Arkadaşlar LG 9000 3d televizyonum var. Ayrıca Laptop üzerinden stereoscophic 3d film izliyorum. Ancak bu konuda detaylı bir alan bulamadığım için konuyu açtım. Sorularım şunlar: 1-Half sbs - Full SBS nedir? Aralarındaki fark nedir? Bu görüntüleri oynatan Laptop dışında bir mediaplayer varmıdır? (Benim Media Platerım WD Live) 2- Laptop dışında bu tür içerikleri oynatan başka bir platform varmıdır? 3 TV 3d olduğu ve shutter glass kullandığım için 3d işleminin televizyonda yapılması gerekiyor. Bu nedenle hangi tür filmleri tercih etmeliyim? Yani left-right / Full sbs / Half SBS / Blu Ray vs. (ayrıca belirteyim. bir 3d bluray oynatıcım yok) 4- Sony Vaio üzerinde blura yazıcı oynatıcı olan bir laptopum var. Bu üründe 3d ibaresi yok. (yani normal bluraylerde olan 3d ibaresi) Dolayısı ile eğer bir 3d bluray varsa bu cihaz oynatırmı? Oynatabilmek için hangi yazılıma ihtiyacım var? Ayrıca HDMI bağlantısının v.1.4 olması şartmıdır? v1.3 üzerinden oynatamazmıyım? 5- Uydu üzerinden aldığım bir kaç 3d yayını rahatlıkla izleyebiliyorum. Bildiğini başka uydularda 3d yayın bulunmaktamıdır?
Şimdiden ilgilenenlere ve cavap yazanlara teşekkür ederim.
Baş ağrısı değilde gözler ağrıyor, en fazla bir film seytermek gerekiyor.
Bilgisayarda 3D izlemek zor onun içinde özel configrasyon, özel monitor ve gözlük lazım.
bende left right filmler var polarize gözlük ile masaüstü bilgisayarımdan izlemek istiyorum bu left-right olan filmi tek görüntü haline hangi mediaplayer ile getirebilirim? monitörüm 3d özellikli
quote:
Orijinalden alıntı: uilkiz
Arkadaşlar LG 9000 3d televizyonum var. Ayrıca Laptop üzerinden stereoscophic 3d film izliyorum. Ancak bu konuda detaylı bir alan bulamadığım için konuyu açtım. Sorularım şunlar: 1-Half sbs - Full SBS nedir? Aralarındaki fark nedir? Bu görüntüleri oynatan Laptop dışında bir mediaplayer varmıdır? (Benim Media Platerım WD Live) 2- Laptop dışında bu tür içerikleri oynatan başka bir platform varmıdır? 3 TV 3d olduğu ve shutter glass kullandığım için 3d işleminin televizyonda yapılması gerekiyor. Bu nedenle hangi tür filmleri tercih etmeliyim? Yani left-right / Full sbs / Half SBS / Blu Ray vs. (ayrıca belirteyim. bir 3d bluray oynatıcım yok) 4- Sony Vaio üzerinde blura yazıcı oynatıcı olan bir laptopum var. Bu üründe 3d ibaresi yok. (yani normal bluraylerde olan 3d ibaresi) Dolayısı ile eğer bir 3d bluray varsa bu cihaz oynatırmı? Oynatabilmek için hangi yazılıma ihtiyacım var? Ayrıca HDMI bağlantısının v.1.4 olması şartmıdır? v1.3 üzerinden oynatamazmıyım? 5- Uydu üzerinden aldığım bir kaç 3d yayını rahatlıkla izleyebiliyorum. Bildiğini başka uydularda 3d yayın bulunmaktamıdır?
Şimdiden ilgilenenlere ve cavap yazanlara teşekkür ederim.
LG'nin ve Samsung'un 3D Bluray'i var, tavsiye ederim, ben LG ninkini kullanıyorum, gayet başarılı, ayrıca Digiturk Plus alırsan DigiTV bölümünde 3D filmler var. üyeliğine göre yükleniyor, 3D Televizyonun ile izleyebilirsin.. Bahsettiğin Sony blueray büyük ihtimalle 3D desteklemiyordur. Laptop dışında içerik oynatabilmen için oynatıcının bunu desteklemesi lazım. 3D TV ler ve LG nin BX327 Projeksiyon cihazı tak-çalıştır sistemine sahiptir. Sinyal vericisi içindedir ve ayar gerektirmeden gözlüğünü aktif hale getirerek 3D izlemeni sağlarlar.
Ben 1 ve 5. sorulara cevap vereyim.
1-1920X1080 çözünürlüğünde olan bir HD görüntü düşününün. FULL SBS işte 2 adet 1920x1080görüntüden oluşur. HALF SBS 2 adet 960x1080 görüntüden oluşur. (Yanlışım varsa düzeltin lüften)
torrent kullanmayı biliyorsan... **** den indirebilirsin... once hangi filmi indirecegini belirle... sonrada film adı+1080P+SBS+...... seklinde google amcayada sorabilirsin...
oncelikli olarak nasıl indirecegine karar vermeli sonra tv ve/veya diger video oynatıcılara baglanmalısın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme