Şimdi Ara

3d LED TV hangi hangisi alınır -Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FORMLARDAKİ YORUMLAR BİRAZ ESKİ YADA BEN BULAMADIM.

SONY KDL-40HX850 - 2.399 TL
    http://www.teknosa.com/urunler/110012344/sony-kdl40hx850-fhd-3d-edge-led-lcd-tv#f

PHİLİPS 40PFL 8007 - 2.299 TL
    http://www.hepsiburada.com/

SAMSUNG 40ES700 - 2.199 TL

Panasonic TX-L42DT50E 42" 1600Hz - 2.299 TL

BU ÜRÜNLERDE KARARSIZIM, FİYAT AŞAĞI YUKARI BİRBİRİNE YAKIN
    PANELLERİNİ BİLMİYORUM PHİLİPS,SONY,SAMSUNG 800HZ- PANASONİC 1600 HZ.
    BEN DAHİLİ UYDU ALICISINI KULLANACAĞIM (DİGİTÜRK,D-SMART FİLAN YOK ) HEPSİDE UYDU ALICILI BİLDİĞİM KADARIYLA (EV TV İÇİN TEK KUMANDA KULLANMAK İSTİYORUM AYRUCA UYDU ALAICI ÇOK KÖTÜ OLUYOR)

HEM 3D İZLEYECEĞİM HEMDE EVDE TV ÇOK YOĞUN AÇIK KALIYOR,
    İYİ BİR TV PERFORMANSI İSTİYORUM + 3D

*SAMSUNG UN SESLE VE HAREKETLE KONTROLU CAZİP GELİYOR
    *PHİLİPSİN AMBİLAYT ÖZELLİĞİ NE KADAR ARTI KADAR BİLEMİYORUM
    *PANASONİC 1600 HZ AMA PEK Bİ KULLANICI YORUMU YOK UYDU ALICI SANKİ ZAYIF GİBİ BÖLGELERE GÖRE DEĞİŞEBİLİR FİLAN YAZIYOR KARASIZ KALDIM

BİRDE KULLANDIKLARI PANELLER NASIL BİLEMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM
    3-5 GÜN İÇİNDE ALACAĞIM YORUMLARNIZI BEKLİYOR.

• hx850 hepsinden gömlek gömlek üstündür
  • 1-hx850 kapalı kutu yoksa philips alınır ...
    2-8007

alınabilir..
  • BERABER ÇALIŞTIĞIM 2 ARKADAŞIM

BİRİ LG KULLANIYOR 1,5 YILDIR ÇOK MEMNUN SÜREKLİ FHD SİNEMA, 3D SİNEMA İZLER DİGİTÜRK ÜYESİ
    MAÇLARI KAÇIRMAZ ÇOK MEMNUN, TV ALACAĞIMI SÖYLEDİM "ARKADAŞIM BEN ÇOK MEMNUNUM BU GÜN ALSAM YİNE LG ALIRDIM YİNE PASİF 3D ALIRDIM" DİYOR.

DİĞER ARKADAŞIM 6 AY KADAR ÖNCE SAMSUNG ES7000 ALDI ODA ÇOK MEMNUN HEM 3D ÇOK HARİKA DİYOR, HEMDE TV OLARAK ÇOK GÜZEL DİYOR ANLATA ANLATA BİTİREMİYOR

ALACAKSAN SAMSUNG DAN BAŞKA 3D TV ALINMAZ DİYOR.

BEN SONY , PHİLİPS , PANASONİC DÜŞÜNÜYORDUM UYGUN FİYAT BAKIYORUM
    TAMDA KARAR VEREMEDİM

PANASONİC 1600 HZ YAZMIŞ AMA HİÇ KULLANICI YORUMU YOK
    ACABA BU ÜRÜNÜ ALIP KULLANAN OLMADI MI ?

BİRDE NEREDEYSE TÜM FİRMALAR SHARP DAN PANAL VS. ALIYOR DENMİŞ,
    AMA SHARP TV LERE BAKTIĞIMDA EN UÇUK FİYAT VE HALA 100 HZ TV LER ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE
    NE ALAKA ADAMLAR PARÇALARI ÜRETİP BAŞKALARINI SATIYORDA KENDİLERİ KULLANMAYI AKIL EDEMİYORLAR MI ACABA
    AYRICA TEK BİRTANE BİLE BEN ALDIM KULLANIYORUM DİYENİN YAZISI YOK ALIP KULLANAN VARSA LÜTFEN YORUM YAZSIN.

