Komando olmak istiyor musunuz sorusuna evet mi demiştiniz. Komando olarak yapmanın artılarını eksilerini söyler msiniz. Bölümünüz neydi ve ortalamanız kaçtı? Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (17. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yarın akşam tarihimiz değişir de haziran olursa kesinlikle yedek subay çıkma ihtimali olmuyor değil mi ? Yarın zaten açıklanmış gibi olacak herkes heyecandan duramıyor ne çıkarsa çıksın uzun kısa tek temennim iyi bir yer ve iyi insanlar çıksın başka da bir şey istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın belgeler güncellenince hala 12 5 yazarsa o zaman 12 mayısta kesin gidiyoruz
-
Hocam Ağustos celbinde gidecem ben o zamana düzelir diye düşünüyorum
Bölüm, ortalama, yaş, boy ve kilo kaçtı? Komandolukta boy ve kilo da önemli deniliyor da.
Yeni şarta göre 1.75 altını kabul etmiyorlar normalde tekrardan sağlık kontrolü olmaz ama komando çıkanları hastaneye gönderip rapor aldırıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşletme
Agno 2.85
Yaş 22
1- komando = evet işaretledim. Seçilme şansını artırıyor. Benim dönemimde bildiğim komando = hayır işaretleyip komando olan 5 kişi falan vardı
2- komando olarak yapmanın tek avantajı fazla maaş almak. Başka da bir avantajı yok. Mavi bere takıp farklı desen kamuflajlar da giyebilirsiniz.
3- İşletme bölümü 2.85 agno işe mezun oldum
Boy kilonun hiçbir önemi yok. Sadece komandoyu evet işaretlemek bir kriter. Başka kriter yok.
Hocam yanlışız var benim 385de Manisa komandoya giden arkadaşım var hepsini hastaneye göndermişler komando olamazları ayırıp piyade yapmışlar.
Teşekkürler, hayırlısıysa çıkar inşallah.
Arkadaşın bahsettiği, ilk aşama galiba. Yani başvuru sonucuna göre seçildiğini öğrenmek. Senin bahsettiğin ise, kimlerin komando olarak devam etmeye sağlık açısından elverişli olduğu aşama olabilir.
Aynen öyle, sonradan piyadeye kaydırılanlar da boy kilodan kaydırılmıyor zaten. Güreşçi bir devrem piyadeye kaydırılmıştı mesela. Boy kilonun hiçbir önemi yok.
komando olmak ister misiniz sorusuna hayır deyip komando tugayına düşen ben
-
Arkadaşlar sizin tarihlerde değişme var mı ?
12.05.2022 yazıyor değişmedi.
12.5 senın kaç ki?
Benimde aynıydı
Beyler sa değişen varsa sadece o yazsın ondan sonra kontrol edelim hepimiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X