Şimdi Ara

3870 300mhz sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

normalde gpu clock 775 olması gerekiyor ki kartın özellikleride o şekilde ama ccc de 300 olarak gösteriyor bi türlü anlayadım format fln attım gene olmadı

drıver 9.1 yüklü xp sp3 kullanıyorum

sistemim amd 4000x2

2 gb ddr2 ram

asus anakart .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 14 Şubat 2009; 0:45:44 >

• resmi büyütürsen yorumlayabilirim büyük bir ihtimal boşta 300 yükte 775 oluyor

tamam gördüm boşta 300/1126 çalışıyor yükte gene orjinal ayarlara dönüyor

eğer dersen ben gıcık olurum bu işe riva tuner ile sabitleyebilirsin hızları tabi boşta sıcaklık yükselir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Şubat 2009; 0:48:40 >
  • Ati nin şahane özelliklerinden birisidir bu, hem cebini korur, hem kartın ömrünü uzatır. oyuna gir, birde öyle bak değerlere
  • riva turner ile sabitliyorum ama dediğiniz gibi b sıcaklık çok artıryor bi anlam veremedim oyunlarda 90 dereceye a çıkyıor bu sefer oyunun içinde gene aynı
  • up up up
  • Güncellemene gerek yok konuyu. Diyorlar ki: Kart boşta(yani oyunda değil iken) Mevcut değerlerinin altına iniyor. Bu durumda hem daha az enerji tüketir, hem daha az ısınır. Ha sen illa da ben masaüstünde dahi oradaki rakamı görmezsem gözüme uyku girmez diyorsan riva tuner ile sabitleyeceksin. Riva tuner da hızı ayarladıktan sonra"apply overclocking at windows start up" seçeneğini de işaretlersen yüklü yüksüz sömürürsün. Riva tuner'ı ayarladıktan sonra tekrar catalyst'e girmene gerek yok.
  • ya daha önce böyle bişi duymamıştım o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radeon HD3850 Sorunu!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanki orda 300 mhz görsen ne değişecek normal ayarlara çek yükte orjinal ayara döner o.sabilersen çok ısınır kart
  • bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.