Sağlık sorunum yok ve ortalamam çok yüksekti. Bölümle alakalı bir sınıf gözüküyor. Yaptığım analizlerde diploma puanının kesinlikle önemli olduğu sonucuna varmıştım. Sonuç ; İstanbul, Maltepe Kara Kuvvetleri, Yedek Subay. Şimdi bir diğer soru, ben meslekçi mi oldum? |
397. Dönem (Kasım Celbi) (13. sayfa)
-
-
bölüm ve ortalamanız neydi hocam
-
2,15 diploma notlu arkadaşım sağlıkçı olarak Samsun'a atandı hocam bölüm sağlık yönetimi, bence diploma o kadar da önemli değil. -
-
Makine müh. 2.73 ortalama Er çıktı . Buraya gidecek veya daha önce gidenler bilgi verebilir mi . Usta birliği nereye çıkar tahmini
-
quote:
Orijinalden alıntı: melih_78Yedek subay: evet
Yedek astsubay: evet
Komando: evet
Bölüm: kontrol ve otomasyon mühendisliği
Ortalama: 3.62
tecili bugün bozdurdum hakkımızda hayırlısı
herkese hayırlı olsun .Bir sirketten mulakat sonucları icin donus bekliyorum yarın sonuclanacak bedelliye cevirebilirim eger surec olumsuz sonuclanırsa o zaman balıkesir düsünsün
-
quote:
Orijinalden alıntı: N3F3S
2,15 diploma notlu arkadaşım sağlıkçı olarak Samsun'a atandı hocam bölüm sağlık yönetimi, bence diploma o kadar da önemli değil.Dediğim gibi ben analizini yapmıştım hocam bazı gruplarda düşük not ortalaması ile çıkıyordu ama benim gibi hem az alınan hem de çok başvuru olan gruplarda ortalama çok etkili.
Her zaman düşük ortalamalı arkadaş oluyordu ama 30-40 kişi liste yapınca genel ortalama 3 altına düşmüyordu daha önce detaylı paylaştım.
Herkese hayırlı olsun.
İstanbul,Maltepe için en rahat kışla diyorlar bakalım göreceğiz varsa aynı yer çıkan haberleşelim.
Erteletme ihtimalim de var şubatta da gidebilirim memurluk sonucu bekliyorum....
-
-
-
Merhaba,
Polatlıya gidecek olan devrelerim bana buradan ulaşabilirler.
Whatsapp grubu kuruldu.
https://chat.whatsapp.com/HjrLnQQlClG4j7JgGhex0q
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindell1 -- 31 Ekim 2024; 12:48:23 >
-
diş hekimliği için %99.9 çıkıyor herkese yine de bir acabamız vardı. hayırlı olsun herkese.
-
Vay be Ribas kardeşim. Üniversite sınavına da beraber girmiştik zamanında. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Senin adına çok sevindim.
-
Isparta Eğirdir Komando Çıkan varsa haberleşelim
-
-
Maltepe İstanbul Yedek Subay kardeşlerim mesaj atabilir.
-
Arkadaslar bu cikan sonuc 'acemilik' dedikleri mi ? diger uzun sureli olan ne zaman aciklanacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X