Bildirim
3D Led Tv çiziği gün geçtikçe büyüyor.. YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çizik hiç yoktu, sonra ufak yarım santim kadar oldu, şimdide bu halde... -
Ramazan Ramazan bir yardım edin Allah aşkına...quote:
Orijinalden alıntı: Naske88
çizik hiç yoktu, sonra ufak yarım santim kadar oldu, şimdide bu halde... -
Cizik yuzeyselmi iç kisimdamiquote:
Ramazan Ramazan bir yardım edin Allah aşkına...
Alıntıları Göster -
Cizik degil, catlak gibi duruyor. Garantiye basvurmakta fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esmirr
Cizik yuzeyselmi iç kisimdami
çizik yüzeysel, iç kısımda bişey yok. ama çizik olsa neden gittikçe büyüsün... anlamadım çatlak olma ihtimali var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: ceyarar
Cizik degil, catlak gibi duruyor. Garantiye basvurmakta fayda var.
benimde kafamı o kurcaladı, çizik olsa niye gittikçe büyüsün.. hiç bir şekilde temas da olmadı tvye. çatlak olma ihtimali yüksek. daha önce aklıma gelmemişti... neden çatlar ki ekran??? -
bence da çatlak gibi, sözde LG'lerde panel koruması var diyolar. Sanırım iç kısımda çatlak...
Çizik kendi kendine büyümez zaten, çatlak büyür...
Hemen iade edin... -
Catlak nasil hocam, bugun büyüdü mü.
Caps alalim
quote:
Caps alalim
hergün gözle görüncek şekilde büyümüyo ama belli bir süre sonra farkediyosun büyüdüğünü... şöyle söyliyim ilk farkettiğimde yarım santim bile değildi.... -
bunu garantiye almazlar siz kırmışsınız veya çizmişsiniz derler %99quote:
Orijinalden alıntı: Naske88quote:
Caps alalim
hergün gözle görüncek şekilde büyümüyo ama belli bir süre sonra farkediyosun büyüdüğünü... şöyle söyliyim ilk farkettiğimde yarım santim bile değildi....
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
bunu garantiye almazlar siz kırmışsınız veya çizmişsiniz derler %99
biz kırmadık, çizmedik... hadi diyelim öle çizdik niye o zaman bu çizik sürekli büyüyor... 1,5 ay oldu alalı onu dicek teknik servisin g..ne sokarım tvyi... -
quote:
quote:
biz kırmadık, çizmedik... hadi diyelim öle çizdik niye o zaman bu çizik sürekli büyüyor... 1,5 ay oldu alalı onu dicek teknik servisin g..ne sokarım tvyi...
Peki derse, nasil savunma yapicaksin
kullanici hatasi deyip çikabilirler işin içinden. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.
quote:
quote:
quote:
biz kırmadık, çizmedik... hadi diyelim öle çizdik niye o zaman bu çizik sürekli büyüyor... 1,5 ay oldu alalı onu dicek teknik servisin g..ne sokarım tvyi...
kullanici hatasi deyip çikabilirler işin içinden. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.
kardeşim avukatım ben... buna kullanıcı hatası dicekler varya AİHM'ye kadar yolu var... LG başına dert almaz inşallah.. kendi hatalarını bana yamayamazlar
-
Heyecanini anliyorum ama aihm nin bakacagini sanmiyorum zira tuketici haklariyla ilgili konular aihm nin gorevine girmez. Sana tuketici mah. Nin yolu göründü simdiden avukat bey. Neyseki avukatsin yormaz seni bu işler. Hadi kolay gelsin.
Gelismeleri bekliyoruz. Çatlak boy verdikçe caps isteriz.
Simdiden eline saglik. Hayirli sahurlar.
quote:
Heyecanini anliyorum ama aihm nin bakacagini sanmiyorum zira tuketici haklariyla ilgili konular aihm nin gorevine girmez. Sana tuketici mah. Nin yolu göründü simdiden avukat bey. Neyseki avukatsin yormaz seni bu işler. Hadi kolay gelsin.
Gelismeleri bekliyoruz. Çatlak boy verdikçe caps isteriz.
Simdiden eline saglik. Hayirli sahurlar.
AİHM'nin görevine girer.. sokmayı bilirsen (KİŞİ HAKLARI) ayrıca tüketici hakları belli fiyat üstüne bakmaz... gelişmelerden haber edicem... -
@Avukatquote:
Orijinalden alıntı: Naske88quote:
quote:
quote:
kardeşim avukatım ben... buna kullanıcı hatası dicekler varya AİHM'ye kadar yolu var... LG başına dert almaz inşallah.. kendi hatalarını bana yamayamazlar
Alıntıları Göster
-Panelini çıplak gözle görsem hemen anlarım ama,bu mümkün değil!
>>LGE lerde kalitezlik diz boyu olduğu için,bu kabil bir dünya hata çıkar bu heriflerin panellerinde
-Sendeki panelde büyük ihtimal montaj hatası gibi geliyor,bu herifler kalite kontrol mekanizmaları sıfırdır,inan bana dünyada
bunlardna başka bu kadar kötü kalite mal üreten yok! bana çok ulaşıyor böyle absürt panel faciaları LGE olarak!
-Bu heriflerin Modülü kasaya oturtma sorunlarıda vardır geçmişten günümüze kadar!
