Şimdi Ara

3D Media Oynatıcısı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumda 3d media playerlarla ilgili bir kaç başlık gezdim. Teknik konulardan pek fazla anlamıyorum gerçi ama kendimi biraz zorladım. Sizlere sorum şu ;
    Philips 3d tv'im var. 3d halfsbs filmleri oynatıyor. Full hd.
    DTS ses formatını ve türkçe karakterli alt yazıyı desteklemiyor. Gene bu forumdan bazı başlıklarda dts'yi ac3'e çevirmeyi okudum yaptım fakat çok fazla zamanımı alıyor. türkçe karakterli alt yazı olayıda çok can sıkıcı. srt dosyasını bilgisayarda açıp düzeltiyorum ama oda fazla zaman alıyor :)

Ben istiyorum ki, DTS ses formatında, türkçe karakterli alt yazı işinde problem yaşamadan film izleyebileyim.
    bunun için media player bakarken ;
    http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?pId=bd57015&pn=1&sortBy=lastAllTime&c=Bilgisayar&r=0
    bu ürünü gördüm. bu üründe 3D oyunlarda oyananabileceği söyleniyor.

Şimdi oyunda işin içine girince kafam karıştı ve teknik bilgimin sonuna geldim :)

Hem tüm 3D oyunları tv'imde oynayabileceğim, hem tüm 3D filmleri sorunsuz (altyazı+dts) izleyebileceğim bir cihaz varmı sizlere sormak, danışmak istedim.

Ayrıca, gerçek 3D filmleri iso. ları 40gb falan olan filmleri, media player sayesinde HalfSBS film oynatan bu televizyonumda izlemem mümkün mü ?

Eğer hem tüm 3 boyutlu oyunları oynayabileceğin hemde filmleri sorunsuz izleyebileğin cihaz yok diyorsanız, bana sadece 3D ve Mkv filmleri alt yazı ve ses sorunu olmadan izleyebileceğim fiyatıda uygun olan bir cihaz öneribilirmisiniz.

Kaydetme özelliğine, wifi özelliğine falan gerek yok.

İlgilenip cevap yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar.

• Medya oynaticilar bolumunde dark android diye konusu var 20kusur sayfalik oraya bak istersen...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Medya oynaticilar bolumunde dark android diye konusu var 20kusur sayfalik oraya bak istersen...

teşekkürler. konuyu baya inceledim. fakat bir çok yerde kullananlar görüntünün donma probleminden bahsetmiş. atlamalardan bahsetmiş. bu çok can sıkıcı. işletim sisteminin güncellenmesiyle beraber gelen sorunlardan da yakınmışlar. sorunsuz cihaz yoktur fakat bir media playerin görüntüyü atlatarak vermesi tam bir başarısızlıktır bence. çok sıcak bakıyordum cihaza ama okuyunca tereddüt ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkayadibi

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Medya oynaticilar bolumunde dark android diye konusu var 20kusur sayfalik oraya bak istersen...

teşekkürler. konuyu baya inceledim. fakat bir çok yerde kullananlar görüntünün donma probleminden bahsetmiş. atlamalardan bahsetmiş. bu çok can sıkıcı. işletim sisteminin güncellenmesiyle beraber gelen sorunlardan da yakınmışlar. sorunsuz cihaz yoktur fakat bir media playerin görüntüyü atlatarak vermesi tam bir başarısızlıktır bence. çok sıcak bakıyordum cihaza ama okuyunca tereddüt ettim.

Ug802 diye nette yada burda aratin ve inceleyin derim size

• şimdi herkes flash player'dan, smart tv özelliklerinden, program veya mod yüklemekten filan bahsediyorlar ama bunların hiç birini yapmayan basit bir media player yok mu?
    yani sadece tüm dosya türlerini (flv ve flac dahil) oynatabilen, altyazısı sorunsuz ve rengine boyutuna müdahale edebileceğimiz, kablosuz ağdan içindeki harddiske direk dosya atabileceğim basit, uzun süre kullanabileceğim bir media player arıyorum.
    tavsiyeniz olabilir mi?
  • kablosuz ağdan ne kadar hızlı atabilirsiniz ki? bunun beklemesi adamı hasta eder bana göre.. harici hdd yi doldurup seyretmek daha mantıklı..

eğer 3d tvnizde sadece half sbs oynatırım diyorsanız, 3d bd isoya hiç bulaşmadım, bundan sonra da bulaşmam diyorsanız bütçeniz yeterli ise dune tv 301 alın derim... eğer bütçe müsait değilse egreat r6a-II ya da philips hmp 5000

ama 3d bd iso da indiririm seyrederim derseniz ve zamanınız varsa (ki zaman olarak gene bi 3-5 ay sürer) yeni cihazlar geliyor onları bekleyin.. ama bekleyemem derseniz de ne yazık ki fazla seçeneğiniz yok. ya egreat r6s ya da egreat r160s almak zorundasınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

kablosuz ağdan ne kadar hızlı atabilirsiniz ki? bunun beklemesi adamı hasta eder bana göre.. harici hdd yi doldurup seyretmek daha mantıklı..

