Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
16
Favori
120.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aga hangi sayfada öyle oldu bende pertemde vs durum aynı

• zutano kullanıcısına yanıt

ASAL bilgi kısmı boş mu?

• Yavaş yavaş güncelliyorlar galiba. @zutano 'nun ekranı gittiğinde bende hala sınıf ve tertibat bekliyor diyordu. Artık bende de gitti.

• Jason Becker kullanıcısına yanıt

Tarih vs var mı hocam?

• Geçen dönem şöyle anlıyorlardı o asal bilgi ekranında tarih varsa yedek subay astsubay kesin sayıyorlardı yok tarih yok boş hiçbir şey yazmıyorsa er diyorduk böyle tutmuştu.

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

Bende durum bu hocam

• Hayır. Bitir deyince bu sayfaya geri atıyor. @Lemansky

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Nisan 2022; 15:30:15 >

Yoklama kaçağı ne kısımda yazıyor hocam

• MahirCimen M kullanıcısına yanıt

sanırım sende "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR" yazan kısımda, yani Son Durum kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyldermeshach74151 -- 28 Nisan 2022; 15:34:15 >
  • hajnal H kullanıcısına yanıt

Şuan hepimiz böyle galiba daha değişen bir şey yok.

• Ekran geri geldi artık sadece bu yazıyor:

• 387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

pertem de yazıyor bende..

• Kuruma ait sistemlerde yapılan planlı bakım çalışması dolayısıyla bu hizmet geçici olarak kullanıma kapatılmıştır.

gergin bekleyiş sürüyor, aslında askerlikten pek çekinmiyorum ama fena stres var

• Galiba yedek subay oldum.

Yedek subaylar mayısta gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman çinko karbon er oldum 387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) 

• 387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

bende de temmuzu gösteriyor er olarak gidiyorum sanırım.

Nereden baktınız pertem mi e devlet mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pertem.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.