Olur hocam kuralım link vs paylasmak serbest mi tam bilmiyorum forum kurallarını ama gerek whatsapp gerek telegram her türlü kurabiliriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
52.bakım fabrıka müdürlüğü pirinçlik Diyarbakır.
Çıkan arkadaslar varsa haberleşebişiriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu sevk belgesi ekranı ne zaman açılıyor. Bende hizmet bakımda diyor e devlette. Şuan herkeste mi böyle ?
Katılacağımız tarih orada yazıyormuş onu nasıl göreceğiz.
İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
Temmuzda gidecek devrelere selam olsun şimdiden whatsapp grubu kurduk isteyenler varsa özelden yazarsanız alalım
Hepimiz için hayırlısı olsun hocam.
-
2 sene evvel acemi birliğini orda yapmıştım. Güzel yer merak ettiklerinizi cevaplayabilirim. Hepinize hayırlı tezkereler..
Komando olmak istiyorumu işaretlediniz mi bir de gano kaçtı?
-
@Kaptanblack71 ve @kndSorata merhaba ağustos celbinde gitmeyi düşünüyorum da samsun sahra sıhhıye okulu olmasından dolayı sormak istedim bölümünüz ve mezuniyet ortalamalarınız nedir?
-
12 Mayıs büyük ihtimal hocam bir iki gün önce covid testi vs açılır takip ederiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burdurdan gelen askerlerim var hard diyorlar
Bende de halen böyle
Baktım hocam. Statü sadece er gözüküyor.
Amin hocam Ankara / Polatlı da olanlar özelden yazabilir wp grubuna alalım
Çok teşekkürler hocam şuan aklıma bir soru gelmiyor ama kesinlikle bilmemiz gerekenler neler var :)
lisans hemşirelik mezunuyum ben yüzlük sistemde 81.56 ile mezun oldum
ancak diploma notu ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü benim 8 senede zar zor okulu bitirmiş arkadaşıma geçen sene yedek subaylık çıkmıştı 😂😂
Hocam gruptaki arkadaşlarına da sor ortak bir soru listesini bana özel mesaj olarak atın. Neyi merak ediyorsanız onu anlatırım. Örnek vermek gerekirse kesinlikle temassız özelliği olan bir kart götürün içerde nakit para geçmiyor. Kredi kartınıda ne alakaysa sadece temassız kullanabiliyorsunuz.otomatların tamamı kartla çalışıyor. Neyi merak ediyorsanız onu sorun ben neresini anlatsam bilemedim..
Selamun aleyküm beyler Ankara Mamak Muhabere çıkan dostlar bu postun altına yorum atabilir mi tanışalım
-
Anladım hocam cevabınız için teşekkürler. şans işi o zaman bakalım ne çıkacak
-
Güzell askerlik de uzanarak geçecekse hoş olmaz zaten
-
oluyor ama 1 kişi idi bizim zamanımızda okulda kalan . 1 2 kişide sanırım cavus okuluna gıtmıstı. ızmır ıcınde ulastırmaya gıdende sankı olmustu ama agırlık dısarı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X