Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
16
Favori
121.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistemde öğretmen:hayır yazıyorsa geçmiş olsun,sadece devlet okullarını kabul ediyorlardır o zaman. bu durumda öğretmen statüsünde değerlendirilmeyeceksin herkes gibi değerlendirilmişsindir, gideceğin yeri etkilemez

• severusnap S kullanıcısına yanıt

Üniversite bilginiz bulunamamaktadır yazıyor ya hocam beni o strese soktu. Üniversite mezunu ile lise mezunu arasında sınıflandırmada bir farklılık var mıdır

• A.A.1 A kullanıcısına yanıt

Askerlik hizmet tercih işlemlerine gir e devletten başvuru ekranında üniversiten gözüküyorsa sıkıntı olmaz, yök ün sitesinde hata vardır. Hizmet tercih işlemlerine bak bi var mı üni

zaten tercih işlemlerinde gözükmüyor üniversitem.Yökten mezuniyet belgemi alabiliyorum

• A.A.1 A kullanıcısına yanıt

Sınıflandırma da fark olacağını sanmıyorum herkes aynı. senin durum kötü olmuş keşke hizmet tercihi yaparken şubeye gitseydin hemen çözerlerdi olayı artık çok geç ama sıkma canını herkes gibi 6 ay yapıp dönücez bi fark olmaz

teşekkür ederim. Ben zaten şubede yaptım. Öğretmen olduğumu da belirttim ne olduğunu anlamadım. Sınıflandırmada veya gittiğim yerde verilen görevlerde bir fark olmuyorsa zaten sorun yok

• 12.05 yazıyor hala bakalım hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ihtimal mayısa atar belki diye bekliyorum :(

• Aklımda deli sorular. Jandarma çıkıp iKM olarak çalıştığım görev yaptığım ceza evine asker olarak düşüyormuşum birde hahaha ne gülerim la.

• saat kaç gibi açıklanıyor bilgisi olan var mı?

• m4c4 M kullanıcısına yanıt

09.00 dan sonra ara ara bak işte...

• Koğuş kalk! Saatler kaldı be heyecandan çatlıycam

• E devletten askerlik belgesi sorgulama da yapamıyorum 12 saatte bir verdiği için, açıklansa göremeyeceğim :)

• Mekanik engineriiii M kullanıcısına yanıt

Şuan durum belgesi ile işiniz yok ama illa bakacaksanız pertem'den bakın

Hangi gurup gideceğinize askerlik durum belgesindeki bilgilerin aynısının güncelini gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 29 Nisan 2022; 9:29:8 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

Pertem'den askerlik bilgisi kısmından takip edeceğiz di mi?

• DmXeR kullanıcısına yanıt

• Askerlik durum belgesi verir. 12 saatte bir olayı kesin değil ancak belgenin güncellendiği tarihler oluyor. Onu da zaten belgede gösterir. Benimkinde mesela "YER TARİH : İNTERNET (www.turkiye.gov.tr) / 29/04/2022 08:56" yazıyor. Eğer gün içinde her baktığınızda bu tarihi görüyorsanız anlayın ki sürekli aynı belgeye bakıyorsunuz.

• E devletten er siniflandirma sorgulama yada yedek subay astsubay sorgulamadan bakacaksınız.

• 387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

Bakacaginiz yer bura

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.