Şimdi Ara

3d Pasif Gözlükler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. İstanbul içinde bu gözlüklerden ucuza nerde bulabilirim? Sonuçta bu 50 kuruş etmeyen malzemeden yapılan gözlükleri 30 liradan kazıklıyorlar açıkcası.. 4-5 liraya veya daha aşağıya bulabileceğim bir yer söylerseniz merkezi bir yerde, çok iyi olur. 4-5 tane gözlük almak istiyorum, 2 tanesini çift kişilik oyun için modifiye edeceğim. İyi forumlar..

• gözlük falan kalmıyor

gözlüksüz 3Dler çıkmış bile

gözlüksüz 3D televizyon
  • hocam benim evimde 47pfl6097 var. Easy 3d teknolojisini kullanıyor televizyon, bana gözlük lazım. Açıkcası gözlüksüz televizyonlardan bana ne? Zaten o televizyonlar şu anda tam anlamıyla piyasada değil, Piyasada olanlar da 15.000tl'nin üzerinde bildiğim kadarıyla. Zaten o dediğiniz televizyonlar benim dediğim çift kişilik splitscreen oyunları tam ekran yansıtamazlar daha öyle bir teknoloji yok ortada. Yani anlayacağınız gözlük ile bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim, yoksa teşekkürler yorumunuz için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihicret

merhabalar.. İstanbul içinde bu gözlüklerden ucuza nerde bulabilirim? Sonuçta bu 50 kuruş etmeyen malzemeden yapılan gözlükleri 30 liradan kazıklıyorlar açıkcası.. 4-5 liraya veya daha aşağıya bulabileceğim bir yer söylerseniz merkezi bir yerde, çok iyi olur. 4-5 tane gözlük almak istiyorum, 2 tanesini çift kişilik oyun için modifiye edeceğim. İyi forumlar..

Sinemalardaki pasif gözlükler ucuz oluyormuş.Birçok kişi sinemalardan temin ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

merhabalar.. İstanbul içinde bu gözlüklerden ucuza nerde bulabilirim? Sonuçta bu 50 kuruş etmeyen malzemeden yapılan gözlükleri 30 liradan kazıklıyorlar açıkcası.. 4-5 liraya veya daha aşağıya bulabileceğim bir yer söylerseniz merkezi bir yerde, çok iyi olur. 4-5 tane gözlük almak istiyorum, 2 tanesini çift kişilik oyun için modifiye edeceğim. İyi forumlar..

Sinemalardaki pasif gözlükler ucuz oluyormuş.Birçok kişi sinemalardan temin ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Teşekkürler hocam, bakarım bizim burdaki sinemaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihicret -- 12 Nisan 2013; 21:14:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.