örneğin ben çok gördüm kasa içidne eğri duran Modül
Senin panelde benzer şekilde iyi oturtulamadığı için,kasma yapıp,önde Matrixi koruyan katman bir şekilde hasar gördüğü
için yırtılmaya başlamış ve devam ediyor!bunlar kullanıcı hatası olamaz,ama bizd eherifler neyi görseler ...abi kullanıcı hatasıdır bunlar...
deyip işten sıyrılmaya bakarlar(maksat Garanti den çıkarıp,ÜCRETLİ tamir etmek için,ama bu işte öyle kolay değildir!!daha bokta edebilirler,b
böyle çok vaka ulaştı bana kullanıcı olarak özellikle LGE ve Phil panellerde!
-Aslında kasayı görsem,sıkışma olup olmadığını hemen tesbit edebilirim ve paneli şöyle kaldırıp bir salladıkmı yerine oturur
(şaka değil bu anlattığım ve geçmişte Modülü kasaya yanpiri oturan LGE ler için böyle yapıyor Servisler veya,müşteriye salla abi yerine oturu diye de
talimat verenleri de çok gördüm
Evet şaka gibi,hepsi birer LGE faciları olarak gerçekler,millet bir bok sanıyor Samy ile LGE leri ama kalitesizlik her taraflarından akıyor ama o kadar
şık ve yakışıklı ğanel yapıyorlarki kimse ne işçilikten nede kalite kontrol nede malzemeden anlamadığı için bayılıyor bu panellere
++
Servise acilen yazdır ve zaten işi bilen birisi şak diye ne bok olduğunu anlar,bakalım ne diyecekler,bana da mail den ulaşabilirsin,daha fazla yazınca
millet nedense hiç anlamadığı konularda tepki gösteriyor!!
Sorun çıkaracaklarını sanmam!
+
-
quote:
Orijinalden alıntı: albani
@Avukat
>>LGE lerde kalitezlik diz boyu olduğu için,bu kabil bir dünya hata çıkar bu heriflerin panellerinde
-Sendeki panelde büyük ihtimal montaj hatası gibi geliyor,bu herifler kalite kontrol mekanizmaları sıfırdır,inan bana dünyada
bunlardna başka bu kadar kötü kalite mal üreten yok! bana çok ulaşıyor böyle absürt panel faciaları LGE olarak!
-Bu heriflerin Modülü kasaya oturtma sorunlarıda vardır geçmişten günümüze kadar!
Senin panelde benzer şekilde iyi oturtulamadığı için,kasma yapıp,önde Matrixi koruyan katman bir şekilde hasar gördüğü
için yırtılmaya başlamış ve devam ediyor!bunlar kullanıcı hatası olamaz,ama bizd eherifler neyi görseler ...abi kullanıcı hatasıdır bunlar...
deyip işten sıyrılmaya bakarlar(maksat Garanti den çıkarıp,ÜCRETLİ tamir etmek için,ama bu işte öyle kolay değildir!!daha bokta edebilirler,b
-Aslında kasayı görsem,sıkışma olup olmadığını hemen tesbit edebilirim ve paneli şöyle kaldırıp bir salladıkmı yerine oturur
(şaka değil bu anlattığım ve geçmişte Modülü kasaya yanpiri oturan LGE ler için böyle yapıyor Servisler veya,müşteriye salla abi yerine oturu diye de
Evet şaka gibi,hepsi birer LGE faciları olarak gerçekler,millet bir bok sanıyor Samy ile LGE leri ama kalitesizlik her taraflarından akıyor ama o kadar
şık ve yakışıklı ğanel yapıyorlarki kimse ne işçilikten nede kalite kontrol nede malzemeden anlamadığı için bayılıyor bu panellere
++
Servise acilen yazdır ve zaten işi bilen birisi şak diye ne bok olduğunu anlar,bakalım ne diyecekler,bana da mail den ulaşabilirsin,daha fazla yazınca
+
saol kardeşim yarın gelicekler konuşucam... herkes gibi benden kolay kurtulamazlar merak etme... verdiğin bilgiler için de saol çok iyi oldu... ilgilendiğin içinde teşekkürler... haber vericem sana...
-
quote:
Orijinalden alıntı: albani
@Avukat
++
+
bir de ekrana yaklaştığında çiziğe tvnin altından baktığında iç kısımda bişey olmadığını görüyosun sorun ön tarafta içte birşey yok....
-
Hocam katmanın belli bir kalınlığı vardır siz alttan veya üstten baktığınızda(örneğin ekranda resim varken)geçirgen malzeme olanquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
katman,arka şığın etkisiyle size gözle aldanması ile farklı görülecektir
Sen takılma böyle ayrıntılara şimdi,heriflerin ne diyeceğine bak!
Not;panelini görmediğim için tam durumu nedir bilemiyorum ve bazı tahminler ile olası katman durumunu anlattım!
belki de sen göremiyorsun ama Modğl hatası da olabilir veya Driver hatası v.s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 23 Temmuz 2012; 23:43:50 >
Benzer içerikler
- axen tv fabrika ayarları şifresi
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak
- 65 inç tv için tv ünitesi kaç cm olmalı
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- kumanda hdmi tuşu
- micro led tv
- en iyi beyaz eşya markası
- şok aktüel
- hdr ne işe yarar
- sony a95l
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X