Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
16
Favori
120.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen değişmez akşam 6 gibi bakın. Altta sınıflandırılmış yükümlü yazması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşama kadar belge almayın ondan sonra günlük hakkımız yanmasın

• Günlük değil de 12 saat sonra alınca güncelleme yapıyor sanırım. Sabah bakanlar gece deneyebilir tekrar.

• wmbot kullanıcısına yanıt

bende 12 saati geçtiği halde vermemişti belge

• bu gece belli olur mu?

• sevk sonuç sayfaları planlı bakıma alınmış edevlette

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla günlük işlem sınırı sadece e-devlet'te var, e-devlet çok fazla trafik aldığı için önlem için çoğu şeyi böyle kısıtlıyorlar. pertem'de sınır yok.

• wyldermeshach74151 W kullanıcısına yanıt
    Aynen ben pertem üzerinden ara ara bakıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Freiden F kullanıcısına yanıt
    Gece değil hocam da yarın 9 10 da açıklanır büyük ihtimal hep öyle yapıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş dönemlerde ilk grup sınıflandırılanlar gece pertem'e düşüyordu ve büyük ihtimal y. subay oluyordu. Asıl sonuçlar ise sabah 9-10 gibi e-devlet'te açıklanıyordu.

pertem nedir ? er olacağım subay değil erlerde oluyor mu ?

• personel temin. google'a pertem yazıp e devlet ile giriş yaparak bakabilirsiniz. Yedek subay ve yedek astsubaylar önce subay eğitim okuluna gittiği için personel teminden geçiyorlar. Bu yüzden ilk orası güncelleniyor.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

erlik için yarın e-devlet'i bekleyin. pertem'de yedek subay ve yedek astsubaylar belli oluyor.

Onu nasıl anlıyoruz söyleyebilir misin kontrol edeyim

• pertemde basvuru sihirbazından bilgiler kısmına ilerle diyorum en sonda kabul edince açılması lazım bilgiler yine başa atıyor

• İleri deyip bitirdikten sonra başa geri atacak daha sonra sağ en altta "Askerlik Bilgileri" sekmesi çıkacak. Ona basacaksınız. Eğer "Sınıflandırılmış yükümlü." yazıyorsa 1. grup ve büyük ihtimal y. subay/astsubay olmuşsunuz demektir. Kesin sonuç yarın.

Geçen dönem pertem öğleden sonra 4-5 gibi güncellenmeye başlamış. Daha var yani. Sakin olun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Nisan 2022; 14:10:28 >
  • biliyorum kral fakat bende tekrar başvuru sihirbazı açılıyor yani o askerlik bilgileri ehliyet bilgileri eğitim bilgileri vb. bilgilerin yazdığı kısım gelmiyor güncellemede büyük ihtimal

• Jason Becker kullanıcısına yanıt

385'de gece 10'da belli olmuştu hocam arkadaşta var daha zaman aceleye gerek yok zaten yarın sabah ak koyun kara koyun belli olacak.

• Son Durum: SINIFLANDIRILACAK YOK. KAÇAĞI

Askerlik Durumu Başlamadı

yazıyor bende. tüm işlemlerimi hallettim oysa ki. böyle bi hata söz konusuyken yedek çıkacağı varsa da çıkmayabilir mi acaba?

• zutano kullanıcısına yanıt

Benimki de böyle oldu şimdi. Bizi büyük ihtimal sınıflandırdılar kurbanlık koyun gibi bekleyeceğiz artık :D

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.