modeli 3000tl

Bu iki arkadaştan hangi daha kaliteli hizmet verir ve yardımcı olur sizce

• -alfa- - kullanıcısına yanıt
    Ben tabikide siemensten yanayım uzun uzun anlatıcam vestellerde program süreleri aşırı uzun 3 4 saat normal pamukluda sentetik programı bile 2 saat olmasına rağmen 2 durulama program bakımından asla önermem günlük 60° 60dk programında tek durulama yapıyor asla tavsiye etmem ek durulama fonksiyonu da yok. eğer alabilirseniz siemen öneririm Siemensin programları daha kısa ve daha kullanışlı 4 tane leke seçimi var durulama ekleniyor 3 tane, hızlı yıkama fonskiyonu var pamukluda süreyi 1.06 ya indiriyo. sağlamlık ta siemens derim vestellerin kazan rulmanı çabuk bozuluyor yani 3000 verip adam akıllı program kullanamazsınız alerji programı 4.5 saat ve 800 devir Maksimum ama Siemenste alerji 2 küsür saat ve max devire çıkıyo yani işin kısası vestelde program kullanışlığını unutun ama şöle bişey var vestel siemensten daha fazla su alıyo ama kullanışlı değil umarım yardımcı olmuşumdur ha bide şu var siemensin aynısının aynı özellikte daha ucuz profilo olan modeli var ona bakabilirsiniz fiyat sıkıntınız olursa saygılar ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: -alfa-

Hocam normalde bu tarz ürünlerde Almanya daha iyi diye biliyorum.. lakin bazı yorumlarda bazı arkadaşlar markaya bakma hepsi aynı sayılır diyorlar.. 4bin verip siemens mi almak doğru olur yoksa 2.5 3 bine vestel mi almak daha iyi olur.. mesela;

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WM12T6H0TR 4600tl

https://www.vestel.com.tr/vestel-cmi-128122-wifi-camasir-makinesi 3800tl veya bir alt modeli 3000tl

Bu iki arkadaştan hangi daha kaliteli hizmet verir ve yardımcı olur sizce
    Hocam siemens 6bin diyor 🙄🤔

3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETAB -- 21 Aralık 2020; 3:12:31 >

Öncelikle açıklayıcı yorumlarınız için teşekkür ederim.. Siemens tercihim ama dediğiniz gibi biraz fazla fiyatı.. alternatif olarak tavsiye ettiğiniz profilonun modeli nedir ?
  • YETAB Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu örnek olması için kendi sitesini attım.. diğer sitelerde bahsettiğim fiyat civarında satışları var
    Profilonun bu modeli sizin attığınız Siemens ile aynı ama fiyat bakımından ucuz 3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi
    Ben aslında size bu modeli önerebilirm hemde yeni çıkan bir seri ayrıca bu makine tasarım ödülü de aldı şiddetle tavsiye ederim 🤗 fiyat bakımından da bence ideal diyebilirim 3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi
    Hocam,
    Profilo’nun modeli nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Elektronic M kullanıcısına yanıt
    Hangi attığım profilonun modelini sordunuz resimlerde yazıyor zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Alman üretimi bosch değil ise muadili profiloyu alın geçin bosch diye ekstradan para vermeyin

3 sene önce bu şekilde düşünüp tüm beyaz eşyaları Profilodan dizdim. Gelen servis elemanı da tüm parçaların aynı olduğunu istemeyerek söyledi. Bir önceki müşterinin Siemens bulaşık makinesine aynı motordan taktığını söylemişti. Üst sınıftaki birkaç model haricinde birebir aynı ürünler.

Hocam;

3.747TL olanı demek istedim, bunun modeli resimde görünmüyor.

selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

3 sene önce bu şekilde düşünüp tüm beyaz eşyaları Profilodan dizdim. Gelen servis elemanı da tüm parçaların aynı olduğunu istemeyerek söyledi. Bir önceki müşterinin Siemens bulaşık makinesine aynı motordan taktığını söylemişti. Üst sınıftaki birkaç model haricinde birebir aynı ürünler.

Alıntıları Göster

Evet hocam öyle zaten de, konu da aksini iddia eden arkadaş neye dayanarak aksini iddia ediyor onu anlamadım3799 TL BOSCH WGA142X0TR A+++ Çamaşır Makinesi 

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Kim olduğunu bilmiyorum da genelde böyle düşünenler 2020 yılının dünya ekonomisindeki dengeleri kabullenemeyenler oluyor. Aynı malın üzerine farklı bir logo basılınca, farklı bir torbaya konunca daha pahalıya satılmasını anlamlandıramıyorlar.

Neyse, Profilo reklamını tekrar yapayım. 3 senedir sorunsuz çalışıyor tüm ürünler. Garanti uzatma da almıştım ama gerek kalmayacak gibi. Filtre temizliğini vs yaparsanız yıllarca kullanılacak eşyalar.

• Kasım sonunda kampanya vardı ve bu makinayı aldım. 3000 / 12 taksit Mediamarkt.

Çok araştırdım ve bu makinayı aldım. Gayet sessiz çalışıyor. Yıkamada bir sorun yok.

Yalnız fiyat uçmuş resmen. Allahtan makinayı almışım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.