< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (20. sayfa)
-
-
Kankam Benimkide sınıflandırılmış Yükümlü yazıyor, ama sen sonrasında kesin er oldum dedin bunu neye dayanarak söyledin. Anlamadım Ve bende Tarih yazmıyor, tarih kısmınaa nereden bakıyorsunuz ?
-
Güncellemek lazım mı bilmiyorum ben güncellemiştim.
@Mekanik engineriiii Yedek subay/astsubaylar hep ilk kafile yani mayısta gidiyor. Mayıs yazmıyorsa kesin ersin demek.
-
Mayıs yazanlar er ve yedek subay
Haziran temmuz yazanlar kesin er
Bende suan tarih sinilmiş hiç bişey yazmıyor takıpteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hala sınıflandırılmamış diyor neden acaba, bende yedek subay bekliyordum
Askerlik durum belgesinde de bu tarih mi var hocam
21 temmuz yazıyor. Eğer değişmezse kesin er olduk
12.05.2022
Sınıflandırılmış yükümlü
İnşallah subaydır.
-
Askerlik durum belgesi yarın güncellenir. 12 saatte bir güncelleniyordu sanırım.
-
Şansımı öpeyim temmuz nedir ya
384 dönem Tank Yedek subay sorular varsa alabilirim.
-
Mayısta kesin askerim 12/05/2022 sınıflandırılmış yükümlü diyor şimdi yedek subaylık çıktımı onu göreceğiz
12.05.2022
Sınıflandırılmış Yükümlü bakalım ne olacak.
-
Mayısta gidiyorum askere. İnşallah yedek subaydır. O ne zaman açıklanır? Bilgisi olan var mı?
Selamlar sabah askerlik durum belgesinde 12 mayıs yazıyordu,şu an 18 Ağustos yazıyor ben askere Ağustos ta mı gideceğim şimdi?
-
Ustam bende hiç bir tarih yazmıyor, sizde de yazmıyordu attığınız pergem fotorafında. Sadece sınıflandırıldı yazıyor.
-
durum belgesi hala 12.5 benim
zaten mayıs başvurusu başlar başlamaz başvurmuştum saçma olur 2 3. gruba atması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 28 Nisan 2022; 16:28:48 > -
Ben 1. aralıkta başvurumu tamamlamıştım yani direkt mayıs celbi başvurusu başlangıç tarihi. 2. gruba attı. Başvuru tarihinin bir önemi yok gruplandırmada.
Bende de hala 12.05 yazıyor askerlik durum belgesinde ancak belge 8:43'te oluşturulmuş. Yani sabahtan beri aynı belgeye bakıyorum aslında. Güncellenince değişecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Nisan 2022; 16:31:16 > -
12.05 Yükümlü herkese hayırlı olsun arkadaşlar yarın sabah tekrardan buralarda olmak üzere
-
Hazirana atmış sizi hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X