pertemde tarih değişti benim |
397. Dönem (Kasım Celbi) (12. sayfa)
-
-
neydi ney oldu?
-
14 kasımdı 09 ocağa çekti 3.grup sınıflandırılmış yükümlü yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutali77 -- 31 Ekim 2024; 10:58:1 > -
Beni de pertemde 14 kasımdan 12 aralığa çekti. Durum belgesinde hala 14 Kasım görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monz -- 31 Ekim 2024; 10:59:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha sınıflandırılmamışım bile halen sınıflandırma bekliyor unuttular galiba
-
Bende de durum aynı
-
Herhangi bir şekilde yedek subaylığı açıklanan kimse yok mu , yoksa yine bı aksaklık mı yaşanıyor
9 ocak ocakta kasım celbi ocak gitme tarihi, 25 ocak için de ocak celbi açıklanma tarihi yazıyor. ocak celbine kaldım sanırım anlamadım
pertem sitesine bakın hala kasım yazıyorsa yedek çıkma ihtimaliniz devam ediyor
-
Kasım yazıyor ama sınıflandırmamışlar arada kaynadık.
-
Aynen benim bildiğim de yedekler kasımda gidiyor (yanlış olabilir).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pertem de 9 Ocak'ta sınıflandırılmış olarak belirtiyor e devlette ise sınıflandırma bilgisi gözükmüyor. Askerlik şubesini aradığımda ise öğleden sonra mesai bitimine kadar netleşeceğini bildirdiler. Daha detaylı bilgisi olan birisi bizi aydınlatsın
herkesi mi 9 ocak a çekti acaba
-
Pertem'de sınıflandırılmış yükümlü 14 Kasım olarak görünüyor ama harici bir bilgi yok.
-
1 saate yerler belli olur ozaman
-
hakkari/yüksekova çıktı beyler
-
-
er çıktı yedek subaylığa geçiş falan yok dimi
Hayırlı olsun. Samsun'a çıkan devrelerim yazsın tanışalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert.erdogan -- 31 Ekim 2024; 12:54:57 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X