< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
489 TL Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
youtube izlenirken instagramda dolaşılmama sorunu mu-mimo ve mimo ile çözüldüğü için memnun kaldığınızı düşünüyorum hocam, modeminizde bu özellikler yoksa ciddi fark eder. bunun dışında wifi 6 ile OFDM-OFDMA teknolojisi de geliyor bunlar da yine sorununuzu çözmüştür diye düşünüyorum.
-
Maalesef üst katta çekmiyor, mecburen deneyeceğim. İnşallah beceririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üründen global yazılım var,avrupa standartları gereği sınırlı wifi çıkışı var.çin yazılımını indirip manuel kur, gör bakalım o sinyal gücü ne oluyor.
Keenetic bendede var, içinden geçiyor bu ürün merak etme
Hocam bu karşılaştırmayı hangi modeller arasında yapıyorsun? Keenetic'in hangi modeli yani?
-
Bilgisayarla ilgili orta-ileri seviye bilgiye sahipseniz çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Orta seviyedeyseniz de Youtube'daki anlatımı adım adım atlamadan uygularsanız yine yapabilirsiniz.
-
Üst kata kabloyla interneti dağıtmak için cihaz arıyordum: Evdeki ana modem Keenetic, ondan buna kablo çekilecek, bu da o kata wifi olarak dağıtacak. Bu ürün o işi görür mü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet kullanabilirsiniz. Ana modeminizin Lan girişlerinden birisinden kablo çekip diğer ucunu Xiaomi’nin Wan girişine takın. İlk kurulum (wifi ismi şifresi belirleme) haricinde başka hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan wifi üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz.
2 moddan birinde modemin sunduğu uygulama arayüzü özelliklerinin bir çoğu kapalı oluyordu. Bağlı cihazları görme, QoS tanımlama, Misafir Wi-Fi kurma gibi bir çok özelliği kullanamıyorsunuz. Muhtemelen kablosuz genişletici modunda bu özellikler kapalı kalıyordu. Bridge mod daha iyidir. Tüm özellikleri kullanabilirsiniz.
-
Öncelikle indirimi haber veren ve açıklamalar ile daha verimli kullanmamı sağlayan herkese teşekkür ederim. Cihazı talimatlara göre ve videoya göre yükledim sorunsuz çalışıyor. Tek derdim bridge mode - köprü moduna aldığım için tivibu bağlanmıyor. Dsl sonlanma kullanıcı adı ve şifremi girdiğim ax1800de. Ama iptvi için bağlanamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Dubleks evimde cihazdan 2 adet Kablosuz mesh ile kurulu kullanıyorum. 100 mbit fiber internetimi kablosuz mesh ile bağlı üst kattaki cihazda yine üst katın balkonundan arada 8 metre ve 2 duvar var kayıpsız kullanabiliyorum. Ürünlerde global yazılım yüklü. Ben çok memnunum. Özellikle mesh destekliyor olması büyük kolaylık oluyor.
-
Omni dsl ve city modelleri var
@06turkmen e teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bana güncelleme konusunda yardımcı oldu. 6katlı apartmanın 3. Katında oturuyorum aşağıdan rahatlıkla çekiyor. 100mb interneti 90-80mb olarak 5ghz de veriyor. 2.4 ghz de ise 50mb olarak alıyorum. Alacaklara tavsiye ederim.
Tivibu ağ kablosunu ax1800 yerine modeme takınca tivibu çalıştı, vdsl ise halen ax1800de sonlanıyor köprü modu ile… şu an bir sıkıntı yol. Sorun yaşayan olursa diye kendi soruma cevap yazdım.
Fiyat 439tl şu an almayı düşünen var ise...
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-router-ax1800-wi-fi-6-router-2-4ghz-5ghz-1775mbps-p-HBV000014V9G0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 19 Ekim 2022; 16:13:45 > -
Güncel fiyat 489 TL.
-
Repeater olarak kullanmak için router alıcam. Keenetic city vardı kırıldı. Şuan aynısını almayı düşünyorum fiyatı 500tl. Öerebileceğiniz daha iyi bir model varmı bu fiyata daha fazla çekim gücü olan
-
Biraz bütçeni artırabilirsen geleceğe dönük Repeater destekli bu cihazı öneririm.
697 TL TENDA RX3 1800mbps AX1800 Dual Band EV Ofis Tipi Router
https://www.depopark.com/TENDA-RX3-1800mbps-AX1800-Dual-Band-EV-Ofis-Tipi-Router-purn-62213
Eğer bu kadar çıkamam diyorsan yine Repeater destekli:
407 TL Tenda AC5V3 2.4 / 5 GHz 1200 Mbps Dual Band Wi-Fi Router
https://www.n11.com/urun/tenda-ac5v3-24-5-ghz-1200-mbps-dual-band-wi-fi-router-1542430?magaza=petcom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X