eğer 3d tvnizde sadece half sbs oynatırım diyorsanız, 3d bd isoya hiç bulaşmadım, bundan sonra da bulaşmam diyorsanız bütçeniz yeterli ise dune tv 301 alın derim... eğer bütçe müsait değilse egreat r6a-II ya da philips hmp 5000

ama 3d bd iso da indiririm seyrederim derseniz ve zamanınız varsa (ki zaman olarak gene bi 3-5 ay sürer) yeni cihazlar geliyor onları bekleyin.. ama bekleyemem derseniz de ne yazık ki fazla seçeneğiniz yok. ya egreat r6s ya da egreat r160s almak zorundasınız..

İşte aradığım cevap...
    Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • LG blu ray player alırsanız 200 tl ye hepsini yine yaparsınız. Örn: BD 420 modeli tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdtv -- 12 Ekim 2012; 17:31:07 >
  • quote:

kablosuz ağdan ne kadar hızlı atabilirsiniz ki? bunun beklemesi adamı hasta eder bana göre.. harici hdd yi doldurup seyretmek daha mantıklı..

Ben de konudan faydalaniyorum sayenizde...

Peki hem kolay olsun (dosyayi atip calistirip altyazi secince problemsiz calissin anlaminda), hem 3d half sbs filmleri hem de 3d iso'ları oynatabilen; butce olarak da cok zorlamayacak bir player gelecek mi? Benim sahsen zamanim var, biraz bekleyebilirim. Benim icin de aynen konu sahibi arkadas gibi smart tv vb onemli degil.

Bir de uygun butceli bir sey gelmeyecekse (300 tl civarı max.), 3d isoyu da gectim diyelim, western digital veya philips hmp5000 isimi gorur mu? Asil amacim 3d filmleri altyazili olarak ugrasmadan izleyebilmek.

Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 12 Ekim 2012; 19:17:53 >

• açıkçası sigmanın yeni nesil işlemcisine sahip cihazların fiyatları pek bütçe dostu olacağını sanmıyorum .. en azından 600-700 lira taban fiyatı görür diye düşünüyorum...

3d half sbs için wd bilmiyorum ama hmp 5000 işinizi görür.. herhangi bir sıkıntı çekmezsiniz..
  • quote:

açıkçası sigmanın yeni nesil işlemcisine sahip cihazların fiyatları pek bütçe dostu olacağını sanmıyorum .. en azından 600-700 lira taban fiyatı görür diye düşünüyorum...

hıııımmm. o zaman bekleme opsiyonu iptal mecburen egreat r6s gibi duruyor. Bu cihazla ilgili neden ben olsam beklerim dediniz?
  • aslında bütçeyi gözardı ederek yazmışım sonradan düşündüm.. ..

ama sigmanın işlemcisinin realtek in işlemcisinden daha stabil olacağı düşünülüyor.. özellikle de 3d bd iso lar için..
  • peki egreat deki mevcut sorunların yazılım güncellemesi ile çözülme ihtimali var mı, yoksa onu seveceksek böyle mi seveceğiz
  • egreat te de yazılımsal olarak bir sorun yok yanlış bilmiyorsam, sadece full menü açamıyor.. sigma işlemci ile bunu da yapacaklar büyük ölçüde.. zaten ondan dolayı fiyatı çok daha fazla realteklilere göre.. tabii bunlar şimdilik hep öngörü.
  • arkadaşlar, ara ara bakıyorum geziyorum forumu ama halen karar verebilmiş değilim.
    alibaba türevleri sitelerden yurtdışından cihaz getiren arkadaşlar var ama bu cihazların dark android gibi bir tanıtımı yok.
    dark androidi reklamla çok çekici hale getirmişler ama tam niyetleniyorum almaya, kullancıların sorunlarını okuyunca vaz geçiyorum.
    1080p film oynatmalarda soru yaşayanlar var. 1080p filmimi rahatlıkla izleyemeceksem ne işe yarar cihaz ?

Neyse uzun lafın kısası rica ediyorum artık bana bir cihaz önerin. farz edin ki karşınızda bu konularda kara cahil bir insan var. ve istiyor ki android marketin eğlenceli kısımlarından faydalanırken aynı zamanda türkçe alt yazı desteği ile 3D halfSBS oynatan televizyonunda filmleri takılmadan izlemek istiyor.

rica ediyorum güzel bir cihaz önerin :) yurt dışı falan farketmez. (bide air mouse kumandası olursa tadından yenmez)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.