Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
16
Favori
122.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar AMASYA-15.Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı
    Yedek Subay-Piyade
    bu birlikte olan herkese selam. Piyade sınıfı takım komutanı mı oluyor arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancyrag A kullanıcısına yanıt

Çok zıt cevaplar buldum. Dediğiniz gibi iyi diyende var kötü diyende. WhatsApp grubu kurduk katılmak istersen özelden yazabilirsin hocam.

Amasyanın ataması ağırlıklı olarak Kıbrıs Ankara ve Hudut oluyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun şimdiden.

• GANO bence yedek subay olayını bir kısım etkiliyor olabilir aynı sınıftan arkadaşım malzeme bilimi mühendisiyiz aynı yere yedek subay olarak çıkmışız zaten anlaşıp beraber bozmuştuk. (Bölüm ikincisi ve üçüncüsüyüz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 29 Nisan 2022; 15:33:42 >
  • Kütahya'ya gidecek varsa hava er olarak, yardımcı olabilirim. Tagleyin beni, tecrübelerimle bilgi paylaşayım. (geçen sene gitmiştim yani yeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 29 Nisan 2022; 16:1:8 >
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt

selam hocam wp grubu vs. kuruyorsanız benim de oraya çıktı er olarak.

• Benim er olarak Kütahya havaya çıktı hocam bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, Şubat ayında askerlik işlemlerimi tamamladım ve askerlik durum belgesinde 12.05.2022 ye kadar ilişiği yoktur ibaresi yazıldı ve hizmet tercihleri sayfasında celp tarihi Mayıs 2022 yazıldı. Ardından hizmet tercihlerini güncelledim orada da askerlik durumundan dolayı en yakın celp tarihi olan Ağustos 2022 tarihinde silah altına alınacaksınız yazdı. Bugün açıklanan durumda ise sadece birlik adı ve statü olarakta er bilgisi verildi. Bunun dışında birlikte neci olduğum veya olacağım ibaresi yok. Sevk için başvuru yaptığımda planlı bir bakım çalışması var şeklinde uyarı alıyorum ve yapamıyorum. Pertem'e baktığımda sınıflandırılmış yükümlü yazısı var ve 12.05.2022 ye kadar ilişiği yoktur denmekte. Yine hizmet tercihlerine girdiğimde sınıflandırılmanı, bekleniyor denmekte. Birşey anlamadım. Mayıs ta mı askerim yoksa Ağustos mu? Bu konu hakkında bilgisi veya fikri olan yazarsa sevinirim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

• LongDark26 L kullanıcısına yanıt
    Hepsine baktınız mı hocam yedek subay astsubay er sonuçlarına?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düzelmez bu sorun daha önceden sınıflandırması olanlarda hep böyle olmuş forumda şubeden sevk almışlar.

@herneyseya 1. gurup mu sizin?

@LongDark26 Mayıs 1. gurup askersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 29 Nisan 2022; 18:30:53 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

Haziran 9 olarak görünüyor hocam 2.grup oluyor sanırım.

• enesfurkan557 E kullanıcısına yanıt

Birkaç arkadaş daha aynı yerdeymişiz hocam hayırlı olsun, şu aralar müsait değilim eğer polatlıdaki arkadaşlarla bir wp, telegram grubu vs. kurabilirseniz katılmayı isterim.

• kajaga K kullanıcısına yanıt
    Temmuz'da geliyorum artık siz yazarsınız hocam nasıl bir yermiş :)

• Dostlar hepiniz k.k. h.k. falan yazıyorsunuz. Biriniz komando yazıyor falan. Oradan biri çıkıyor piyade vs. Ben benimkini anlayamadım vallahi. TRABZON ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI/TRABZON MERKEZ 'e gidiyorum. Ne kuvvet yazıyor ne başka bir şey. Memur falan gibi mı olacak ben ne yapacağım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 29 Nisan 2022; 18:59:11 >
  • Kafası Bozuk Bir Para* kullanıcısına yanıt

askerlik şubesinde yapacaksın gibi hocam

• HARİTA GN.MD.LÜĞÜ ERDEK A TİPİ ÖZ. EĞT.MRK. K.LIĞI/ERDEK/BALIKESİR

TEMMUZ 2022

ER

Var mı kader ortağımız?  

• Wyx W kullanıcısına yanıt

sizin temmuz grubumu

• -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Hocam askeri tatil kampı orası büyük ihtimal MSB personeli vs geliyordur garson resepsiyon vs yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 29 Nisan 2022; 19:14:19 >
  • DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ 9 haziran @Lemansky bir bilgin var mıdır hocam acaba burası ile ilgili BU ARADA AYNI YER VE TARİHTE OLAN ARKADAŞLAR HER TÜRLÜ YAZABİLİR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volius -- 30 Nisan 2022; 1:9:17 >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt

6 ay boyunca orada kalma olasılığım var mıdır? Umarım vardır.  

• -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal ordasınız hocam sanmam dağıtım olacağını.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.