Şimdi Ara

3d TV için Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir televizyon araştırması yapıyorum ama hala karar veremedim. Bu hafta içi mutlaka almam gerekiyor, zira Austos 20'de evleniyorum. Evde bir halı bir de TV yok şu anda . Hatun artık beni eve almayacak.

Bütçeyi fazla da zorlamak istemiyorum ama başlarda 2500 TL olan bütçe şimdilerde 3200 TL'lere kadar çıktı. Açıkçası bir TV için bu kadar verebileceğimi düşünemezdim. Almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Bu konuda pek fazla bilbim olmadığı için ve her satıcı farklı tellerden çaldığı için sizlere de sormayı uygun gördüm (kafam daha da karışacak olsa da ) Forumda bir süre dolaştım. Farklı yorumları okudum ama hala bir seçim yapamadım.

TV kullanımım konusunda bilgi vereyim.

1. Aslına bakılırsa çok fazla televizyon izleyen biri değilim. Ancak evlenince mecburen oturacağız bu kutunun karşısına sanırım. Kanallarda çok fazla ilgimi çeken program olmadığı için uzun bir zamandır topladığım HD filmlerim/dizilerim var onları izlemek televizyonun kullanımında önemli bir paya sahip olacak. Bunlar içerisinde 3D olanlar da var. Bunlar evdeki NAS'ta yer alacak.
    2. Her ne kadar çok fazla olmasa da maç izlemeyi de severim Avrupa ve Dünya kupaları, Şampiyonlar ligi gibi. Diğer spor dallarına da ilgim vardır, F1, tenis, atletizm gibi.
    3. PS4 çıkınca almayı planlıyorum. Fazla oyunum olmayacaktır ama yine de bir kaç tane arada canım sıkıldıkça oyun oynamayı (özellikle araba/motorsiklet yarışı gibi) düşünüyorum.

Aktif 3D düşünmüyorum, gözleri yoruyormuş diye söylendiği için. Bu konudaki açıklamalar bana mantıklı geliyor. Ancak, beni ikna edebilecek her türlü açıklamayı da kabul ederim. Şu ana kadar bana cazip gelen televizyonları listeleyeyim, bunlardan birini ya da bunların dışında yukarıda anlattıklarım doğrultusunda beni memnun edecek, kaliteli ve uzun soluklu benim işimi görecek başka bir marka/modeli de önerebilirsiniz.

Sony 47W805
    Philips 47pfl7008 (7108 daha mı yeni)
    LG 47LA740s

Şimdiden katkı sağlayan herkese teşekkürler ederim.

Ufuk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel 55" TV Tavsiye Yardım..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.