Merhabalar Torrenten 3Boyutt Film İndirip.Harci Hardiske Atıp Tvden İzleyebilirimiyim
tv niz üç boyutluysa ,hdd nize attığınız 3d filmleri izleyebilirsiniz.dikkat etmeniz gereken tv nizin indirdiğiniz film formatını oynatabilir olmasıdır.(.mkv, .avi, .flv, .mp4, .mov , .ts gibi)
quote:
Orijinalden alıntı: Murat_06ua
Merhabalar Torrenten 3Boyutt Film İndirip.Harci Hardiske Atıp Tvden İzleyebilirimiyim
3d filmler var torrentte ama her filmin 3dsi iyi değil gerçekten soğursunuz filmden. filmin 3dsi iyi olacak artı indirdiğiniz format da 1,5-2 gblik değil de en az 8 gblik full hd falan olmalı. ancak o zaman anlaşılıyor 3d. imax under the sea benim gördüğüm en güzel 3d mesela. ekran dışarı çıkma yani popout çok iyi. 21. dakikadaki balık ekrandan dışarı çıkıyor. bir de 3d film izlerken tvnin tam karşısında ve yakın olmalısınız. lg mesela 180 cmye kadar çıkabilir diyor 3d videolar için :)
orjinal blurayle internetten indirilen mkv ler arasında bildiğim kadarıyla dağlar kadar fark var . zaten gerçek disk 50 gb ye yakın . bunun için de iki yol var . ya orjjinal disk alırsınız yada kopyasını ,yada orjinal diskin formatı olan iso yu oynatabilen bir iso media player alıp harddiske film doldurtursunuz
profecco
kullanıcısına yanıt
hocam bir tane 8 gb fetih fılmını ındırdım gozlerım agrıdı 5dk bakabıldım vestel fınlux olmadı bide senın dedıgın vıdeyoyu ındırıp bakayım
quote:
Orijinalden alıntı: Murat_06ua
hocam bir tane 8 gb fetih fılmını ındırdım gozlerım agrıdı 5dk bakabıldım vestel fınlux olmadı bide senın dedıgın vıdeyoyu ındırıp bakayım
Aslında bir zararı olmaması lazım çünkü kullandığı panel lgnin pasif 3d yani pahalı gözlüklerden değil ucuz gözlüklerle 3d sağlıyor. Sizdeki tv de böyle değil mi?
profecco
kullanıcısına yanıt
evet hocam pılsız 3d gozluklerı berkıde hayatım boyunca hıc 3d gormedıgım ıcındır:)