Şimdi Ara

3D projeksiyon alacagim perde tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bu konuda etrafimda beni kimse duzgun sekilde aydinlatamadigi icin size derdimi anlatmak istedim, yakin zamanda bir ev yapiyoruz insallah Mart'ta bitirecez, keyifli bol multimedyali bir ev olacak insallah.

Yakin zamanda alacagim projeksiyonlardan iki alternatifim assagida listeledigim gibi;

http://www.amazon.com/Sharp-XVZ17000-300-Inch-1080p-Projector/dp/B004OA7TJC

ve

http://www.amazon.com/Optoma-HD33-1080p-3D-Projector/dp/B005C982NG/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1318948648&sr=1-4

fakat perde icin insanlar envai cesitler soyluyor, yok iste perde icin en az projeksiyon kadar perdeye vereceksin, yok iste bu 3D projeksiyonlarin perdesi ozel, standart perdeyle 3 boyutlu goruntu alamazsin, Turkiyede temin edebilecegim uygun fiyata 3D boyutlu
    filmleri zevkle ve kaliteli bir sekilde izleyebilecegim perde cesitleri nelerdir ? Tercihim motorludur, ve duvar musaitligi 250x190 veya 250x200 dir.

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim cunku mimarla beraber hareket ediyoruz ona gore yerini hazirlayacagim perdeninde projeksiyonunda tavana yerini.

Simdiden tessekurler,

Saygilar

• cok pahalı degilmi dostum biraz daha bekle başka ürünlerde cıkacak ...hem amazon türkiyeye gönderi yapmıyor direk..
  • dostum abim gelip gidiyorda ayda 2 defa Amerikaya, gordugun gibi fiyatlari Turkiyeye gore cok ucuz, velevki daha FULL HD 3D projeksiyon satan adam gibi bir yer goremedim TR'de
  • Tavsiye verecek bir arkadas yokmu :(
  • şahsen sharp almanı tavsiye ederim,
    her iki cihazdan da memnun kalırsın, ancak sharpın projeksiyonları daha kaliteli, sharpın xga cihazını deneme şansım olmuştu, sharp xga projeksiyonda bir çok markanın hd cihazlarından daha iyidir diyebilirim,

perde olarak ise sabit çerçeveli gerdirilmiş bir perde en iyi performansı verir. motorlu veya storlu alman görüntü kalitesini bir nebze düşürecektir. motolru perdeler arasında şimdiye kadar gördüğüm standart perdelerin en iyileri peak ve xblackti. bu tip perdeler yansıtma yüzeyi beyaz, siyah dış çerçeesi mevcut ve kumaşın arka yüzeyi siyah renk, dalgalanma ve potluk yapmayan kaliteli kumaşa sahipler.
    yüksek kontrastlı ve kaliteli cihazlarda sabit kullanılacaksa en ideali gümüş perdelerdir. ama motorlu veya storlu kullanılmaması lazım gelir yoksa yüzeyde dalgalanma yaparlar, ayrıca iyi bir usta tarafından aynı tual gibi gerilmeleri gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.