< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
489 TL Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam aldim 2.gunu wifisi bozuldu arayuz cok kötü. Kısmetmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu yazılım değişme ve dil değişme işini nasıl yapacağız örnek video falan var mı?
2-3 hafta oldu ben alalı 439''dan aldım. Aynen Kablonet modemin (infinity 401) wi-fi kapatıp bununla dağıtıyorum. Router evin orta noktasında diyebilrim. Eskiden evin en uzak köşelerinde çekmiyordu kablonet modemi ile, şimdi bununla problemsiz çekiyor. ROM falan da yüklemedim. Gayet memnunum
-
Hocam evimde 100 Mbit (Ttnet) fiber internet var. Ttnet'in kendi verdiği modemi kullanıyorum. Xiaomi router'ı kurmadan önce max. 16 Mbit civarı hız alıyordum. Router'ı kurduktan sonra router'ın yakınında 90 - 100 Mbit arası hiz alıyorum. Router'dan uzakta 40-50 Mbit civarı hız alıyorum.
Ilk kurulumu yaparken mevcut modemden kablo çekip kabloyu router'ın WAN soketine bağladım. Kullanım kılavuzunda ne yazdıysa onu yaptım. Ekstra bir şey yapmadım. Kurulum 3-4 dakikada bitti zaten.
Bence ürünün performansı fena değil. Çin romu kurulsa evin uzak köşesinde de 100 Mbit hız alacağımı düşünüyorum ama uğraşmak istemedim.
Sizde kurulumu kullanım kılavuzundaki gibi yaparsanız belki router'dan daha iyi performans alırsınız.
https://forum.donanimhaber.com/miwifi-router-ax1800-cin-romu-yukleme-yardim--152838541
İlk sayfadaki tüm yorumları okumanı öneririm hocam, Yazılımı Çin Romu'na yaparken ki karşılaşabileceğin hatalar ve Türkçe'ye çevirme, işlem sonrası sinyal testi yapma gibi konularda bilgilendirme yapan arkadaşlar mevcut. Benim çok işime yaramıştı. Konudaki video ile birebir takip ederek Rom yüklemeyi kolayca bitirebilirsin. Ancak videodaki işlemleri yaparken kodlama kısmında bir yerde ülke seçiminde CN değil de TR yapman gerekiyor Türkçe kullanmak için, yine konudaki postlarda arkadaşlar bilgilendirme yapmışlar.
-
Efsane Kasım kampanyası kendini belli ediyor. Ürünün fiyatı 499'dan 770 TL'ye çıkmış
814,90
-
Almayin almazsaniz fiyati düşer bu gida degil acelesi yok para bizde ucuza satsınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
469 TL'ye almadığım için pişmanım şu an. HB'da stok girerse belki tekrar düşebilir fiyat.
-
Hocam şimdi gördüm mesajınızı, geri dönüşünüz için öncelikle teşekkürler.
2.4 to 5 olayını şunun için istiyorum: Masaüstü bilgisayarımda m2 sata portuna taktığım wifi adapter 2.4/5 olduğu halde 2.4 modunda hiç bir modeme bağlanamıyor maalesef. Bu yüzden sadece 5GHZ kullanabiliyorum.
Repater mod için ise, evet bunu biliyorum, çok eskiden beri olan bir özellik aslında. Ben farklı bir şey sanmıştım. Bu modemde olmaması ilginç geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X