Hemen değişmez akşam 6 gibi bakın. Altta sınıflandırılmış yükümlü yazması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (18. sayfa)
-
-
akşama kadar belge almayın ondan sonra günlük hakkımız yanmasın
-
Günlük değil de 12 saat sonra alınca güncelleme yapıyor sanırım. Sabah bakanlar gece deneyebilir tekrar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 12 saati geçtiği halde vermemişti belge
-
bu gece belli olur mu?
-
sevk sonuç sayfaları planlı bakıma alınmış edevlette
-
bildiğim kadarıyla günlük işlem sınırı sadece e-devlet'te var, e-devlet çok fazla trafik aldığı için önlem için çoğu şeyi böyle kısıtlıyorlar. pertem'de sınır yok.
Aynen ben pertem üzerinden ara ara bakıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece değil hocam da yarın 9 10 da açıklanır büyük ihtimal hep öyle yapıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş dönemlerde ilk grup sınıflandırılanlar gece pertem'e düşüyordu ve büyük ihtimal y. subay oluyordu. Asıl sonuçlar ise sabah 9-10 gibi e-devlet'te açıklanıyordu.
-
pertem nedir ? er olacağım subay değil erlerde oluyor mu ?
-
personel temin. google'a pertem yazıp e devlet ile giriş yaparak bakabilirsiniz. Yedek subay ve yedek astsubaylar önce subay eğitim okuluna gittiği için personel teminden geçiyorlar. Bu yüzden ilk orası güncelleniyor.
-
erlik için yarın e-devlet'i bekleyin. pertem'de yedek subay ve yedek astsubaylar belli oluyor.
Onu nasıl anlıyoruz söyleyebilir misin kontrol edeyim
pertemde basvuru sihirbazından bilgiler kısmına ilerle diyorum en sonda kabul edince açılması lazım bilgiler yine başa atıyor
-
İleri deyip bitirdikten sonra başa geri atacak daha sonra sağ en altta "Askerlik Bilgileri" sekmesi çıkacak. Ona basacaksınız. Eğer "Sınıflandırılmış yükümlü." yazıyorsa 1. grup ve büyük ihtimal y. subay/astsubay olmuşsunuz demektir. Kesin sonuç yarın.
Geçen dönem pertem öğleden sonra 4-5 gibi güncellenmeye başlamış. Daha var yani. Sakin olun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Nisan 2022; 14:10:28 > -
biliyorum kral fakat bende tekrar başvuru sihirbazı açılıyor yani o askerlik bilgileri ehliyet bilgileri eğitim bilgileri vb. bilgilerin yazdığı kısım gelmiyor güncellemede büyük ihtimal
-
385'de gece 10'da belli olmuştu hocam arkadaşta var daha zaman aceleye gerek yok zaten yarın sabah ak koyun kara koyun belli olacak.
-
Son Durum: SINIFLANDIRILACAK YOK. KAÇAĞI
Askerlik Durumu Başlamadı
yazıyor bende. tüm işlemlerimi hallettim oysa ki. böyle bi hata söz konusuyken yedek çıkacağı varsa da çıkmayabilir mi acaba?
-
Benimki de böyle oldu şimdi. Bizi büyük ihtimal sınıflandırdılar kurbanlık koyun gibi bekleyeceğiz artık :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X