Şimdi Ara

39lvl soyulmuş bir karakter için öneri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    39 lvlde bir karakterim var vr bu geçengün soyuldu.ne kıyafet ne tüp hiç bişeyi yok.şifreyi değiştirdim.sadece kılıç ve kalkanım var.şimdi para toplamak için en uygun canavar hangisi olabilir.tüp az yiyrcek ve gold bırakacak.donghan- jangan arasındaki tiger-yeohe -eartgost-soldier-gunpowder vs kestim hiç para düşmüyor.hangi canavara kasmalıyım sizce yada ne yapılabilir??

• gıt bandit kalesine ordakı gold ları topla 1 gunde 50k+ yaparsn
  • bu bandit kalesi nerde ayrıca oranın ne özelliği var ben lwl 18im girebilirmiyim
  • musmula nasıl bı ımza o yaa albayı seyredıcem derken kalpten oluodum olum yemın edıorum yarım saattır kendıme gelmeye calısıorum adam akıllı ımza atın oldurcekmısnız olum
  • bandit kalesi süper bir yer..
    gir içeri sonra bir köşeye git ...
    maymunun varsa günde 500k bile kasabilirsin orada...hele sp farm için okçularda birabir
  • Evet Çok Muhteşem Sen Orda Kes Gelince Bi Tane ' De Tiger Girl Kesersin Dönersin Köşeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyyuplu

slm
    39 lvlde bir karakterim var vr bu geçengün soyuldu.ne kıyafet ne tüp hiç bişeyi yok.şifreyi değiştirdim.sadece kılıç ve kalkanım var.şimdi para toplamak için en uygun canavar hangisi olabilir.tüp az yiyrcek ve ****ırakacak.donghan- jangan arasındaki tiger-yeohe -eartgost-soldier-gunpowder vs kestim hiç para düşmüyor.hangi canavara kasmalıyım sizce yada ne yapılabilir??

Tüp az yiyecek, pot yazarken oldu heralde .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar öneriler için tşk.ancak bu 39lvllik karakter banditleri kesince gold düşmüyor.bunun nedeni yüksek lvline göre güşsüz bir canavar kesmesi mi?kestiğimde gold düşüreceğim engüçsüz yaratığı bulmaya çalışıyorum.malum tüp azpara yok masrafın az olası gerek.16 lvl lik kılıçla cenge çıktım hotan civarına da giremiyorum.
  • black yeowa kes..zaten buzcu isen rahatklıkla kesersin güzel itemlerde düşürürsün olayı çözersin..
  • buarda musmula kalp çarpıntım hala geçmedi.+16 yaş sınırı koysaydın keşke
  • En iyisi 50k yapıp trade yap..
  • dh onunda AGA 5 K PLS dersen kasaarsın
  • Adam Yazmış İşte Soyuldum Diye Biraz Yardım Edin Para Verin Trade Yapalım Diye O Ne Keseceğini Bizden İyi Biliyodur.
    Ben de Sonradan Çaktım Meseleye
  • Bende soyuldum banada yardım edin ozaman kendi kasıcak benim 0 kurus kalmadıgı günlerde olmusstu ama hiç yardım istemedim keserken item cıktı sattım pot aldım görewlerden topladım ve yaptım eger sende yaparsan sende kasarsın cabucak
  • ulan o kimin imsası tam beqledim hadi olm açıl artıq bilgisayar kastı sannettim hadi sık dişini göründü dedim bo.ku yedim o ne lan ödüm bitarafıma karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

musmula nasıl bı ımza o yaa albayı seyredıcem derken kalpten oluodum olum yemın edıorum yarım saattır kendıme gelmeye calısıorum adam akıllı ımza atın oldurcekmısnız olum

walla arkadaşım daha önce göstermeseydi onu kendi mailine gelmiş bende ölüyodum hemen kapadım
    İlk izlediğimde 3 yaşındaki kardeşimin arkasına sokulmuştum
  • ses kapalıyken pek bişey olmuo ama nette çok war bunlardan ilk gördüümde bnde ölüodum az daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

musmula nasıl bı ımza o yaa albayı seyredıcem derken kalpten oluodum olum yemın edıorum yarım saattır kendıme gelmeye calısıorum adam akıllı ımza atın oldurcekmısnız olum

sen öyle deyince merak edip bende baktım, ya git kardeşim gece gece feleğim şaştı o ne hatundu öyle ya.
  • bence yeni char aç ve bunu bana ver
  • Bence hangi serversin ? Bana de sana GOld verebilirim belki!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.