Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
24
Favori
40.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Yedek Subay : Evet

Astsubay : Evet

Komando : Evet

Bölüm : Uluslarası Ticaret

Ortalama : 3.6

Sağlık raporunda a33f01 kodu aldım yani fazla kilo komando olmaya engel olabilir. Boyunuzdan 1 kg bile fazlaysanız bu kodu yazıyorlar ki çok saçma, birazcık kaslanmaya yönelik bir spor yapıyor ve yapılı bir vücut tipiniz varsa çok rahat boyunuzdan fazla kilonuz oluyor ve gerçek hayatta kimse sizi kilolu görmüyor ama devlette fazla kilolusunuz.

Meslek kısmında ise Uluslarası Ticaret,Lojistik,işletmecilik olan seçeneği işaretledim, meslek kısmında farklı bir bölüm seçebilirsiniz dedikleri için bunu yaptım, buna bir sınırlama koymamışlar, zaten bağlantılı bir bölüm. Muhtemelen ösym nitelik kodlarına göre değerlendiriyorlar yani seçtiğim bölümün nitelik kodu 3-4 bölümü de kapsıyor bir havuz varsa bunlarla ortak havuza atılırım.

Tabi ana etken diplomada yazan da olabilir.

Avantajlı bölümlerde değiliz. En büyük avantajım yüksek ortalama (topladığım verilere göre ortalama etkiliyor.)

Beklentim ise 6 ay er. Gerçekçi olmak lazım, subaylık gelirse seviniriz.  

Sağlık sorunum yok ve ortalamam çok yüksekti. Bölümle alakalı bir sınıf gözüküyor. Yaptığım analizlerde diploma puanının kesinlikle önemli olduğu sonucuna varmıştım.

Sonuç ; İstanbul, Maltepe Kara Kuvvetleri, Yedek Subay.

Şimdi bir diğer soru, ben meslekçi mi oldum?

397. Dönem (Kasım Celbi)

• cagna C kullanıcısına yanıt

bölüm ve ortalamanız neydi hocam

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    2,15 diploma notlu arkadaşım sağlıkçı olarak Samsun'a atandı hocam bölüm sağlık yönetimi, bence diploma o kadar da önemli değil.
  • 397. Dönem (Kasım Celbi)

Herkese hayırlı olsun dostlar bu arada ben Meslekci miyim Tk mı? Ankarada olan devrelerim mesajdan ulaşabilir.
  • Makine müh. 2.73 ortalama Er çıktı . Buraya gidecek veya daha önce gidenler bilgi verebilir mi . Usta birliği nereye çıkar tahmini

397. Dönem (Kasım Celbi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_78

Yedek subay: evet

Yedek astsubay: evet

Komando: evet

Bölüm: kontrol ve otomasyon mühendisliği

Ortalama: 3.62

tecili bugün bozdurdum hakkımızda hayırlısı  

397. Dönem (Kasım Celbi)

herkese hayırlı olsun .Bir sirketten mulakat sonucları icin donus bekliyorum yarın sonuclanacak bedelliye cevirebilirim eger surec olumsuz sonuclanırsa o zaman balıkesir düsünsün 397. Dönem (Kasım Celbi) 

• quote:

Orijinalden alıntı: N3F3S

2,15 diploma notlu arkadaşım sağlıkçı olarak Samsun'a atandı hocam bölüm sağlık yönetimi, bence diploma o kadar da önemli değil.

Dediğim gibi ben analizini yapmıştım hocam bazı gruplarda düşük not ortalaması ile çıkıyordu ama benim gibi hem az alınan hem de çok başvuru olan gruplarda ortalama çok etkili.

Her zaman düşük ortalamalı arkadaş oluyordu ama 30-40 kişi liste yapınca genel ortalama 3 altına düşmüyordu daha önce detaylı paylaştım.

Herkese hayırlı olsun.

İstanbul,Maltepe için en rahat kışla diyorlar bakalım göreceğiz varsa aynı yer çıkan haberleşelim.

Erteletme ihtimalim de var şubatta da gidebilirim memurluk sonucu bekliyorum....

Hukuk, İzmir Gaziemir çıkanlar iletişime geçelim

Mimarım, 2.32 ortalama

Merhaba,

Polatlıya gidecek olan devrelerim bana buradan ulaşabilirler.

Whatsapp grubu kuruldu.

https://chat.whatsapp.com/HjrLnQQlClG4j7JgGhex0q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindell1 -- 31 Ekim 2024; 12:48:23 >

• diş hekimliği için %99.9 çıkıyor herkese yine de bir acabamız vardı. hayırlı olsun herkese.

397. Dönem (Kasım Celbi)
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

Vay be Ribas kardeşim. Üniversite sınavına da beraber girmiştik zamanında. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Senin adına çok sevindim.

• Isparta Eğirdir Komando Çıkan varsa haberleşelim

397. Dönem (Kasım Celbi)
  • Çanakkale Jandarma çıkan varsa haberleşebiliriz.
    397. Dönem (Kasım Celbi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsky19033 -- 31 Ekim 2024; 12:19:33 >
  • Maltepe İstanbul Yedek Subay kardeşlerim mesaj atabilir.

397. Dönem (Kasım Celbi)

Arkadaslar bu cikan sonuc 'acemilik' dedikleri mi ? diger uzun sureli olan ne zaman aciklanacak

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.