FORUMDA KULLANICI YORUMLARINA BAKIYORUM GENELLİKLE YORUMLAR HEP ÜRÜN ALMAYA KARAR VERİLİNCE İSTENİYOR VEYA YORUM YAPILIYOR
    BAKIYORUM 2012 MAYISTA ÜRÜN ALMIŞ ALINCA BİR YORUM YAZMIŞ BİR DAHA SES YOK FORUMDA BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM.
    BENİM İSTEDİĞİM 6-7-8 AYDIR KULLANANLARIN YORUMU LÜTFEN UZUN SÜREDİR KULLANAN ARKADAŞLAR YORUMLARINI ESİRGEMESİN SADECE BURADA BAHSETTİĞİM ÜRÜNLER İÇİN GENEL OLARAK YAZIYORUM ZAMANLA OLUŞAN + VE - EKSİLERİ LÜTFEN PAYLAŞIN
    HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ YORUMLARI İÇİN

• 3d için alıyorsanız 40" ile uğraşmayın en az 47" hatta 50" altında alma saydığın tvlerin hiçbiri kötü değil ama eğer 1,5-2 m den izlemeyeceksen 3d derinliği azalacaktır, burada yanlış anlşılmak istemem örneğin 40hx850 ile 46hx850 aynı 3d derinliğine sahiptir ama arkadaşımda izledim 40" de 3d olayı beni tatmin etmedi. İşin doğrusu ondan önce 50" de izlemiştim sanki içinde hissettim kendimi, 40" de izleyince çok ufak kaldı. Bunlar benim düşüncelerim. Sıralamaya koyduğunuz tüm tvler hem performans hemde fiyat bakımından yüksekler size kolay kolay sorun yaratacklarını düşünmüyorum. Sadece samsungun servis konusunda çok şikayet olduğunu belirtmek isterim.
  • hz konusuna takılma hepsi aynı 50-100-200 hz var piyasada

850 200 hz samsung panel
    8007 200 hz samsung panel
    dt50 200 hz IPS Pro - Panasonic panel
    es700 200 hz samsung panel

40 inç 3d için bencede iyi değil arkadaşda belirtmiş

Herkes kullandığına süper diyor

Sharp hz konusunda doğru yazan tek firma galiba

Sharp , Samsung , Lg, Panasonic paneller var ....

Sharp panel en üst model tvlerde var .. 9707 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 7 Mayıs 2013; 19:40:06 >
  • YORUMLARA BAKINCA 47 İNÇE YÖNELDİM PUSUDAYIM BEKLİYORUM

YARDIMLARINIZI, YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

PHİLİPS KULLANICI YORUMLARINA baktığımda genel olarak kanal geçişleri çok yavaş denmiş
    onun dışında memnun gibi kullanıcılar

bu günlerde SHARP İNDİRİME GEÇTİ AMA ONUNLA İLGİLİDE HİÇBİR YERDE Bİ DETAYLI ÖZELLİK KULLANICI YORUMU BULMAK MÜMKÜN DEĞİL.

SHARP PANELLER DÖRT RENK YAZILMIŞ TEK YAZILAN BU + DAHİLİ UYDU ALICI BİLE DETAYLI YAZILI DEĞİL
    GÖZLÜK DE YOK HERHALDE SHARP DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM AMA ÖZELLİKLER SANKİ YETERSİZ GİBİ
    YOKSA FİYATLARI ALINABİLECEK DURUMLARA GELDİ.

HALA KARARSIZIM

46 VEYA 47 İNÇ
    UYDU ALICISI İÇİNDE İYİ , KANAL GEÇİŞLERİ PROBLEMSİZ (KENDİ UYDU ALICISINI KULLANACAĞIM)
    BİRDE 3D OLACAK

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

PHİLİPS 8007 46 İNÇ KULLANAN VARMI ??
    HB YE YENİ GİRDİ FİYAT BİRAZ PAHALI AMA DÜŞÜNÜYORUM

BİRDE 47PFL7008 DE SANIRIM YENİ MODEL, ESKİ 7007 LER BİRAZ SORUNLU HERHALDE AMA YENİ MODELLER NASIL BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK MEMNUN OLURUM

Bİ AKLIM DİYOR GİT VATANA 47LM615 1500 AL GİTSİN NE UĞRAŞIYORSUN BARİ 1000 TL CEBİNDE KALIR

FORUMA BAKIYORUM ADINI BİLME DUYMAK İSTEMİYOR KİMSE, O KADARKİ SORUNLU BİR PANEL,
    DİĞER TARAFTAN AYNI PANELİ PHİLİPS DE 47 İNÇ LER DE KULLANIYOR DENİYOR BU SEFER AKLIMA GELEN ŞU MADEN LG PANEL KÖTÜ SORUNLU PHİLİPS DE AYNI PANELİ LG DEN ALIYOR 42-47 İNÇLER BİLDİĞİM KADARIYLA,
    DİĞER YANDAN MADEM SAMSUNG SORUNLU PHİLİPS VE SONY DE 40-46 PANLLERİ SAMSUNDAN ALIYOR DENİLİYOR BU NE PERHİZ , BU NE LAHANA TURŞUSU İNANIN ANLAYAMADIM.

