Sistemde öğretmen:hayır yazıyorsa geçmiş olsun,sadece devlet okullarını kabul ediyorlardır o zaman. bu durumda öğretmen statüsünde değerlendirilmeyeceksin herkes gibi değerlendirilmişsindir, gideceğin yeri etkilemez |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (26. sayfa)
-
-
Üniversite bilginiz bulunamamaktadır yazıyor ya hocam beni o strese soktu. Üniversite mezunu ile lise mezunu arasında sınıflandırmada bir farklılık var mıdır
-
Askerlik hizmet tercih işlemlerine gir e devletten başvuru ekranında üniversiten gözüküyorsa sıkıntı olmaz, yök ün sitesinde hata vardır. Hizmet tercih işlemlerine bak bi var mı üni
-
zaten tercih işlemlerinde gözükmüyor üniversitem.Yökten mezuniyet belgemi alabiliyorum
-
Sınıflandırma da fark olacağını sanmıyorum herkes aynı. senin durum kötü olmuş keşke hizmet tercihi yaparken şubeye gitseydin hemen çözerlerdi olayı artık çok geç ama sıkma canını herkes gibi 6 ay yapıp dönücez bi fark olmaz
-
teşekkür ederim. Ben zaten şubede yaptım. Öğretmen olduğumu da belirttim ne olduğunu anlamadım. Sınıflandırmada veya gittiğim yerde verilen görevlerde bir fark olmuyorsa zaten sorun yok
-
12.05 yazıyor hala bakalım hayırlısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ihtimal mayısa atar belki diye bekliyorum :(
Aklımda deli sorular. Jandarma çıkıp iKM olarak çalıştığım görev yaptığım ceza evine asker olarak düşüyormuşum birde hahaha ne gülerim la.
saat kaç gibi açıklanıyor bilgisi olan var mı?
09.00 dan sonra ara ara bak işte...
Koğuş kalk! Saatler kaldı be heyecandan çatlıycam
-
E devletten askerlik belgesi sorgulama da yapamıyorum 12 saatte bir verdiği için, açıklansa göremeyeceğim :)
-
Şuan durum belgesi ile işiniz yok ama illa bakacaksanız pertem'den bakın
Hangi gurup gideceğinize askerlik durum belgesindeki bilgilerin aynısının güncelini gösterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 29 Nisan 2022; 9:29:8 >
Pertem'den askerlik bilgisi kısmından takip edeceğiz di mi?
Askerlik durum belgesi verir. 12 saatte bir olayı kesin değil ancak belgenin güncellendiği tarihler oluyor. Onu da zaten belgede gösterir. Benimkinde mesela "YER TARİH : İNTERNET (www.turkiye.gov.tr) / 29/04/2022 08:56" yazıyor. Eğer gün içinde her baktığınızda bu tarihi görüyorsanız anlayın ki sürekli aynı belgeye bakıyorsunuz.
-
E devletten er siniflandirma sorgulama yada yedek subay astsubay sorgulamadan bakacaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X