Şimdi Ara

3870 Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1,5 sene önce 3870 ekran kartı aldım ve bunca zamandır memnun olarak kullanıyorum,acaba sizce değiştirme zamanı geldimi yoksa bu kart beni 1-2 sene daha götürürmü,

şundan soruyorum,Crysis oynuyorum en yüksek ayarlarda harika ama Sims oynarken beni ekran kartı oyundan atıyor ısınmasından dolayı bir şey anlamadım,birde en baba oyun Crysis diyorlardı ve ben gene kendimce en son ayarlarda mükemmel oynuyorum ama Sims konusunda aynı şeyi söyleyemeyecegim ancak Riva tunerle fan hızını % 80 yapınca sorunsuz oynuyorum sizce sebeb nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generol -- 14 Temmuz 2009; 4:19:46 >

• 4850 toxic kullanıyorum crysis warhead oyundan atıyor aynı sorun 4870 mı yapsam bende ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: generol

Arkadaşlar 1,5 sene önce 3870 ekran kartı aldım ve bunca zamandır memnun olarak kullanıyorum,acaba sizce değiştirme zamanı geldimi yoksa bu kart beni 1-2 sene daha götürürmü,

şundan soruyorum,Crysis oynuyorum en yüksek ayarlarda harika ama Sims oynarken beni ekran kartı oyundan atıyor ısınmasından dolayı bir şey anlamadım,birde en baba oyun Crysis diyorlardı ve ben gene kendimce en son ayarlarda mükemmel oynuyorum ama Sims konusunda aynı şeyi söyleyemeyecegim ancak Riva tunerle fan hızını % 80 yapınca sorunsuz oynuyorum sizce sebeb nedir.

1,5 sene boyunca fandaki tozların temizlenmediğini farzediyorum; önce fanı temizleyip deneyin. Isınma sorunu çözülecektir.
    Kart değişimi konusu bütçeye ve keyfe bağlıdır. Yorum yok. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

quote:

Orjinalden alıntı: generol

Arkadaşlar 1,5 sene önce 3870 ekran kartı aldım ve bunca zamandır memnun olarak kullanıyorum,acaba sizce değiştirme zamanı geldimi yoksa bu kart beni 1-2 sene daha götürürmü,

1,5 sene boyunca fandaki tozların temizlenmediğini farzediyorum; önce fanı temizleyip deneyin. Isınma sorunu çözülecektir.
    Kart değişimi konusu bütçeye ve keyfe bağlıdır. Yorum yok. :)

fanı temızledım sorun aynı

• biraz bekle hd5850 yada 5870 alırsın dx11 e geçersin
  • crysisde kı en son ayardan kasıt ne anlamadım.3870 ile highda bile oynayamazsın belirtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

biraz bekle hd5850 yada 5870 alırsın dx11 e geçersin

5850 çıkacakmıkı 5000 serisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RemoteShoulder

quote:

çıkacak eylül-ekim ayında
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RemoteShoulder

quote:

çıkacak eylül-ekim ayında

ozaman beklemek lazım ama ilk çıktıgındada acayip pahalı olur 4890 boyleyse çıktıktan anca 3-4 ay sonra alınabilir oda anca
  • arkadaşım rivatunerden fan hızını %80'e sabitlemelisin daha önce oynadın mı fan hızıyla normalde zaten stock olarak %80de çalışması lazım fanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

crysisde kı en son ayardan kasıt ne anlamadım.3870 ile highda bile oynayamazsın belirtim.

Ben 4670 le oynuyorum 3870 le oynar , 1280x1024 no aa-af.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.