BEZİM BİLMEDİĞİMİZ BİRYERDE BİŞEYLER VAR HERHALDE
    DEĞERLİ, KONUNUN ÜSTADI ARKADAŞLARDAN YARDIM VE DESTEK BEKLEMEKTEYİM.

------
    BİRDE ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM BUNDAN 8 AY ÖNCE ÇAMAŞIR MAKİNASI ALAYIM DEDİM
    BEĞENDİĞİM ÜRÜNÜ (HOTPOINT ARISTON LFF 815) FORUMDA KİMSE TAVSİYE ETMİYODU BEN YİNEDE GİTTİM ALDIM ÖZELLİKLERİNE GÖRE FİYATI BAYA CAZİP GELDİ, ESKİDEN DE ARİSTON KULLANDIĞIM İÇİN
    GÜVENEREK ALDIM İNANIN EŞİM ÇOK MEMNUN HİÇBİR SORUNU YOK MÜKEMMEL YIKIYOR DİĞER MODELLERDE HERKES TABAKLARI ÇİZİYOR DİYE ŞİKAYETTE BULUNURKEN BİZİM Kİ MAŞALLAH
    HİÇ BİRŞEYİ ÇİZMİYOR TERTEMİZ MÜKEMMEL TEMİZLİYOR ÇOK MEMNUNUZ. KOMŞUM EN İYİ DENEN ÜRÜNLERDEN BİRİNİ KULLANIYOR TABAKLARI HEP ÇİZİLMİŞ.
    -----

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÜSTTEKİ AÇIKLAMAMDA BULAŞIK MAKİNASI YERİNE ÇAMAŞIR MAKİNASI YAZMIŞIM KUSURA BAKMAYIN
    DOĞRUSU ÜRÜN KODUNDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE BULAŞIK MAKİNASI .....
  • Samsung Led TV'den şaşma derim. Zamanında 40 ES 7000' i almıştım ancak yeni serileri çok çok daha iyi.
    - Hız konusunda handikaplı olursun
    - 2016 yılına kadar Samsung'un gerek donanım gerek yazılım desteği sürmekte
    - 800 Mhz görüntü hızının ne demek olduğunu alınca anlarsın :)
    - Hareket sensörü, sesle kontrol, çift kumanda , wifi , Entegre uydu alıcısı ,3D özelliği ne ararsan var.

Sana 2 tane model önereceğim tamamen ekonomine kalmış tabikide.

SAMSUNG UE40F6800SSXTK Led TV
    http://www.electroshop.com.tr/samsung-ue40f6800ssxtk-led-tv

SAMSUNG UE40F6510SSXTK Led TV
    http://www.electroshop.com.tr/samsung-ue40f6510ssxtk-led-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock134 -- 7 Mayıs 2013; 17:02:12 >

• yazmıs oldugun markaların uydu alıcılarında sanırım LG harıc (bazı modeller) biss key girişi yok o yuzden ntv trt star idman tv georgian 1 tv gibi kanallarda verilen avrupa futbol liglerini izleyebilmen pek mümkün değil..
    1 hx850 - veya pana vt plasma (50 inçten aşağısı bulunmaz 2,5metre izleme mesafe yeterlidir filmleri maçları iliklerine kadar hissedersin)
    2 pana dt veya wt led
    3 diğerleri
    benim sıralamam

hz olayına takılma ne yazrsa yazsınlar hepsi 50-100hz diğer 800 1600hz ler başkabir hesaplamadır
    işlemcilerin tek çift dört olmasıda görüntü (TV) için hiç bir atrısı yoktur.. sadece smart özelliklerinin daha iyi çalışmasını saglar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 7 Mayıs 2013; 19:36:21 >
  • teknoloji kim ne derse desin bence şans işi... koskoca kutunun içinde alakasız bir yanlış lehimleme bile her şeyi etkiler sonra paneller kötü olur... firmalar çakalın önde gideni hz konusunda karşılaştırma yapılamasın diye cmr pmr xyz gibi kodlar koyup kafa karıştırıyorlar yok neymiş 1 000 cmr ee gerçek kaz hz ?

1 senedir tv alayım diyorum oku oku kafam da ha çok karıştı tüplüye devam.... en temizi hiç girmeyecen bu işe:) yada dediğin gibi bırak 1 000 tl cebinde kalsın ne de olsa aldığının kredi kartıyla alırsan borcu bitmeden 1 gömlek üstü çıkacak vahıflanacaksın... daha az vahıflanırsın...:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.