Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
16
Favori
121.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 12/05/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.

Son Durum SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ

Hadi bakalım yarın sınıfımızda belli olur yedek olarak gideriz inşallah.

Sonraki gruba çıkan arkadaşlar üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır herkesin hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt

Hakkında hayırlısı olsun hocam. Benim işyerimle ilgili sorunlar vardı hemen gitmek istiyordum nasip olmadı 21.07.2022'e attı hayırlısı

• Vay bee 369.dönemdik konuyu görünce o günkü telaşlı halimle buralarda takılıyordum herkese hayırlın tezkereler:) Yardıma ihyacınız olursa sorabilirsiniz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt

Sağol hocam inşallah düzgün insanlarla yaparız askerliğimizi Allah iyi insanlar çıkarsın hepimizin karşısına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 28 Nisan 2022; 19:37:45 >
  • wyldermeshach74151 W kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum dostum kendimizi avutmaya ve sakinleştirmeye çalışıyorum gündüz e devletten aldığım belgede mayıs yazıyordu şuan baktığımda temmuz yazıyor.

İşin garibi ben 2021 Kasım da başvuru yaptım ha askere gittim gideceğim derken hiç bir şey yapmadım ve bir sürü şeyi ona göre ayarladım resmen bir sene sonra askere çağırıyorlar. Resmen devlet benden 6 ay askerlik için çaldığı yetmiyormuş gibi 1 sene de ha çağırdım çağıracam diye çaldı. Beni 4 marta askeri şubeden bir memur aradı bana sordu kesin olarak hangi tarihte gitmek istiyorsun diye mayıs dedim ona göre tekrar güncelleme yapmıştı. Eğer ki yarın cidden temmuz çıkarsa çok pis küfür edeceğim. Ben bir sürü maddi manevi zararım oldu cidden kahrolsun böyle işe... 

• wmbot kullanıcısına yanıt

Ben de aynı durumdayım askerlik yüzünden işe giremedim hayatımı düzene oturtamadım ,en sonunda dedim tecili bozdurup hemen gidip gelmek en iyisi fakat şimdi bana 3 ay daha bekleyeceksin diyorlar.21 Temmuzda askere alınacağım yazısını okuduğum andan itibaren yıkıldım. Hiçbir işim yolunda gitmediği gibi bu da yolunda gitmiyor kafayı yiyeceğim.

• herkese iyi günler bendede 12 mayıs beklerken 21 temmuza çıkmış yedek subaylık hayallerim suya düştü bari revirci yaparlar en azından bar onuda yapmazlarsa düz er olcagız hemşirelik mezunuyum 3.14 ortalama vardı çogu çıkar diyordu ama şans işiymiş demekki

• Aynı durumdayız, 2 üniversite mezunuyum ortalamam 3.51 sonuç olarak tarih 21 temmuz, böyle olcagını bilseydim komando işaretlemezdım

• seztek38 S kullanıcısına yanıt

Genel olarak bende şanssız ve olmadık şeyler hep beni buluyordu askerlik konusunda da bir şey değişmedi. Bu stresli bekleyiş, özellikle maddi başta olmak üzere manevi sıkıntılar içinde yüzdürdu sağ olsun TSK. Her şeyimi mayısa göre ayarlamıştim halbuki tek temennim inşallah mayıs olur.

• Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt

hocam "sınıflandırılmış yükümlü" e-devlet durum belgesinde de mi yazması gerekiyor? belgede mi yazıyor sizin sınıflandırılmış yükümlü diye?

• wmbot kullanıcısına yanıt

bende de aynı durum, epeydir bekliyorum ve askerlik var diye bişi de yapamıyorum ve şimdi beni temmuza attı. bi de ülkenin top 3 ünisinden birinden mezun oldum, beni yedek subay yapmıyor, allahın unuttuğu bi yerde dağın başındaki bi sözde üniversiteden giden adamlar yedek subay oluyor. hiçbir hakkaniyet mantık yok.

• wyldermeshach74151 W kullanıcısına yanıt

Subaylik konusuna yapacak bir şey yok dostum orada hile hurda ve torpil pek olacağını sanmıyorum ordu ihtiyacı olan meslekleri alıyor başta elektrik ve makine vs var işte. Açıkçası boşuna er gitmek benim zoruma gidiyor 6 ay boşuna vakit kaybı ama subaylik olsa güzel olurdu tabi maddi açıdan en azından boşuna vakit kaybımız olmazdı. Neyse artık subayligi falan geçtim mayısta olsun da neresi olursa olsun Kıbrıs bile olur 😅

• ordu işte ne yapabiliriz ki mantığın bittiği yerde askerlik başlıyor gerçekten

• Dikkat ettimde çoğu kişiyi temmuza vermiş, kimse sorsam temmuz

• zutano kullanıcısına yanıt

Vallahi doğru söylüyorsun. Şu andan itibaren mantığımı ve beynimi bir köşeye bırakıyorum. Çünkü yukarıda da yazmıştım, ben anlayamadım bu işi. Askerlik 6 ay, üstüne 4 aydır da askere gideceğim için bir şey yapamıyorum. Kafadan 1 yılım gitti zaten. Dediğin gibi mantığımı daha askerliğim başlamadan bırakıyorum

• MrHatipoglu M kullanıcısına yanıt
    Benimde 21/07/2022

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi herkes temmuz kım hazıranda mayısta gitçek merak ediyorum

• valla hocam temmuzu da hadi kabullendim artık el mahkum mecburen bari düzgün bir yer çıksa havacı denizci oluruz belki kara piyade olmaktan iyidir herhalde

• BT_Ismail kullanıcısına yanıt
    Benim mayıs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.