Şimdi Ara

37pv60 aldım,1900 ytl'ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla gözüm pv70de kaldı ama,arada da 700 ytl fark vardı be...2000in altına düşmesi cazip geldi bana...
    ne dersiniz arkadaşlar...

• hayirli olsun nereden aldiniz acaba ?bir de pesin fiyat mi?
  • bu ürünü bu fiyata nereden aldınız ve şu anda memnunmusunuz. yanıtlar için şimdiden teşkkürler
  • hakikaten 37" plazma kullananlarin yorumlarini ben de merak ediyorum.
  • Cok iyi fiyata almışın valla..
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan namari, keyifli seyirler...
  • Fiyat iyi hayırlı olsun gülegüle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullanın. plasma için iyi markayı almışsınız. tabi yazdığınız gibi pv70 olsa daha iyi olurdu.
    imkanınız olursa resim koyarsanız iyi olur.
  • Hayırlı olsun.iyi fiyata almışsınız.resimleri bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun. Fiyat gerçekten çok cazip. Nerden aldınız acaba bu fiyata.. Ayrıca nakitmi.. Acilen resimleri bekliyoruz.
  • dostum ortaya bişey attın kayboldun aldığın fiyat çok çok iyi. bizi bilgilendirebilirmisin
  • hayırlı olsun
  • kusura bakmayın arkadaşlar, son zamanlarda yazma fırsatım olmadı. öncelikle hepinize teşekkür ederim.
    nakit aldım ama henüz gelmedi. ben istemedim, yeni ev kuruyorum da direk oraya istiycem..
    ankarada demir home dan aldım...izledikten sonra gözlemlerimi ve resimleri koycam...
    bu arada ne ile izlememi tavsiye edersiniz?
    ben hem ligtv hem de dspor olan bişi istiyorum ama, heralde yok değilmi.??

saygılar
  • yav arkadaşlar bu sefer de sizden ses çıkmadı :D
  • tamam tamam... ne alabilirsem koyacağım buraya...
  • arkadaşlar ben de ankamall demir home ticaretten bir tane 37pv60e aldım. Nakit olursa 1900 ytl'ye veriyorlar. ben cardfinansa 12 taksitle 2065 ytl'ye aldım. ekran 1024x720 olduğundan görüntü kalitesi bence çok tatminkar tabii lcd'ye göre konuşuyorum. Bizim sitenin merkezi uydu sistemine bağladım. Önceden 70 ekran tüplü vardı şimdi bunu koyunca 94 ekran dev gibi kaldı. Receiver'ı da 16:9 moduna ayarladım görüntü çok güzel oturuyor. Aldığıma çok memnunum. pv70 in tazeleme hızı daha yüksek ancak fiyatı da yüksek. Bunun ki 14 ms. olarak verilmiş. Ancak görüntüde bunu fark etmiyorsunuz. Uygun fiyatı ile, 82 ekran lcd alacağınıza bunu almanız faydalı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.