Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
16
Favori
121.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mayıs

• 00.00 dan sonra bakan kontrol eden varmı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Şu an bazılarının ekranı boşmuş 12.05 yazanların, böyle bir şey mi olmuştu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabah 09:00 ile 10:00 arası açıklanmış olur büyük ihtimal. Geçmiş celplerin açıklanma saatleri de bunlar.

• Bende 21 temmuz yazıyordu. Su an ekran gitmiş kayıp.

• qwerty10 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde geçmiş dönemlerde diyorduk ki ilk celp tarihi yazan herkes yedek subay astsubay ifade ediliyordu. Şimdi bende anlamadım tarih var boş ekran var ileri celp tarihi var bakalım yarın ne çıkınca belli olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim hala 12.05 yazıyor. Sabaha kadar uyuyamam herhalde artık

• O kadar hukuk okuduk herkes çıkar dedi dedi çıkmadı bende sinirden uyuyamıcam gibi zaten hiç şans yok yarın da kötü bir il çıkarsa şaşırmam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merakla sonucları bekliyoruz

• Yedek subaylık için not ortalaması falan değil askeriyenin hangi bölümden ne kadar ihtiyacı olduğu çok önemli. Hiç beklemediğiniz bölümlerden 1'er kişi alındığı oluyor. Bunu 382.dönem yedek subay olarak yaptığım zamanda görmüştüm.

Şimdiden tüm arkadaşlara hayırlı teskereler, hakkınızda hayırlısı olsun.

• Sabah bakıp göreceğiz anlaşılan..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haziran ayına atmış beni ya ne güzel mayısta gidecektik

• srrrvra S kullanıcısına yanıt

Hem pertemde hem durum belgemde 09.06.2022 yazıyor, haziran grubuna kalmışım

• Pertemde 21.07.2022 yazıyordu şuan boş, bir şey görünmüyor bilen aydınlatabilir mi tarihler kesin mi?

• Selamlar sınıflandırma sonuçları açıklanmış mı diye bakarken yöksiste üniversite mezuniyet belgeniz bulunmamaktadır yazısını gördüm ve öğretmen kısmında hayır yazıyordu.Ben öğretmenim ve başvurumu yaparken bilgilerimi girmiştim.Şimdi sistem kapandı sanırım üniversite mezunu olarak gözükmüyorum.Bu sınıflandırılmama etki eder mi? Yedek subay olmak niyetinde değilim 6 ay gitmeyi planlıyorum,öğretmenlik gideceğim yeri değiştirir mi?

• A.A.1 A kullanıcısına yanıt

Şuan halihazırda öğretmen misin dostum ? Eğer öyleyse hizmet tercihi yaparken öğretmen olduğunu belirtmişsindir bu durum değerlendirilir etki eder tabi ki

• revoistakeN R kullanıcısına yanıt

kesin değil ama kesine yakın. bir sürpriz olmazsa herkes pertem'de gördüğü tarihte gidecek. benim ve buradaki diğer pek çok arkadaşın da 21.07 çıktı, burada 3. grup çok.

• wyldermeshach74151 W kullanıcısına yanıt

anladım teşekkürler

• severusnap S kullanıcısına yanıt

evet özel okulda öğretmenim ama sistemde öğretmen:Hayır yazıyor ve altında yöksiste üniversite bilgileriniz bulunamamıştır diyor.Şu an ben karambole lise mezunu olarak mı sınıflandırıldım. Acaba gideceğim yeri etkileyecek mi bu durum.Yoksa sadece yedek subaylık konusunda mı etkili.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.